Resultats de la inversió de 7,7 milions d’€ de La Marató 2004 en recerca sobre el càncer

17 de maig del 2010, de 9 a 13.30 h. – CosmoCaixa Barcelona

Acte obert al públicEl proper 17 de maig se celebrarà l’11è Simposium Fundació La Marató de TV3, on coneixerem els resultats dels 31 projectes de recerca sobre càncer finançats amb els fons de La Marató del 2004. La jornada tindrà lloc al museu CosmoCaixa de Barcelona i obrirà la Setmana internacional per a la recerca oncològica, que se celebrarà del 17 al 21 de maig.

Seran els mateixos investigadors que han desenvolupat aquests projectes qui exposaran públicament els resultats obtinguts en 4 sessions temàtiques (etiologia, fisiologia, pronòstic i tractament).

L’acte científic es completarà amb la conferència que pronunciarà el Dr. Manuel Perucho, director de l’Institut de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer de Barcelona i del Sanford-Brunham Medical Research Institut amb el títol "Genètica i epigenètica del càncer". La cloenda de la jornada anirà a càrrec de la consellera de Salut, Marina Geli, del president de la Fundació La Marató de TV3, Enric Marín, i del director de la New York Academy of Sciencies, Ellis Rubenstein.

Els 31 projectes de recerca que es presentaran en aquesta edició del simposi van ser impulsats amb 7.692.513 € de La Marató 2004. En aquests treballs hi han intervingut 50 investigadors i els seus equips, procedents de 34 centres de recerca d’àmbit català, espanyol i internacional.

Consulteu el tríptic amb el programa de l’11è Simposium Fundació La Marató de TV3.