L’edició més participativa de la història del certamen ha rebut un total de 165 propostes artístiques en què els joves han plasmat els seus coneixements sobre la regeneració i el trasplantament d’òrgans i teixits.

La proposta de la classe de 4t d’ESO Visual de l’IES Alexandre Deulofeu, de Figueres, ha resultat guanyadora de l’edició 2011 del concurs Pinta La Marató. El jurat del certamen, reunit avui, n’ha destacat la bona conceptualització del tema de La Marató 2011 i la qualitat publicitària.


Cartell guanyador del concurs Pinta La Marató 2011. Classe de 4t d’ESO Visual de l’IES Alexandre Deulofeu, de Figueres

Els cartells presentats per les classes de 1r d’ESO A de l’Institut Planells, d’Artesa de Segre, de 4t d’ESO A-B de l’Escola Garbí, d’Esplugues de Llobregat, i de 2n d’ESO B del Centre d’Estudis Montseny, de Barcelona, han estat finalistes del concurs.

Pinta La Marató és un certamen que la Fundació convoca des de fa 13 anys per fomentar, través de l’expressió plàstica, el compromís social i el coneixement entre els joves catalans de les malalties tractades en el programa. Aquest any s’hi han presentat 165 cartells, fet que l'ha convertida en l'edició més participativa de la història del concurs. Els cartells procedeixen d’un total de 70 centres educatius d’arreu de Catalunya.

El jurat del certamen ha estat format per Pepa Poch, artista plàstica; Teresa Llobet, coordinadora de Roca Umbert-Fàbrica de les Arts; Carles Checa, director creatiu de Màrqueting de TV3; Violant Cervera, directora general d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família; Xavi Abad, director del programa La Marató de TV3 i Carme Basté, directora de la Fundació La Marató de TV3.

La classe autora del cartell guanyador gaudirà d’un cap de setmana en un alberg de Catalunya, sufragat pel Departament de Benestar Social i Família.

Visita la galeria virtual , on podràs veure tots els cartells participants

Cartells finalistes


1r d’ESO A de l’Institut Planells, d’Artesa de Segre4t d’ESO A-B de l’Escola Garbí. Esplugues de Llobregat2n d’ESO B del Centre d’Estudis Montseny. Barcelona