27 maig 2012
Escrit per: Marató per la pobresa
Macaco i el seu estil alternatiu estan a punt d'entrar al plató de la Marató per la pobresa.

Macaco, a la Marató per la pobresa
Categories: El programa
Escrit per: Marató per la pobresa
Arcadi Oliveres, economista i president de Justícia i Pau, analitzarà les diferents cares de la pobresa a Catalunya.

A punt per entrar al plató.

Arcadi Oliveres, a la Marató per la pobresa
Categories: El programa
Escrit per: Marató per la pobresa
El Sant Jordi ja es prepara per al "Barça vs. Barça", el partit de la Marató per la pobresa, i els espectacles que s'hi han preparat.

Algunes fotos dels assajos, perquè tot surti perfecte!

Preparatius al Palau Sant Jordi

Preparatius al Palau Sant Jordi


Categories: El programa
Escrit per: Marató per la pobresa
La Marató per la pobresa ha arrencat a les 9 del matí a Catalunya Ràdio, amb Sílvia Cóppulo. A les 12 del migdia, Antoni Bassas i Agnès Marquès eren al plató 1 de TV3 saludant els espectadors de la televisió pública.

En els primers minuts de la Marató per la pobresa s'ha explicat el perquè d'aquesta marató excepcional i única, els objectius i les intencions amb què s'ha plantejat.

Antoni Bassas ha dit que "l'objectiu d'aquesta marató és ajudar els que ajuden", que "aquest context de crisi econòmica i financera, d'atur, de destrucció de la classe mitjana, de retallades en els serveis públics i retallades de sous, ha disparat les necessitats". D’aquesta manera, “com més diners recaptem avui, més projectes es podran posar en marxa".

El corresponsal a Washington també ha afirmat que la Marató per la pobresa no és la solució a la pobresa a Catalunya. Ha continuat dient que "la pobresa és una realitat que demana més que la solidaritat expressada en un programa de televisió, demana polítiques públiques, garantir la igualtat d’oportunitats i una correcció de les desigualtats. I això ho fan els governs".

Agnès Marquès ha afegit que, "mentre nosaltres, la societat, exigim, ens mobilitzem, ens indignem i la televisió ho explica i ho debat, la televisió també pot vehicular solidaritat".

Marató per la pobresa
Categories: El programa