Amics! Com bé sabeu, el programa Mans, Catalunya Ràdio i Viatges Fabra us conviden a viatjar a Cracòvia per viure l’Aplec Internacional de la sardana i Mostra de grups folklòrics i gaudir d’un tour d’onze dies per Polònia per a dues persones i valorat amb 5000 euros!!

Doncs anem a per la sisena ronda de preguntes!!! Atenció, perque comença l’extrema dificultat!!! Recordeu que aquesta setmana, cada resposta correcta val, sis punts!!!

Primera pregunta:
La pregunta de la fidelitat!

Comencem amb la pregunta dels més fidels al programa!
El Mans té al facebook més de 3000 addictes! Uns fans, però, que es van afegir al programa de forma massiva amb l’inici d’un esdeveniment, Sabeu dir-nos quin?
Atenció perque a partir d’ara les 3 opcions es converteixen en quatre! Us donem quatre opcions!
a) El sorteig de 10 lots de discos de la Cobla Contemporània
b) L’inici de les semifinals de la Festa Favorita dels Països Catalans
c) La proclamació de la ciutat pubilla de l’any vinent
d) L’inici de la setmana especial amb motiu de Sant Jordi


Segona pregunta:
La pregunta cultureta

Atenció perque us formulem una endevinalla:
“Salto i danso per Igualada, per Sitges, per Tarragona, per Barcelona... I plogui o no, a mi em rellisca, que el corpus em fa ballar! Sabeu de qui parlem?

Tercera pregunta:
La Pregunta de Cracòvia

Avui teniu deures de matemàtiques! Heu de calcular, quina distància en quilòmetres i per carretera, hi ha des del vostre poble o ciutat fins a Cracòvia! Oju que després jo comprovarem! Apa! A calcular!

Quarta pregunta:
La pregunta de risc

L’Ester Plana, quan s’emociona al programa, emet un so molt característic, que haureu escoltat en més d’una ocasió. Sabeu dir-nos com fa?
Us donem quatre opcions!
a) Yujuuuuuu!!
b) Jareeeeee!!
c) Kuskuuuus!!
d) Waheuuuu!!Cinquena pregunta!!
La pregunta-prova

Molta Atenció…! Perque avui us demanem per sis puntets, que ens envieu una foto on hi sortiu vosaltres a un lloc determinat. Quin? Doncs és el que heu d’esbrinar, resolent aquest enigma!

“Sota les estrelles, un cavall la custodia, sabedor de la seva importància. Per camins on ploren les pedres, uns han implorat l’impossible, i d’altres han agraït el miracle. Mai una esfera, havia estat tant ben sostinguda. És del vint-i-set però està com una rosa”Ja podeu enviar-nos les respostes que sapigueu a l’adreça electrònica concursmans@catradio.cat o bé per telèfon al contestador automàtic 934 144 166. Recordeu que la fotografia ens la podeu enviar per mail, no al facebook, que aixi no saben quin és el lloc secret! Tot plegat fins el dimecres a les 12 del migdia!

Per cert, ja us avancem que a partir de la setmana que ve, les preguntes de la fidelitat, us demanaran rapidesa a la vostra resposta! Per tant ja us avancem que no podeu perdre-us el directe!!! Ja que els més matiners tindran més possibilitats de tenir punts!

I ara, a participar! Que aquestes tour d’onze dies per a dues persones i valorat en 5000 euros pot ser vostre! I és que Aquest any, a Cracòvia s’hi ballaran sardanes!!!