Benvolguts concursaires! Si ja heu començat a participar en aquest concurs, esperem que hagueu encertat moltes respostes! si encara no heu començat, aquest és un bon moment per "enganxar-se" al concurs! Penseu que hi ha en joc un viatge d'onze dies a Cracòvia!
Anem a per la segona ronda de preguntes!!!
Primera pregunta -La pregunta de la fidelitat!
Comencem amb la pregunta dels més fidels al programa! Com es diu la secció del Mans, on es parla de cultures populars diferents a la catalana?

Us donem tres opcions!

a) Cultura Comparada

b) Tu també pots!

c) A la xina també ballen sardanes
Segona pregunta - La pregunta cultureta
Una d’aquelles de caixa o faixa!!! És veritat o és mentida que la Colla Joves dels Xiquets de Valls tenen la camisa d’un color vermell rosat?


Tercera pregunta - La Pregunta de Cracòvia
Cracòvia, com sabeu, a més del nom d’una ciutat, és el títol d’un programa de TV3 que parodia els personatges del món de l’esport. Sabeu dir-nos quin és el personatge més pessetero de tots els que hi surten??


Quarta pregunta - La pregunta de risc

L’Elena Callén, compagina la seva tasca com a productora i redactora del Mans amb una altra afició. Sabeu quina?
Us donem tres opcions!

a) És dansaire de la colla sardanista Laietants

b) És membre de l’Esbart Comtal i Bastoners de Barcelona

c) És diablessa a la Colla Infernal de Ribes
Cinquena pregunta - La pregunta-prova
Molta Atenció…! Avui us demanem que ens digueu amb un mínim de 40 paraules i un màxim de 60, per què creieu que us mereixeu aquest viatge a Cracòvia. Totes les redaccions que ens envieu i que compleixin els requisits obtindran automàticament els dos punts. Però la que el Mans consideri més original, a més, s’endurà un punt extra! O sigui que ja sabeu!Ja podeu enviar-nos les vostres respostes!

- Ho podeu fer per correu electrònic! Apunteu bé! concursmans@catradio.cat
-Ho podeu fer les 24 hores del dia al contestador del MANS, al 934 144 166
-La fotografia ens la podeu penjar al facebook, ens la podeu enviar per mail o la podeu enviar per correu ordinari a MANS, avinguda diagonal 614 de Barcelona, 08021


I ara, a participar! Que aquestes tour d’onze dies per a dues persones i valorat en 4000 euros pot ser vostre! I és que Aquest any, a Cracòvia s’hi ballaran sardanes!!!