Escrit per: Marató per la pobresa
TV3 ha acabat d’emetre “Vincles”, una sèrie que ha posat de relleu la feina que duen a terme algunes de les més de 6.000 entitats socials que treballen a Catalunya, algunes de les quals van rebre fons de la Marató per la pobresa.

La web de “Vincles”, www.tv3.cat/vincles recull els 20 vídeos emesos, en què la periodista Agnès Marquès ha conduït un diàleg entre una persona en risc d’exclusió social i un voluntari o treballador d’una entitat. Així mateix, la web ofereix una llista amb 32 federacions i grans organitzacions que, agrupades en la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, representen més de 4.000 entitats. També es poden localitzar altres entitats per àrea geogràfica a través d’una guia.
Categories: El programa
Escrit per: Marató per la pobresa
'">Afegeix comentari
Dilluns 16 de juny, després del Telenotícies Migdia, TV3 estrenarà “Vincles”, una sèrie de 20 capítols que mostra com la cohesió social es construeix cada dia a través de vincles personals, petits però forts.

Conduït per Agnès Marquès, “Vincles” és un diàleg a tres bandes en què dues persones, una en risc d’exclusió social i una altra voluntària o treballadora d’una entitat social, expliquen en quin moment de les seves vides s’han conegut i com s’han influït mútuament. Darrere aquests vincles hi ha algunes de les més de 6.000 entitats socials que reforcen la cohesió social al nostre país i que la crisi dels últims anys ha fet més necessàries que mai.

L’espai vol subratllar la importància de les persones que hi treballen, com a voluntaris o com a professionals, però també com els canvis econòmics i socials poden fer canviar els rols inesperadament.

“Vincles” és una invitació a la reflexió i, si l’espectador ho desitja, a l’acció. La pàgina web del programa (www.tv3.cat/vincles) ofereix accés directe a bosses de voluntariat i a contactar amb les entitats socials del país.

Alguns dels 20 capítols de la sèrie donen veu a persones que han establert relació a través d’entitats amb dècades d’experiència, com Arrels o Càritas, mentre que altres s’han conegut en organitzacions creades recentment, com el restaurant La Trobada, de Terrassa. Aquesta última, com també la Fundació Pere Closa o la cooperativa Impulsem, entre altres, van ser una de les 75 entitats que van rebre l’ajut econòmic dels espectadors de TV3 a través de la Marató per la Pobresa, el maig del 2012. Aquest espai compta amb el suport de la Fundació La Marató de TV3.

“Vincles” és una producció de Televisió de Catalunya amb la col•laboració de Sticaki.
Categories: El programa

27/05/2013: L’impacte positiu dels projectes socials promoguts per la Marató per la pobresa

Escrit per: Marató per la pobresa
Quan fa un any d'aquesta iniciativa excepcional de TV3, Catalunya Ràdio i la Fundació, el balanç dels 40 projectes socials finançats, que continuen en funcionament, és molt positiu.

El 27 de maig del 2012, la Marató per la pobresa va fer una crida extraordinària per recaptar els fons necessaris per garantir el treball que duen a terme les entitats del tercer sector social a Catalunya. Així, els 4,5 milions recaptats van permetre a 75 entitats posar en marxa o donar continuïtat a 40 projectes socials que combaten situacions de pobresa des de 4 àmbits: assistencial, habitatge, infància i inserció sociolaboral.

Ara, quan tot just fa un any d’aquella iniciativa, es poden fer els primers balanços de l’impacte positiu que els treballs finançats han tingut en els col"lectius més vulnerables.

Gràcies als fons de la Marató per la pobresa, moltes entitats centrades a cobrir les necessitats bàsiques –menjar i roba– de persones en risc d’exclusió han tirat endavant iniciatives com La Trobada, el primer restaurant on es pot pagar amb temps, ideat per l’Associació Local d’Entitats per la Inclusió (ALEI) de Terrassa o els dos nous centres de distribució d’aliments a Banyoles i Palafrugell que han impulsat Càritas Diocesana de Girona i la Fundació Privada Banc dels Aliments. Recentment, la Fundació Futur ha obert al barri del Raval de Barcelona una botiga de plats per emportar a preus assequibles que permet subvencionar menús per a persones sense recursos.

La destrucció de llocs de treball i la consegüent dificultat per entrar de nou al mercat laboral és una de les realitats de la crisi econòmica actual que aborden alguns dels projectes finançats per aquesta Marató extraordinària. En aquest sentit treballa la Fundació Cecot, que gràcies a la iniciativa “Atenció a la nova pobresa” ha permès reinserir al mercat laboral 30 de les 139 persones que ha atès en els primers sis mesos de funcionament.

El "Telenotícies vespre" comparteix l'experiència dels joves que participen en un projecte d'integració socioeducativa a través de la formació en disseny gràfic, que du a terme l'Associació SAÓ-Prat (Suport- Aprenentatge- Orientació).Els projectes centrats en l’atenció de la infància en risc d’exclusió social també han donat els seus fruits. Hi destaca la iniciativa de beques de menjador impulsada per Càritas i Creu Roja, que ofereix un àpat complet i saludable a més de 1.000 nens catalans. D’altra banda, també han tingut resultats molt positius els espais de convivència per a nens de 0 a 12 anys dirigits a treballar factors que afavoreixin el creixement saludable i l’èxit acadèmic que ha promogut la Associació Casal dels Infants per l'acció social a barris especialment vulnerables de Badalona i Salt.

Finament, en el marc dels projectes dedicats als problemes de l’habitatge, hi destaca la pensió social impulsada per la Fundació Mambré que acull una vintena de persones amb alt risc d’exclusió social en un clima de respecte, solidaritat i confiança.

El "Telenotícies migdia" visita a un dels pisos que gestiona Arrels Fundació, on s'allotgen persones sense llar. Gràcies als fons que van rebre de la Marató per la pobresa han pogut acollir 30 persones més.
Desenvolupament dels projectes socials

Per tal de valorar el grau de consecució dels objectius que les entitats van definir a l’optar als fons de la Marató per la pobresa, la Fundació compta amb la col·laboració d’ ESADE Alumni, que aporta de forma altruista l’experiència en gestió de 80 antics alumnes. Aquests professionals fan el seguiment dels projectes a partir de reunions presencials per observar directament l’evolució dels projectes, de l’anàlisi dels informes que emeten trimestralment les entitats premiades i l’elaboració d’un informe final amb les conclusions del treball.

Està previst que els 40 treballs finançats per la Marató per la pobresa acabin a finals d’aquest 2013.

Consulteu els projectes socials que reben el finançament dels fons de la Marató per la pobresa.
Categories: El programa

27/07/2012: Seixanta dies i quaranta accions socials

Escrit per: Marató per la pobresa
Quan tot just fa dos mesos de la Marató per la pobresa, les entitats ja tenen a les mans els diners i la responsabilitat de tirar endavant els projectes socials seleccionats que es finançaran amb els donatius que els ciutadans els van confiar el 27 de maig.

La Marató per la pobresa va mostrar la nova realitat social del país i va dirigir els esforços a ajudar les entitats del tercer sector social català que orienten els seus objectius al suport de les persones que viuen en la pobresa i es troben en risc d’exclusió social.

Des que el Patronat de la Fundació va adoptar amb fermesa aquesta decisió es va entendre que aquesta nova iniciativa de TV3, Catalunya Ràdio i la Fundació seria extraordinària, tant en la temàtica com en la gestió dels fons obtinguts gràcies als milers de donatius d’una societat catalana adulta i altament compromesa amb els problemes socials, pròxims o llunyans.

Per això, l’endemà del programa ja s’estava a punt per duplicar els esforços necessaris per tirar endavant, i en paral•lel a l’organització de la Marató tradicional, la gestió dels fons recaptats amb aquesta nova proposta audiovisual. Més de vint anys de treball rigorós i contrastat, l’interès gairebé malaltís per difondre públicament i insistentment la destinació dels diners recaptats i la confiança del ciutadà en els seus mitjans de comunicació públics han fet possible que avui setanta-cinc entitats socials catalanes ja disposin de més de 4,5 milions d’euros per fer realitat els seus projectes vitals.

Cursos de formació laboral en empreses on podran posar en pràctica el que han après, àpats en menjadors de centres educatius, accions de mediació, habitatges on poder viure després d’un desnonament, botigues d’aliments amb preu just gestionades per exreclusos, o la lluita contra la solitud i la marginació social de persones grans soles a Catalunya amb problemes de mobilitat i escassetat de recursos econòmics són algunes de les accions que es duran a terme entre els 40 projectes seleccionats.

Estem convençuts que l’esforç emprat quedarà minúscul davant del gran abast de les accions que veuran la llum gràcies a aquests fons i del nombre de situacions que es podran resoldre, encara que en molts casos de manera provisional.

Era el moment d’actuar –amb caràcter excepcional- des dels mitjans de comunicació públics catalans, perquè així ens ho van demanar amb insistència les entitats d’aquest àmbit. Així ho va entendre la societat catalana, que va decidir finalment tornar-nos a acompanyar en un nou projecte solidari de conseqüències directes i tangibles.

Com a mitjans públics hem complert el deure de fomentar la solidaritat i l’esperit crític, reflectir la diversitat i afavorir la cohesió social del país. Ara caldrà trobar, sense demora, polítiques socials ajustades a uns pressupostos austers, mantenint el nivell necessari de justícia social perquè tots puguem encarar un futur al més esperançador possible.


Carme Basté
Directora
Categories: El programa

19/07/2012: Arrencada de les 40 projectes seleccionats

Escrit per: Marató per la pobresa
Les 75 entitats del tercer sector social que rebran els 4,5 milions d’€ de la Marató per la pobresa començaran a treballar de manera immediata en els 40 projectes seleccionats. Avui s’han signat els convenis que donen el tret de sortida a la realització d’aquests treballs. ESADE Alumni en farà el seguiment.

La Fundació La Marató de TV3 ha començat a signar avui els convenis amb les entitats que duran a terme els 40 projectes finançats amb els fons de la Marató per la pobresa. Les entitats seleccionades es posaran a treballar de manera immediata en les diferents línies d’actuació –assistencial, habitatge, infància i inserció sociolaboral– per donar resposta a la situació d’emergència social que viuen molts catalans.Els 40 treballs que impulsarà la Marató per la pobresa es duran a terme en el període d’un any, fins al setembre del 2013. Durant aquest temps, ESADE Alumni farà un acurat seguiment de la seva evolució. La Fundació ha confiat aquesta tasca a ESADE Alumni per la seva experiència de col•laboració amb el tercer sector, que du a terme des de fa sis anys mitjançant el programa ALUMNI SOLIDARI de Consultoria Solidària.En el marc d’aquest programa, antics alumnes d’ESADE fan tasques de consultoria gratuïta per a entitats sense ànim de lucre, aportant-hi el seu talent, la capacitat de gestió i l’experiència. Fins ara, més de 100 organitzacions s’han beneficiat dels serveis d’aquesta entitat, amb més de 600 antics alumnes implicats i un total de 27.000 hores de consultoria executades.

Amb aquesta acreditada experiència de col•laboració amb el tercer sector, ESADE Alumni aportarà voluntaris que vetllaran per la correcta evolució dels 40 projectes socials que impulsa la Marató per la pobresa.

El seguiment dels treballs s’articularà en tres accions. D’una banda, al llarg d’aquest any, els voluntaris mantindran de dues a tres reunions presencials amb cadascuna de les entitats premiades per observar directament l’evolució dels objectius. En segon lloc, rebran i estudiaran, conjuntament amb la Fundació La Marató, un informe trimestral de l’entitat. I, finalment, redactaran un informe amb les conclusions del treball fet, tant per part de l’entitat com de la valoració de l’equip que n’ha fet el seguiment.
Categories: El programa , Assistència , Habitatge , Infància , Inserció sociolaboral

05/07/2012: 4,5 milions d'euros de la Marató per la pobresa faran possible l'execució de 40 projectes socials a Catalunya

Escrit per: Marató per la pobresa
· La Fundació lliurarà de manera imminent a 75 entitats del tercer sector social els fons econòmics necessaris perquè puguin posar en pràctica els seus projectes.

· L'excepcionalitat de la situació socioeconòmica del país i del programa emès el 27 de maig per TV3 i Catalunya Ràdio, ha mogut la Fundació a impulsar amb caràcter urgent la gestió de tot el procés d'avaluació i priorització dels projectes, amb la transparència i rigorositat utilitzades al llarg dels 20 anys de Marató.


La Marató per la pobresa serà una injecció de recursos important i extraordinària per a 75 entitats del tercer sector social a Catalunya que, gràcies als 4.514.076 euros procedents dels donatius a la Marató, podran dur a terme un total de 40 projectes centrats en l'assistència, l'habitatge, la inserció sociolaboral i la infància.

El Patronat de la Fundació La Marató de TV3, reunit avui, ha decidit distribuir els fons disponibles d'acord a la priorització dels projectes presentada pels avaluadors, segons l'objecte de la convocatòria i seguint els criteris marcats per la Comissió Assessora Social. Aquesta Comissió està formada per professionals de trajectòria reconeguda del món universitari, de l'empresa i pròxims al tercer sector, i ha donat suport a la Fundació per garantir el rigor i la transparència utilitzats al llarg de tot aquest procés.

El president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i de la Fundació, Brauli Duart, s'ha mostrat "especialment orgullós de poder repartir avui, només 40 dies després de celebrada la Marató per la pobresa, aquests diners a les entitats de l'àmbit de la pobresa perquè puguin començar a treballar de manera immediata en els seus projectes". Duart ha volgut destacar la rapidesa amb què s'ha treballat en tot el procés d'avaluació, selecció i lliurament dels fons a les entitats que rebran el suport de la Marató, i ha posat un èmfasi especial en el fet d'haver "estat capaços de fer-ho sense perdre el rigor i la transparència aportats per la Fundació durant tots aquests anys".


Línies d'actuació

Els projectes que seran finançats per la Marató per la pobresa responen a quatre línies d'actuació dels àmbits assistencial, habitatge, inserció sociolaboral i infància.

Un total de 10 treballs es desenvoluparan dins el primer grup, l'assistencial, dirigits a l'atenció de necessitats bàsiques, com ara alimentació i higiene.

Referent a l'habitatge, 8 projectes permetran resoldre situacions de manca o risc de pèrdua de vivenda: impagaments puntuals de despeses de lloguers i hipoteques, entre altres.

També s'invertirà part dels 4,5 milions d'euros en 10 projectes destinats al foment de programes ocupacionals i socioeducatius de caràcter preventiu adreçats a persones afectades per l'actual situació de crisi econòmica.

Finalment, l'àrea de la infància és la que té més projectes finançats, 12, dedicats a la promoció i la protecció dels drets dels infants que viuen en famílies en situació de pobresa.


Projectes seleccionats

Dels 40 projectes elegits, 30 són unitaris i 10 coordinats entre diverses entitats, tot afavorint el treball en xarxa, un dels objectius principals d'aquesta edició excepcional de la Marató. A més, l'àmbit territorial d'afectació d'aquests projectes cobreixen diverses localitats de les 4 demarcacions catalanes.

Així, la Marató per la pobresa permetrà cobrir el pagament de menjadors escolars perquè els infants de famílies sense recursos puguin veure coberta aquesta necessitat bàsica, segons es desprèn del treball presentat conjuntament per la Creu Roja i Càritas. També ajudaran a incrementar la mitjana de persones que s'allotgen diàriament en algun dels centres adaptats per a aquesta finalitat, gràcies al projecte de la Fundació Arrels.

Però un dels principals motius d'empobriment i exclusió social que amenacen les famílies catalanes són els desnonaments. En aquest àmbit, els fons de la Marató permetran que l'Observatori de Drets Humans DESC pugui treballar per evitar la pèrdua de l'habitatge o aconseguir un reallotjament adequat, cancel·lar els deutes hipotecaris amb el lliurament de la propietat de l'habitatge o ajudar les famílies afectades a refer les seves vides.

En conjunt, els projectes seleccionats oferiran una resposta immediata a situacions d'emergència que pateixen ciutadans del nostre país agreujades per l'actual crisi econòmica, i alhora garantiran la feina de les entitats socials davant la creixent demanda d'ajuda que han d'assumir.


Consulteu els projectes seleccionats per àrees:

Assistencial

Habitatge

Infància

Inserció sociolaboralProcés d'avaluació

En l'avaluació dels 205 treballs revisats hi han participat 30 experts en aquest àmbit, sota la coordinació de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). Els tècnics han valorat el caràcter innovador i transversal dels projectes, així com la seva capacitat transformadora, qualitat, viabilitat i impacte social. En aquest sentit, els experts han tingut present la competència de l'entitat per poder dur a terme realment el projecte, les accions que repercuteixin directament a les persones en situació de pobresa o en risc d'exclusió i el seu efecte multiplicador, la viabilitat del projecte i de la gestió del pressupost o les accions que incideixen específicament en l'àmbit de la infància, entre altres criteris objectius.

La valoració dels projectes s'ha executat a partir d'un procés molt estricte amb el qual s'ha garantit el màxim d'objectivitat. Així, cada projecte s'ha assignat a 2 revisors que han elaborat informes qualitatius i quantitatius per a cada projecte. Un cop finalitzada aquesta fase, els membres del panel han revisat els informes dels avaluadors i els han classificat d'acord a l'objecte de la convocatòria, afavorir els treballs que incideixen en la pobresa agreujada per la crisi actual.

Consulteu el document amb el resum del procés que s'ha seguit en l'avaluació dels projectes presentats a la convocatòria de la Fundació en l'àmbit de la pobresa.


Seguiment dels projectes

Els treballs que finançarà la Marató per la pobresa es realitzaran en el període d'un any, fins al setembre del 2013. Durant aquest temps serà l'associació ESADE Alumni la institució que farà el seguiment dels projectes de les entitats beneficiàries dels fons, tot aportant de manera altruista la gestió i l'experiència dels antics alumnes a aquest projecte social i solidari. PricewaterhouseCoopers garantirà la gestió correcta i transparent dels fons donats a cada entitat, d'acord amb els convenis que se signaran durant el mes de juliol.
Categories: El programa

28/05/2012: 4.030.182 €, marcador final de la Marató per la pobresa

Escrit per: Marató per la pobresa
La solidaritat dels ciutadans traduïda amb els donatius que han fet a través del 905 11 50 50 i les 694 activitats populars organitzades a tot Catalunya han fet possible que, després de més de 17 hores d'intens directe, a Catalunya Ràdio, de les 9 a les 13, i a TV3, de les 12.00 a la 01.20, s'aconseguís sumar la xifra provisional de 4.030.182 €. Pel que fa a trucades telefòniques, n'hi ha hagut 32.702.

Ha estat un dia intens i llarg de Marató per divulgar, sensibilitzar i entretenir per lluitar contra l'exclusió social, com a resposta a la creixent demanda de col•lectius i entitats socials i del conjunt de la societat catalana.

El període per fer donatius estarà obert fins al 30 de juny a través del compte corrent de la Caixa 2100-055-35-0202050076, d'internet, Servicaixa i mòbil.

Marcador final de la Marató per la pobresa


A les 9 del matí s'obria el marcador a Catalunya Ràdio

El programa de Catalunya Ràdio, dirigit i presentat per Sílvia Cóppulo, ha donat el tret de sortida a la Marató. Han estat 4 hores d'entrevistes, reportatges, connexions en directe a tot el territori, entreteniment i l'actualització constant del marcador que s'ha combinat amb la sensibilització, l'anàlisi i la reflexió sobre el que comporta ser pobre avui, la resposta que són capaços de donar els projectes assistencials i de voluntariat o l'adaptació a una nova situació, amb diferents testimonis de sociòlegs, psicòlegs i altres experts.

Al programa hi han participat, entre altres, Manu Guix, Elena Gadel i Lidia Guevara, autors de la cançó "Fora de joc"; Pere Tàpias i el seu espai "Tàpias variades"; Empar Moliner; Pep Sala, cantant "Boig per tu"... i Xavier Graset i Xavier Solà, en directe des del centre d'atenció telefònica de la Fira de Barcelona.


La Marató a TV3, 13 hores de directe

Antoni Bassas i Agnès Marquès han conduït aquesta Marató puntual, on hi ha hagut temps per sentir testimonis i veure reportatges; connectar en directe amb el territori per conèixer algunes de les activitats que s'hi portaven a terme; per anar a la seu telefònica de la Fira de Barcelona, on hi havia 776 línies i 1.700 voluntaris que treballaven atenent-les i fent feines de suport; per veure els clips solidaris i les crides de personatges de diferents àmbits que se sumaven a la causa de la Marató, l'actualització del marcador...

També hi ha hagut temps per a l'entreteniment amb actuacions com les de La Cubana, Joan Manuel Serrat i Josep M. Mas –Kitflus–, Nina i la Big Band de l'ESMUC, dirigida per Joan Munné, Lídia Pujol i els actors de "Polseres vermelles", Macaco, Manu Guix, Elena Gadel i Lidia Guevara, i els artistes d'"Un gran cor per la Marató", entre altres.

I a les 19.00 s'ha emès en directe el partit de futbol sala que han disputat els jugadors del primer equip del Barça repartits en dues formacions dirigides des de la banqueta, l'una per Josep Guardiola i l'altra, per Tito Vilanova, un partit que s'ha saldat amb un empat a 8 gols. El Palau Sant Jordi s'ha omplert de gom a gom per veure els guanyadors de la Copa de Rei de Futbol, que han aconseguit atreure una afició solidària que amb el preu de les entrades han fet pujar el marcador de la Marató.

Aquesta ha estat l'última oportunitat per veure Pep Guardiola dirigint la banqueta del Barça, i la primera en què els jugadors han portat l'equipació de la temporada que ve, amb els seus diversos models.

L'espectacle futbolístic s'ha completat amb l'actuació d'Els Comediants, del Super3 i SP3, i de Manu Guix, Elena Gadel i Lidia Guevara, autors de "Fora de joc", el tema de la Marató per la pobresa.


També a tv3.cat, a les xarxes socials i als dispositius mòbils

La web www.tv3.cat/marato ha fet el seguiment del programa durant tota la jornada i ha publicat els vídeos de la Marató per la pobresa hora a hora, així com els vídeos del millors moments i els reportatges.
L'emissió en directe s'ha pogut seguir també per internet durant tot el dia a través del servei TV3alacarta (http://www.tv3.cat/3alacarta/#/directes/TV3).
Els usuaris han pogut seguir el minut a minut del programa a través de les xarxes socials Facebook i Twitter, que han tingut una activitat contínua i intensa al llarg de les més de 13 hores de l'emissió.
Els participants en les diferents activitats per recollir fons per a la Marató han enviat 640 fotos.
Una altra manera de fer el seguiment del programa, informar-se, fer donatius, comentaris… ha estat l'aplicació gratuïta per a mòbils, disponible per a telèfons Android i iPhone.


El destí dels fons recaptats

Els fons recaptats serviran per finançar projectes socials que millorin i dignifiquin situacions de desigualtat social i de pobresa a Catalunya agreujades per l'actual conjuntura econòmica presentats per organitzacions de l'àmbit de la pobresa i l'exclusió social.

S'han presentat 235 treballs segons quatre línies d'actuació –assistencial, habitatge, inserció sociolaboral i infància– que actualment són avaluats per un equip d'experts en matèria social sota la coordinació de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). L'impacte social i al territori, el caràcter innovador i transversal dels projectes i la seva capacitat transformadora són alguns dels factors que es valoraran en aquesta revisió.

El Patronat de la Fundació decidirà l'adjudicació final dels treballs guanyadors durant la primera quinzena de juliol. Les entitats premiades tindran un any per executar els seus projectes, fins al setembre del 2013, quan se n'exposaran públicament els resultats. ESADE Alumni, l'associació d'antics alumnes d'ESADE, col•laborarà amb la Marató per la pobresa fent el seguiment dels projectes de les entitats beneficiàries dels fons.

La Fundació La Marató de TV3 ha posat a l'abast de la Marató per la pobresa la seva estructura consolidada i la gestió rigorosa dels fons recaptats i dels projectes seleccionats. En aquest sentit, la fundació ha comptat amb el suport d'una Comissió Assessora Social per elaborar les bases d'una convocatòria excepcional.
Aquesta comissió, formada per professionals de trajectòria reconeguda del món universitari, de l'empresa i pròxims al tercer sector, vetlla conjuntament amb la fundació pel rigor del procés de selecció i de seguiment dels projectes que s'han presentat al concurs d'ajudes.
Categories: El programa

27/05/2012: Macaco actua a la Marató per la pobresa

Escrit per: Marató per la pobresa
Macaco i el seu estil alternatiu estan a punt d'entrar al plató de la Marató per la pobresa.

Macaco, a la Marató per la pobresa
Categories: El programa

27/05/2012: Arcadi Oliveres, a la Marató per la pobresa

Escrit per: Marató per la pobresa
Arcadi Oliveres, economista i president de Justícia i Pau, analitzarà les diferents cares de la pobresa a Catalunya.

A punt per entrar al plató.

Arcadi Oliveres, a la Marató per la pobresa
Categories: El programa

27/05/2012: Preparatius al Palau Sant Jordi

Escrit per: Marató per la pobresa
El Sant Jordi ja es prepara per al "Barça vs. Barça", el partit de la Marató per la pobresa, i els espectacles que s'hi han preparat.

Algunes fotos dels assajos, perquè tot surti perfecte!

Preparatius al Palau Sant Jordi

Preparatius al Palau Sant Jordi


Categories: El programa