El projecte “Atenció a la nova pobresa”, de l’àmbit de la inserció sociolaboral, està centrat a combatre la pobresa emergent que ha aparegut amb la crisi econòmica. El col·lectiu anomenat “nous pobres” està conformat per persones amb característiques educatives, socials i culturals pròpies de la classe mitjana i de la mitjana-baixa que s’han quedat sense feina i que no poden continuar accedint als béns i serveis als quals abans sí que tenien accés.

Cecot ha volgut implicar-se directament en el suport a les persones afectades en l’àmbit professional i per això va posar en marxa tallers d’inserció sociolaboral que inclouen mòduls d’inserció laboral i sessions grupals d’empoderament.

“Atenció a la nova pobresa” ha estat un dels 40 projectes finançats amb els fons obtinguts en la Marató per la pobresa, celebrada amb caràcter excepcional el 27 de maig del 2012 per TV3, Catalunya Ràdio i la Fundació La Marató de TV3.

Ara, gràcies a la implicació de l’Obra Social “la Caixa” en projectes socials, Cecot podrà continuar atenent i ajudant persones en situació de pobresa emergent durant l’any vinent.

Catalunya Ràdio s’ha fet ressò d’aquesta notícia. Escolteu la peça d’àudio.