Molta atenció!

Després de trobar la Festa Favorita dels Països Catalans, el programa Mans, Catalunya Ràdio i Viatges Fabra, regalen un viatge al•lucinant per a dues persones fins a Cracòvia, a Polònia, per viure de ple l’Aplec Internacional de la Sardana i Mostra de grups Folkórics aquest mes d’agost!

Un tour d’onze dies on visitareu Varsòvia, la ciutat medieval de Torun, viatjareu a Poznan i Wroclaw, gaudireu de les activitats de l’Aplec internacional a Cracòvia, podreu arribar-vos a Zamosc i Lublin, paratges impressionants... en resum. Un viatge inoblidable que pot ser vostre si guanyeu el nou concurs del Mans!

Cracòvia

AQUEST ANY, A CRACÒVIA, S’HI BALLARAN SARDANES!

Com participar?

- Des d’avui, cada setmana us formularem cinc preguntes: de cultura popular, de fidelitat al programa, d’intimitats vàries, de Cracòvia i una prova a realitzar

-El valor de les respostes correctes anirà augmentant com més ens anem acostant a la final del concurs, de manera que les respostes correctes valdran un punt aquesta setmana, dos punts la setmana que ve, tres punts la següent, i així successivament.

-Per participar, només caldrà que ens reponeu les preguntes que sapigueu al mail del concurs o que ens les deixeu al contestador del programa.

-No cal respondre-les totes! Contesteu les que sapigueu i aneu acumulant punts per ser un dels dos finalistes!

-Teniu temps a respondre des d’ara mateix i fins dimecres que ve a les 12 del migdia.

-Recordeu que aquells qui ja hagueu guanyat algun viatge amb el Mans no podeu participar enguany! Així donem l’oportunitat a un nou viatger!


Tothom a punt?

Aquestes són les preguntes de la primera ronda del concurs! Recordeu que cadascuna, val 1 punt!


1a pregunta - la pregunta de la fidelitat

Molt i molt facileta! Quina festa ha quedat en segona posició a la Festa Favorita dels Països Catalans?

2a pregunta - la pregunta cultureta

Sabeu a quina edició arriba enguany l’Aplec Internacional de la sardana, que se celebra a Cracòvia?

3a pregunta - la pregunta de Cracòvia

Cracòvia, com sabeu, és una ciutat Polonesa. Nosaltres us preguntem, com es diu Cracòvia en polonès?

4a pregunta - la pregunta de risc

En Quim Rutllant, presentador del Mans, té devoció per un tipus de cant improvitzat. Sabeu dir-nos quin? Us donem tres opcions:

- La Perdiueta
- El Garrotin
- El hip-hop

5a pregunta - la pregunta-prova

Per començar una de ben fàcil! Ens heu d’enviar una fotografia vostra on surti alguna cosa relacionada amb la cultura popular. És a dir: vosaltres en algun lloc festiu, o vosaltres amb algun element festiu, com una espardenya, un instrument, una faixa, un mocador casteller, un barret de palla de correfoc, etcètera! La llista és llarguíssima


Ja podeu enviar-nos les vostres respostes!

- Ho podeu fer per correu electrònic! Apunteu bé! concursmans@catradio.cat

-Ho podeu fer les 24 hores del dia al contestador del MANS, al 934 144 166

-La fotografia ens la podeu penjar al facebook, ens la podeu enviar per mail o la podeu enviar per correu ordinari a MANS, avinguda diagonal 614 de Barcelona, 08021


I ara, a participar! Que aquestes tour d’onze dies per a dues persones i valorat en 4000 euros pot ser vostre! I és que Aquest any, a Cracòvia s’hi ballaran sardanes!!!