Salut!

Al Mans ja hem fet la tercera ronda de preguntes del concurs per anar a Cracòvia! Aquí us deixem les respostes a les preguntes de la setmana anterior! Dissabte ja podreu veure la tercera tanda de preguntes del "Aquest any, a Cracòvia, s'hi ballaran sardanes!"


Primera pregunta:
La pregunta de la fidelitat!
Comencem amb la pregunta dels més fidels al programa! Aquest darrer Nadal, el Mans va fer una radionovel•la on van participar tots els membres de l’equip i es va emetre el matí del 25 de desembre. Com es titulava aquesta paròdia radioteatrera nostrada?

a) Compte amb el Nadal!

Segona pregunta:
La pregunta cultureta
Molta atenció perque us demanem, per tres puntets, que ens digueu 3 indrets on es ballin sardanes a la matinada! I quan dic matinada, em refereixo entre la 1 i les 7 del matí. 3 indrets!

Ens n'heu dit moltíssims! Però sobretot heu fet bé d'apuntar els Aplecs d'Ixent de Cap d'Any, o festes assenyalades com la Patum de Berga o les Santes de Mataró!

Tercera pregunta:
La Pregunta de Cracòvia
Una de caixa o faixa!!! Veritat o mentida que la ciutat de Cracòvia està agermanada, entre d’altres, amb la ciutat de Sevilla? Veritat o mentida?

Veritat!!!

Quarta pregunta:
La pregunta de risc:
L’Ester Plana, presentadora del Mans, va co-presentar l’estiu de l’any passat una secció de cultura popular en un altre programa de la casa. Sabeu dir-nos quin?

b) El Visitant


Cinquena pregunta!!
La pregunta-prova
Molta Atenció…! Perque tornem a posar-nos fotogràfics!!! Avui us demanem que us feu una foto en un lloc característic del vostre poble o ciutat! Molt important! Ha de ser una foto actual! Per això, us demanem que us feu la foto, aguantant un paper on posi la paraula MANS! Us ha quedat clar? Repetim: Volem una foto vostra, en un lloc característic del vostre poble o ciutat on mostreu un paper on posi la paraula MANS!!

Ens han agradat moltíssim les vostres fotografies, hem de dir que totes son molt originals!


I per ara, aquesta és la classificació dels concursants!


1. Joan Plaixats (30 punts)
2. Marta Rafecas (30 punts)
3. Eloi Botey (30 punts)
4. Jordi Bonastre (29 punts)
5. Montserrat Alsina (29 punts)
6. Montserrat de Mas (28 punts)
7. Joan Serra (27 punts)
8. Antoni Aguadé Masdeu (27 punts)
9. Joan Suñer (26 punts)
10. Pep Bigas (23 punts)
11. Montserrat Rubió (22 punts)
12. Antònia rubió (22 punts)
13. Margarita Bussom (13 punts)
14. Montserrat Pallejà (13 punts)
15. Marta Miravet (11 punts)
16. Blanca Gómez (10 punts)
17. Conxita Llapart (9 punts)
18. Cris B.F. (8 punts)
19. Iolanda Duque (4 punts)
20. Anna Marsal (4 punts)
21. Fermí Busquets (4 punts)
22. Cristina Simón (1 punt)Si heu participat i n’heu encertat forces, felicitats!!! Si encara no heu concursat a què espereu???? Hi ha un viatge a Cracòvia que us espera!!!!