Arxius

Estas veient: agost 2011
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Amics, ja s'ha celebrat l'Aplec Internacional de la Sardana i mostra de grups folklòrics a Grenoble!

Han estat 3 dies de molta activitat! I la cultura popular dels Països Catalans s'ha pogut donar a conèixer -amb molt d'èxit- a la ciutat francesa!

Si no hi heu pogut ser, a la web d'Adifolk hi trobareu totes les notícies, videos i fotografíes de l'aplec!

Ara cal esperar al proper Aplec Internacional 2012.....a Budapest!


Categoria: General
Escrit per: Elena Callén

Ja tenim aquí el 24è Aplec Intenacional de la sardana i mostra de grups folklòrics a Grenoble! I el Mans tampoc se'l perd!

Un gran aplec que començarà dijous dia 4 d'agost i s'allargarà fins dissabte dia 6! Organitzat per Adifolk, hi haurà l'actuació de diverses colles de cultura popular del nostre país: geganters, bastoners, colles sardanistes, cobles, grallers, esbarts, cavallets i diables!

Si no us voleu pedre aquesta gran festa de la cultura popular i tradicional, ja podeu fer camí cap a Grenoble (França!). Qui no s'ho perdrà aquest any és en Joan Plaixats!

Recordeu que fa pocs mesos engegàvem el concurs del Mans per anar a viure l'aplec a Grenoble! Un concurs amb moltes preguntes i moltes proves! La vostra participació va ser molt bona, i dos concursants van lluitar a la Gran Final: Montserrat de Mas i Joan Plaixats! Però nomès un concursant podia guanyar el premi, i va ser per en Joan Plaixats! Enhorabona!


Bon Aplec!


Aplec Internacional 2011 a Grenoble

Enllaços patrocinats 
Catalunya Ràdio

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA
Atenció a l'Audiència