Amics! Com bé sabeu, el programa Mans, Catalunya Ràdio i Viatges Fabra us conviden a viatjar a Cracòvia per viure l’Aplec Internacional de la sardana i Mostra de grups folklòrics i gaudir d’un tour d’onze dies per Polònia per a dues persones i valorat amb 5000 euros!!

Anem a per la quarta ronda de preguntes!!! Recordeu que aquesta setmana, cada resposta correcta val, atenció, quatre punts!!!

Primera pregunta:
La pregunta de la fidelitat!

Comencem amb la pregunta dels més fidels al programa! El Mans, hereu del ja desaparegut Rotllana Oberta, ha anat evolucionant per oferir tots els continguts de la nostra cultura popular, però sabeu quantes temporades porta ja el Mans a l’antena de Catalunya Ràdio?
Us donem tres opcions!
a) Quatre temporades
b) Cinc temporades
c) Sis temporades


Segona pregunta:
La pregunta cultureta

Molta atenció perque avui la pregunta és de caixa o faixa: Veritat o mentida que algun col•lectiu ha barrejat trabucaires i bastoners? Veritat o mentida?

Tercera pregunta:
La Pregunta de Cracòvia

Per anar fins a aquesta ciutat de Polònia, necessitareu l’ajut de Viatges Fabra! Per això us demanem, per quatre punts, que visiteu la seva web i ens digueu dues de les seves ofertes! Molta atenció, perque el senyor Fabra després ens dirà si són certes o no, eh?

Cinquena pregunta:
La pregunta de risc:

En Sergi Vives, guionista del Mans, té debilitat per un tipus de música popular des de ben petit i ho ha deixat ben clar en més d’un programa.
Sabeu dir-nos quin?

Us donem tres opcions!

a) La jota
b) Les sevillanes
c) Les havaneresCinquena pregunta!!
La pregunta-prova

Molta Atenció…! Perque avui sí o sí haureu de trucar al nostre contestador automàtic, al 934 144 166 i cantar-nos… sí, sí, heu sentit bé! I cantar-nos un garrotin. Recordeu que un garrotin és un tipus de cant improvitzat de quatre versos de set sil•labes que rimen la primera amb la tercera i la segona amb la quarta. La lletra us l’heu d’inventar vosaltres mateixos.

Ja podeu enviar-nos les respostes que sapigueu a l’adreça electrònica concursmans@catradio.cat o bé per telèfon al contestador automàtic 934 144 166. Recordeu que la canço ens l’heu de reproduir al nostre contestador, deixant el vostre nom i cgonom abans de cantar-la

Teniu temps per respondre fins el dimecres a les 12 del migdia!

I ara, a participar! Que aquestes tour d’onze dies per a dues persones i valorat en 5000 euros pot ser vostre! I és que Aquest any, a Cracòvia s’hi ballaran sardanes!!!