Sí amics!

El Mans ha estat a Cracòvia! Fa pocs dies que s'ha celebrat el 23è Aplec Internacional i Mostra de Grups Folklòrics a la ciutat polonesa i molts catalans hi eren -entre ells- en Joan Serra, guanyador del concurs "Aquest any, a Cracòvia s'hi ballaran sardanes!"

Si sou dels que han tingut la sort d'haver-hi estat, esperem que hàgiu viscut l'Aplec amb molta il·lusió! Si, per contra, no heu pogut viatjar a Cracòvia...no passa res!! Des del Mans us deixem unes fotografies per a que veieu com ho van viure catalans i polonesos!

Sardanes a Cracòvia.
Sardanes a Cracòvia. Catalans i polonesos es van animar a fer, entre tots, un galop amb moltíssimes persones que va ocupar gran part de la plaça!

Castells a Cracòvia.
Tampoc hi van faltar els castells! Una de les manifestacions de la nostra cultura popular que més impacta als que ho descobreixen per primer cop!

Castells sota la pluja.
Com veieu, la pluja va fer acte de presència! Però no va ser motiu suficient per plegar veles! Els castells es van alçar, i el públic assistent no volia marxar! només calia un paraigües!

Gran Festa a Cracòvia.
Com veieu, una gran festa!! Gegants, diables, sardanes, castells....i un llarg etcètera! Tothom hi era, i la il·lusió amb la que catalans i polonesos van viure aquest 23è Aplec Internacional no té mesura!Bé! aquesta és la petita mostra del 23è Aplec Internacional que deixa el Mans!
Nosaltres seguim amb la temporada d'estiu! si no us voleu perdre el Turista Intrèpid Popular, el Racó d'en Sergi i les havaneres, la petició de l'oïent, i un munt de propostes per fer aquest estiu -entre moltes altres coses- no us perdeu el Mans el cap de setmana!


Una abraçada,
l'Equip del Mans!