L’equip blanc-i-blau va lluir el logo de La Marató de TV3 en un partit del desembre per donar suport a aquesta iniciativa.

Ramon Condal, president del RCD Espanyol ha lliurat a Enric Marín, president de la CCMA i del Patronat de la Fundació La Marató de TV3, la samarreta amb el logo de La Marató que l’equip va lluir en el partit de lliga contra l’Sporting de Gijón el 17 de desembre. La samarreta que s’ha lliurat és la del jugador Sergio García, autor del gol que va donar la victòria a l’equip blanc-i-blau (1-2). Es tracta d’una peça històrica, ja que per primera vegada un equip de futbol va lluir a la part de davant de la seva samarreta aquest logo.Sobre aquesta iniciativa d’adhesió a La Marató, Enric Marín ha remarcat la importància de comptar amb el suport d’un dels “clubs històrics del país". El president de la CCMA ha estat acompanyat en l’acte per Mònica Terribas, directora de Tv3 i Carme Basté, directora de la Fundació La Marató.

En el transcurs de l’acte, Terribas ha rebut de mans de Rubèn Tamarit, director general del Giemsports - empresa que gestiona espais memorials en instal·lacions esportives - la placa que constata la relació "indissoluble entre TV3 i l'Espanyol", segons ha manifestat la directora de la televisió catalana.Els presentadors i l'editor de "Hat-trick Espanyol", David Balaguer, Raquel Mateos i Manel Fanlo també han participat en aquest acte. .