Amics! Com bé sabeu, el programa Mans, Catalunya Ràdio i Viatges Fabra us conviden a viatjar a Cracòvia per viure l’Aplec Internacional de la sardana i Mostra de grups folklòrics i gaudir d’un tour d’onze dies per Polònia per a dues persones i valorat amb 5000 euros!!

Doncs anem a per la cinquena ronda de preguntes!!! Recordeu que aquesta setmana, cada resposta correcta val, 5 punts!!!

Primera pregunta:
La pregunta de la fidelitat!

Comencem amb la pregunta dels més fidels al programa!
Els sortejos que organitzem al Mans, tenen moltes particularitats però una d’aquestes no és correcte.
Sabeu dir-nos quina?

Us donem tres opcions!
a) El sorteig es fa amb boles de bingo.
b) L’Elena té computaritzades les dades dels participants
c) La mà innocent és sempre en Sergi Vives


Segona pregunta:
La pregunta cultureta

Atenció! Perque la pregunta cultureta avui és de caixa o faixa! Veritat o mentida que Barcelona va celebrar la seva capitalitat cultural enguany amb un castell aeri? Veritat o mentida?

Tercera pregunta:
La Pregunta de Cracòvia

El Barça de les sis copes de Guardiola, avui gran campió, va començar el seu periple justament a Cracòvia en un partit trascendental. Molta atenció perque avui us demanem, per cinc punts, que ens digueu quin dia va viatjar l’equip del Pep a aquesta gran ciutat.


Quarta pregunta:
La pregunta de risc:

En Toni Martin, el gran tècnic del Mans, té un costum particular que el diferencia de la resta d’integrants del programa
Sabeu dir-nos quin?
Us donem tres opcions!
a) Porta el cafè en un termo de casa.
b) Utilitza guants per fer anar la taula de mescles
c) Escolta rock dur quan sona el butlletí informatiuCinquena pregunta:
La pregunta-prova

Molta Atenció…! Perque tornem a posar-nos fotogràfics. Com ja sabreu, aquests dies Lleida celebra l’aplec del Cargol. Nosaltres no us farem anar a Lleida, sinó al cargol! Heu de fer-vos una fotografia amb un cargol, on volgueu. I atenció, perque les tres més originals s’enduran 2 punts extres a més dels 5 per complir amb el repte del concurs. Recordeu, una foto artística, on hi sortiu vosaltres amb un cargol!Ja podeu enviar-nos les respostes que sapigueu a l’adreça electrònica concursmans@catradio.cat o bé per telèfon al contestador automàtic 934 144 166. Recordeu que la fotografia ens la podeu enviar per mail, o penjar-la al facebook del programa! Tot plegat fins el dimecres a les 12 del migdia!

I ara, a participar! Que aquestes tour d’onze dies per a dues persones i valorat en 5000 euros pot ser vostre! I és que Aquest any, a Cracòvia s’hi ballaran sardanes!!!