Cançons i escrits solidaris per La Marató contra el càncer


El disc i el llibre de La Marató ja s’han presentat en societat. Dues iniciatives que ja són –des de fa vuit anys l'una i en fa cinc l'altra– inherents a aquest gran esdeveniment solidari que és La Marató de TV3.EL DISC
La proposta musical d’”El disc de La Marató” és la mateixa que altres anys: versionar en català cançons d’estils i gèneres diferents, com també són diferents els estils dels intèrprets. Són cançons que parlen i dibuixen situacions a l’entorn de la solidaritat, el dolor, el patiment, la incertesa, l’esperança, el gest de donar vida, l’altruisme, l’amistat, la generositat, el suport, el fet de compartir.
En el disc d’enguany, hi participen 21 artistes que interpreten 18 temes, 15 dels quals s’han adaptat al català per primera vegada.

Aquest disc es posarà a la venda el diumenge 2 de desembre (dia únic), amb tots els DIARIS d’àmbit català que tenen edició dominical: “La Vanguardia”, “El Periódico de Catalunya”, “El Punt Avui”, “Diari de Tarrago¬na”, “Segre”, “Diari de Girona”, “Regió 7” i “Ara”, i els esportius “Sport”, “Mundo Deportivo” i “El 9 Esportiu”.

EL LLIBRE
Per la seva banda, “El llibre de La Marató” és un llibre molt obert, optimista, enriquidor..., que combina gèneres i contingut. Respira solidaritat, tendresa, amor, esforç, atenció, gratitud... No es parla directament del càncer, es parla de valors, d’humanitzar la malaltia. En definitiva, de l’esperança i de l’art de viure. I ve avalat pel prestigi de tots els que hi col•laboren.

“El llibre de La Marató”, publicat per TV3 i Ara llibres, es podrà comprar a partir del 12 de novembre en paper a totes les llibreries, en centres com Abacus i Fnac, i a la Botiga en línia de TVC. També estarà disponible en format electrònic a la plataforma de distribució i difusió Libranda. Es vendrà al preu únic de 10 €.