Benvolguts concursaires! Si ja heu començat a participar en aquest concurs, esperem que hagueu encertat moltes respostes! si encara no heu començat, aquest és un bon moment per "enganxar-se" al concurs! Penseu que hi ha en joc un viatge d'onze dies a Cracòvia!
Anem a per la tercera ronda de preguntes!!! Recordeu que aquesta setmana, cada resposta correcta val 3 punts!!!

Primera pregunta:
La pregunta de la fidelitat!

Comencem amb la pregunta dels més fidels al programa! Aquest darrer Nadal, el Mans va fer una radionovel•la on van participar tots els membres de l’equip i es va emetre el matí del 25 de desembre. Com es titulava aquesta paròdia radioteatrera nostrada?
Us donem tres opcions!
a) Compte amb el Nadal!
b) Nadal a tres bandes
c) Els pastorets del Mans


Segona pregunta:
La pregunta cultureta

Molta atenció perque us demanem, per tres puntets, que ens digueu 3 indrets on es ballin sardanes a la matinada! I quan dic matinada, em refereixo entre la 1 i les 7 del matí. 3 indrets! (A punt per indret, vaja)

Tercera pregunta:
La Pregunta de Cracòvia

Una de caixa o faixa!!! Veritat o mentida que la ciutat de Cracòvia està agermanada, entre d’altres, amb la ciutat de Sevilla? Veritat o mentida?

Quarta pregunta:
La pregunta de risc:

L’Ester Plana, presentadora del Mans, va co-presentar l’estiu de l’any passat una secció de cultura popular en un altre programa de la casa. Sabeu dir-nos quin?
Us donem tres opcions!

a) El Matí de Catalunya Ràdio Estiu
b) El Visitant
c) L’Ofici de ViureCinquena pregunta!!
La pregunta-prova


Molta Atenció…! Perque tornem a posar-nos fotogràfics!!! Avui us demanem que us feu una foto en un lloc característic del vostre poble o ciutat! Molt important! Ha de ser una foto actual! Per això, us demanem que us feu la foto, aguantant un paper on posi la paraula MANS! Us ha quedat clar? Repetim: Volem una foto vostra, en un lloc característic del vostre poble o ciutat on mostreu un paper on posi la paraula MANS!!Ja podeu enviar-nos les respostes a l’adreça electrònica concursmans@catradio.cat o bé per telèfon al contestador automàtic 934 144 166. La fotografia ens la podeu enviar per correu amb les preguntes o penjar-la al nostre facebook.

Recordeu que teniu temps fins el dimecres a les 12 del migdia!

I ara, a participar! Que aquest tour d’onze dies per a dues persones i valorat en 5000 euros pot ser vostre! I és que Aquest any, a Cracòvia, s’hi ballaran sardanes!!!