Arxius

Estas veient: maig 2010
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Amics! Com bé sabeu, el programa Mans, Catalunya Ràdio i Viatges Fabra us conviden a viatjar a Cracòvia per viure l’Aplec Internacional de la sardana i Mostra de grups folklòrics i gaudir d’un tour d’onze dies per Polònia per a dues persones i valorat amb 5000 euros!!

Doncs anem a per la sisena ronda de preguntes!!! Atenció, perque comença l’extrema dificultat!!! Recordeu que aquesta setmana, cada resposta correcta val, sis punts!!!

Primera pregunta:
La pregunta de la fidelitat!

Comencem amb la pregunta dels més fidels al programa!
El Mans té al facebook més de 3000 addictes! Uns fans, però, que es van afegir al programa de forma massiva amb l’inici d’un esdeveniment, Sabeu dir-nos quin?
Atenció perque a partir d’ara les 3 opcions es converteixen en quatre! Us donem quatre opcions!
a) El sorteig de 10 lots de discos de la Cobla Contemporània
b) L’inici de les semifinals de la Festa Favorita dels Països Catalans
c) La proclamació de la ciutat pubilla de l’any vinent
d) L’inici de la setmana especial amb motiu de Sant Jordi


Segona pregunta:
La pregunta cultureta

Atenció perque us formulem una endevinalla:
“Salto i danso per Igualada, per Sitges, per Tarragona, per Barcelona... I plogui o no, a mi em rellisca, que el corpus em fa ballar! Sabeu de qui parlem?

Tercera pregunta:
La Pregunta de Cracòvia

Avui teniu deures de matemàtiques! Heu de calcular, quina distància en quilòmetres i per carretera, hi ha des del vostre poble o ciutat fins a Cracòvia! Oju que després jo comprovarem! Apa! A calcular!

Quarta pregunta:
La pregunta de risc

L’Ester Plana, quan s’emociona al programa, emet un so molt característic, que haureu escoltat en més d’una ocasió. Sabeu dir-nos com fa?
Us donem quatre opcions!
a) Yujuuuuuu!!
b) Jareeeeee!!
c) Kuskuuuus!!
d) Waheuuuu!!Cinquena pregunta!!
La pregunta-prova

Molta Atenció…! Perque avui us demanem per sis puntets, que ens envieu una foto on hi sortiu vosaltres a un lloc determinat. Quin? Doncs és el que heu d’esbrinar, resolent aquest enigma!

“Sota les estrelles, un cavall la custodia, sabedor de la seva importància. Per camins on ploren les pedres, uns han implorat l’impossible, i d’altres han agraït el miracle. Mai una esfera, havia estat tant ben sostinguda. És del vint-i-set però està com una rosa”Ja podeu enviar-nos les respostes que sapigueu a l’adreça electrònica concursmans@catradio.cat o bé per telèfon al contestador automàtic 934 144 166. Recordeu que la fotografia ens la podeu enviar per mail, no al facebook, que aixi no saben quin és el lloc secret! Tot plegat fins el dimecres a les 12 del migdia!

Per cert, ja us avancem que a partir de la setmana que ve, les preguntes de la fidelitat, us demanaran rapidesa a la vostra resposta! Per tant ja us avancem que no podeu perdre-us el directe!!! Ja que els més matiners tindran més possibilitats de tenir punts!

I ara, a participar! Que aquestes tour d’onze dies per a dues persones i valorat en 5000 euros pot ser vostre! I és que Aquest any, a Cracòvia s’hi ballaran sardanes!!!Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Salut!

Al Mans ja hem fet la qcinquena ronda de preguntes del concurs per anar a Cracòvia! Aquí us deixem les respostes a les preguntes de la setmana anterior! Dissabte ja podreu veure la sisena tanda de preguntes del "Aquest any, a Cracòvia, s'hi ballaran sardanes!"

Aquestes eren les respostes correctes a les preguntes de la setmana passada !

A la pregunta de la fidelitat us preguntàvem quina característica era errònia en els sortejos que celebrem cada setmana al programa...
I la resposta era que en Sergi Vives no és sempre la mà innocent. De fet no ho ha estat quasi mai!

A la pregunta cultureta, us feiem una pregunta trampa. Veritat o mentida que Barcelona va celebrar la seva capitalitat cultural enguany amb un castell aeri?
Mentida! Era Badalona, evidentment!!!


A la pregunta de Cracòvia us demanàvem que ens diguessiu el dia que el Barça del Pep Guardiola va viatjar a jugar un partit, la temporada de les sis copes, a aquesta gran ciutat de Polònia!
La resposta és el 25 d’agost de 2008!! Oju, el 25 no el 26! El Barça va viatjar a Cracòvia el dia abans del partit!

La pregunta de risc us feia escollir entre tres possibles manies del nostre Toni Martin, el gran tècnic del Mans! La correcta, és aquesta!
El Toni es porta un termo amb cafè de casa!

I finalment, a la pregunta-prova, us demanàvem que ens enviessiu una fotografia vostra amb un cargol!!!
N’hem rebut moltíssimes, i totes elles fantàstiques. Valen els seus 5 punts d’or! Ara bé, n’hi ha tres que ens han captivat i creiem que mereixen els dos punts extra que vam prometre. Són aquestes: En Joan Serra, que ha estat l’únic que no ha posat cap cargol animal a la foto.La Marta Rafecas que ha fet a base de cargols la partitura de la melodia del Cargol treu banya, i en Joan Plaixats que ha fotografiat un cargol animal sobre un cargol mecànic!


I per ara, aquesta és la classificació dels concursants!


1. Marta Rafecas (73 punts)
2. Eloi Botey (71 punts)
3. Joan Serra (70 punts)
4. Joan Plaixats (68 punts)
5. Montserrat de Mas (65 punts)
6. Montserrat Alsina (65 punts)
7. Jordi Bonastre (65 punts)
8. Pep Bigas (64 punts)
9. Montserrat Rubió ( 59 punts)
10. Antònia rubió (59 punts)
11. Antoni Aguadé Masdeu (59 punts)
12. Joan Suñer (52 punts)
13. Margarita Bussom (28 punts)
14. Montserrat Pallejà (28 punts)
15. Conxita Llapart (14 punts)
16. Marta Miravet (11 punts)
17. Blanca Gómez (10 punts)
18. Cris B.F. (8 punts)
19. Iolanda Duque (4 punts)
20. Anna Marsal (4 punts)
21. Fermi Busquets (4 punts)
22. Cristina Simón (1 punt)Si heu concursat i n’heu encertat forces, felicitats!!! Si encara no heu participat a què espereu???? Hi ha un viatge únic i irrepetible que us espera!
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Amics! Com bé sabeu, el programa Mans, Catalunya Ràdio i Viatges Fabra us conviden a viatjar a Cracòvia per viure l’Aplec Internacional de la sardana i Mostra de grups folklòrics i gaudir d’un tour d’onze dies per Polònia per a dues persones i valorat amb 5000 euros!!

Doncs anem a per la cinquena ronda de preguntes!!! Recordeu que aquesta setmana, cada resposta correcta val, 5 punts!!!

Primera pregunta:
La pregunta de la fidelitat!

Comencem amb la pregunta dels més fidels al programa!
Els sortejos que organitzem al Mans, tenen moltes particularitats però una d’aquestes no és correcte.
Sabeu dir-nos quina?

Us donem tres opcions!
a) El sorteig es fa amb boles de bingo.
b) L’Elena té computaritzades les dades dels participants
c) La mà innocent és sempre en Sergi Vives


Segona pregunta:
La pregunta cultureta

Atenció! Perque la pregunta cultureta avui és de caixa o faixa! Veritat o mentida que Barcelona va celebrar la seva capitalitat cultural enguany amb un castell aeri? Veritat o mentida?

Tercera pregunta:
La Pregunta de Cracòvia

El Barça de les sis copes de Guardiola, avui gran campió, va començar el seu periple justament a Cracòvia en un partit trascendental. Molta atenció perque avui us demanem, per cinc punts, que ens digueu quin dia va viatjar l’equip del Pep a aquesta gran ciutat.


Quarta pregunta:
La pregunta de risc:

En Toni Martin, el gran tècnic del Mans, té un costum particular que el diferencia de la resta d’integrants del programa
Sabeu dir-nos quin?
Us donem tres opcions!
a) Porta el cafè en un termo de casa.
b) Utilitza guants per fer anar la taula de mescles
c) Escolta rock dur quan sona el butlletí informatiuCinquena pregunta:
La pregunta-prova

Molta Atenció…! Perque tornem a posar-nos fotogràfics. Com ja sabreu, aquests dies Lleida celebra l’aplec del Cargol. Nosaltres no us farem anar a Lleida, sinó al cargol! Heu de fer-vos una fotografia amb un cargol, on volgueu. I atenció, perque les tres més originals s’enduran 2 punts extres a més dels 5 per complir amb el repte del concurs. Recordeu, una foto artística, on hi sortiu vosaltres amb un cargol!Ja podeu enviar-nos les respostes que sapigueu a l’adreça electrònica concursmans@catradio.cat o bé per telèfon al contestador automàtic 934 144 166. Recordeu que la fotografia ens la podeu enviar per mail, o penjar-la al facebook del programa! Tot plegat fins el dimecres a les 12 del migdia!

I ara, a participar! Que aquestes tour d’onze dies per a dues persones i valorat en 5000 euros pot ser vostre! I és que Aquest any, a Cracòvia s’hi ballaran sardanes!!!
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Salut!

Al Mans ja hem fet la quarta ronda de preguntes del concurs per anar a Cracòvia! Aquí us deixem les respostes a les preguntes de la setmana anterior! Dissabte ja podreu veure la cincquena tanda de preguntes del "Aquest any, a Cracòvia, s'hi ballaran sardanes!"

A la pregunta de la fidelitat us preguntàvem quantes temporades ja porta el Mans a l’antena d’aquesta, la nostra ràdio!
Sis! Aquesta, és la sisena temporada del Mans en antena!


A la pregunta cultureta, us en feiem una d’aquelles de caixa o faixa! És veritat o és mentida que un col•lectiu ha barrejat trabucaires i bastoners?
Veritat! I a més l’han anomenat, els bastucaires!


A la pregunta de Cracòvia us demanàvem que ens fessiu arribar un parell d’ofertes que havieu de trobar a la web de Viatges Fabra.
Ens n’heu comentat algunes, com les de Cracòvia i Polònia, que us deuen sonar moltíssim, però també d’altres com uns fantàstics viatges a Nova Zelanda, Egipte, a la ruta Maia, a Jordània...


La pregunta de risc us feia escollir entre tres possibles tipus de música popular per dir quin és el que té el cor robat a en Sergi Vives!
Doncs no és cap altre que les havaneres!I finalment, a la pregunta-prova, us demanàvem que afinessiu per cantar-nos un garrotin!
N’hem rebut molts, i s’ha de valorar la vostra originalitat en el text i la vostra predisposició en el cant. Moltes gràcies per la vostra participació! Sou uns autèntics cracks!
I per ara, aquesta és la classificació dels concursants!

1. Joan Plaixats (46 punts)
2. Marta Rafecas (46 punts)
3. Eloi Botey (46 punts)
4. Jordi Bonastre (45 punts)
5. Montserrat Alsina (45 punts)
6. Joan Serra (43 punts)
7. Joan Suñer (42 punts)
8. Montserrat de Mas (40 punts)
9. Antoni Aguadé Masdeu (39 punts)
10. Pep Bigas (39 punts)
11. Montserrat Rubió (34 punts)
12. Antònia rubió (34 punts)
13. Margarita Bussom (13 punts)
14. Montserrat Pallejà (13 punts)
15. Marta Miravet (11 punts)
16. Blanca Gómez (10 punts)
17. Conxita Llapart (9 punts)
18. Cris B.F. (8 punts)
19. Iolanda Duque (4 punts)
20. Anna Marsal (4 punts)
21. Fermí Busquets (4 punts)
22. Cristina Simón (1 punt)
Si heu concursat i n’heu encertat forces, felicitats!!! Si encara no heu participat a què espereu???? Hi ha un viatge únic i irrepetible que us espera!
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Amics! Com bé sabeu, el programa Mans, Catalunya Ràdio i Viatges Fabra us conviden a viatjar a Cracòvia per viure l’Aplec Internacional de la sardana i Mostra de grups folklòrics i gaudir d’un tour d’onze dies per Polònia per a dues persones i valorat amb 5000 euros!!

Anem a per la quarta ronda de preguntes!!! Recordeu que aquesta setmana, cada resposta correcta val, atenció, quatre punts!!!

Primera pregunta:
La pregunta de la fidelitat!

Comencem amb la pregunta dels més fidels al programa! El Mans, hereu del ja desaparegut Rotllana Oberta, ha anat evolucionant per oferir tots els continguts de la nostra cultura popular, però sabeu quantes temporades porta ja el Mans a l’antena de Catalunya Ràdio?
Us donem tres opcions!
a) Quatre temporades
b) Cinc temporades
c) Sis temporades


Segona pregunta:
La pregunta cultureta

Molta atenció perque avui la pregunta és de caixa o faixa: Veritat o mentida que algun col•lectiu ha barrejat trabucaires i bastoners? Veritat o mentida?

Tercera pregunta:
La Pregunta de Cracòvia

Per anar fins a aquesta ciutat de Polònia, necessitareu l’ajut de Viatges Fabra! Per això us demanem, per quatre punts, que visiteu la seva web i ens digueu dues de les seves ofertes! Molta atenció, perque el senyor Fabra després ens dirà si són certes o no, eh?

Cinquena pregunta:
La pregunta de risc:

En Sergi Vives, guionista del Mans, té debilitat per un tipus de música popular des de ben petit i ho ha deixat ben clar en més d’un programa.
Sabeu dir-nos quin?

Us donem tres opcions!

a) La jota
b) Les sevillanes
c) Les havaneresCinquena pregunta!!
La pregunta-prova

Molta Atenció…! Perque avui sí o sí haureu de trucar al nostre contestador automàtic, al 934 144 166 i cantar-nos… sí, sí, heu sentit bé! I cantar-nos un garrotin. Recordeu que un garrotin és un tipus de cant improvitzat de quatre versos de set sil•labes que rimen la primera amb la tercera i la segona amb la quarta. La lletra us l’heu d’inventar vosaltres mateixos.

Ja podeu enviar-nos les respostes que sapigueu a l’adreça electrònica concursmans@catradio.cat o bé per telèfon al contestador automàtic 934 144 166. Recordeu que la canço ens l’heu de reproduir al nostre contestador, deixant el vostre nom i cgonom abans de cantar-la

Teniu temps per respondre fins el dimecres a les 12 del migdia!

I ara, a participar! Que aquestes tour d’onze dies per a dues persones i valorat en 5000 euros pot ser vostre! I és que Aquest any, a Cracòvia s’hi ballaran sardanes!!!
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Salut!

Al Mans ja hem fet la tercera ronda de preguntes del concurs per anar a Cracòvia! Aquí us deixem les respostes a les preguntes de la setmana anterior! Dissabte ja podreu veure la tercera tanda de preguntes del "Aquest any, a Cracòvia, s'hi ballaran sardanes!"


Primera pregunta:
La pregunta de la fidelitat!
Comencem amb la pregunta dels més fidels al programa! Aquest darrer Nadal, el Mans va fer una radionovel•la on van participar tots els membres de l’equip i es va emetre el matí del 25 de desembre. Com es titulava aquesta paròdia radioteatrera nostrada?

a) Compte amb el Nadal!

Segona pregunta:
La pregunta cultureta
Molta atenció perque us demanem, per tres puntets, que ens digueu 3 indrets on es ballin sardanes a la matinada! I quan dic matinada, em refereixo entre la 1 i les 7 del matí. 3 indrets!

Ens n'heu dit moltíssims! Però sobretot heu fet bé d'apuntar els Aplecs d'Ixent de Cap d'Any, o festes assenyalades com la Patum de Berga o les Santes de Mataró!

Tercera pregunta:
La Pregunta de Cracòvia
Una de caixa o faixa!!! Veritat o mentida que la ciutat de Cracòvia està agermanada, entre d’altres, amb la ciutat de Sevilla? Veritat o mentida?

Veritat!!!

Quarta pregunta:
La pregunta de risc:
L’Ester Plana, presentadora del Mans, va co-presentar l’estiu de l’any passat una secció de cultura popular en un altre programa de la casa. Sabeu dir-nos quin?

b) El Visitant


Cinquena pregunta!!
La pregunta-prova
Molta Atenció…! Perque tornem a posar-nos fotogràfics!!! Avui us demanem que us feu una foto en un lloc característic del vostre poble o ciutat! Molt important! Ha de ser una foto actual! Per això, us demanem que us feu la foto, aguantant un paper on posi la paraula MANS! Us ha quedat clar? Repetim: Volem una foto vostra, en un lloc característic del vostre poble o ciutat on mostreu un paper on posi la paraula MANS!!

Ens han agradat moltíssim les vostres fotografies, hem de dir que totes son molt originals!


I per ara, aquesta és la classificació dels concursants!


1. Joan Plaixats (30 punts)
2. Marta Rafecas (30 punts)
3. Eloi Botey (30 punts)
4. Jordi Bonastre (29 punts)
5. Montserrat Alsina (29 punts)
6. Montserrat de Mas (28 punts)
7. Joan Serra (27 punts)
8. Antoni Aguadé Masdeu (27 punts)
9. Joan Suñer (26 punts)
10. Pep Bigas (23 punts)
11. Montserrat Rubió (22 punts)
12. Antònia rubió (22 punts)
13. Margarita Bussom (13 punts)
14. Montserrat Pallejà (13 punts)
15. Marta Miravet (11 punts)
16. Blanca Gómez (10 punts)
17. Conxita Llapart (9 punts)
18. Cris B.F. (8 punts)
19. Iolanda Duque (4 punts)
20. Anna Marsal (4 punts)
21. Fermí Busquets (4 punts)
22. Cristina Simón (1 punt)Si heu participat i n’heu encertat forces, felicitats!!! Si encara no heu concursat a què espereu???? Hi ha un viatge a Cracòvia que us espera!!!!


Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Benvolguts concursaires! Si ja heu començat a participar en aquest concurs, esperem que hagueu encertat moltes respostes! si encara no heu començat, aquest és un bon moment per "enganxar-se" al concurs! Penseu que hi ha en joc un viatge d'onze dies a Cracòvia!
Anem a per la tercera ronda de preguntes!!! Recordeu que aquesta setmana, cada resposta correcta val 3 punts!!!

Primera pregunta:
La pregunta de la fidelitat!

Comencem amb la pregunta dels més fidels al programa! Aquest darrer Nadal, el Mans va fer una radionovel•la on van participar tots els membres de l’equip i es va emetre el matí del 25 de desembre. Com es titulava aquesta paròdia radioteatrera nostrada?
Us donem tres opcions!
a) Compte amb el Nadal!
b) Nadal a tres bandes
c) Els pastorets del Mans


Segona pregunta:
La pregunta cultureta

Molta atenció perque us demanem, per tres puntets, que ens digueu 3 indrets on es ballin sardanes a la matinada! I quan dic matinada, em refereixo entre la 1 i les 7 del matí. 3 indrets! (A punt per indret, vaja)

Tercera pregunta:
La Pregunta de Cracòvia

Una de caixa o faixa!!! Veritat o mentida que la ciutat de Cracòvia està agermanada, entre d’altres, amb la ciutat de Sevilla? Veritat o mentida?

Quarta pregunta:
La pregunta de risc:

L’Ester Plana, presentadora del Mans, va co-presentar l’estiu de l’any passat una secció de cultura popular en un altre programa de la casa. Sabeu dir-nos quin?
Us donem tres opcions!

a) El Matí de Catalunya Ràdio Estiu
b) El Visitant
c) L’Ofici de ViureCinquena pregunta!!
La pregunta-prova


Molta Atenció…! Perque tornem a posar-nos fotogràfics!!! Avui us demanem que us feu una foto en un lloc característic del vostre poble o ciutat! Molt important! Ha de ser una foto actual! Per això, us demanem que us feu la foto, aguantant un paper on posi la paraula MANS! Us ha quedat clar? Repetim: Volem una foto vostra, en un lloc característic del vostre poble o ciutat on mostreu un paper on posi la paraula MANS!!Ja podeu enviar-nos les respostes a l’adreça electrònica concursmans@catradio.cat o bé per telèfon al contestador automàtic 934 144 166. La fotografia ens la podeu enviar per correu amb les preguntes o penjar-la al nostre facebook.

Recordeu que teniu temps fins el dimecres a les 12 del migdia!

I ara, a participar! Que aquest tour d’onze dies per a dues persones i valorat en 5000 euros pot ser vostre! I és que Aquest any, a Cracòvia, s’hi ballaran sardanes!!!
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Salut!

Al Mans ja hem fet la segona ronda de preguntes del concurs per anar a Cracòvia! Aquí us deixem les respostes a les preguntes de la setmana anterior! Dissabte ja podreu veure la tercera tanda de preguntes del "Aquest any, a Cracòvia, s'hi ballaran sardanes!"


Primera pregunta -La pregunta de la fidelitat!
Comencem amb la pregunta dels més fidels al programa! Com es diu la secció del Mans, on es parla de cultures populars diferents a la catalana?

A la Xina també ballen sardanes!


Segona pregunta - La pregunta cultureta
Una d’aquelles de caixa o faixa!!! És veritat o és mentida que la Colla Joves dels Xiquets de Valls tenen la camisa d’un color vermell rosat?


Mentida! és de color vermell!


Tercera pregunta - La Pregunta de Cracòvia
Cracòvia, com sabeu, a més del nom d’una ciutat, és el títol d’un programa de TV3 que parodia els personatges del món de l’esport. Sabeu dir-nos quin és el personatge més pessetero de tots els que hi surten??


Josep Lluís Nuñez


Quarta pregunta - La pregunta de risc
L’Elena Callén, compagina la seva tasca com a productora i redactora del Mans amb una altra afició. Sabeu quina?


És dansaire de la colla sardanista Laietans


Cinquena pregunta - La pregunta-prova
Molta Atenció…! Avui us demanem que ens digueu amb un mínim de 40 paraules i un màxim de 60, per què creieu que us mereixeu aquest viatge a Cracòvia. Totes les redaccions que ens envieu i que compleixin els requisits obtindran automàticament els dos punts. Però la que el Mans consideri més original, a més, s’endurà un punt extra! O sigui que ja sabeu!


Felicitats per totes les vostres redaccions! tots mereixeu molt aquest viatge! I el punt extra ha estat per.....Joan Serra!I per ara, aquesta és la classificació dels concursants!

1. Montserrat de Mas (15 punts)
2. Joan Plaixats (15 punts)
3. Marta Rafecas (15 punts)
4. Eloi Botey (15 punts)
5. Joan Serra (15 punts)
6. Jordi Bonastre (14 punts)
7. Montserrat Alsina (14 punts)
8. Antoni Aguadé Masdeu (12 punts)
9. Pep Bigas (11 punts)
10. Joan Suñer (11 punts)
11. Marta Miravet (11 punts)
12. Blanca Gómez (10 punts)
13. Montserrat Rubió (10 punts)
14. Antònia rubió (10 punts)
15. Cris B.F. (8 punts)
16. Iolanda Duque (4 punts)
17. Anna Marsal (4 punts)
18. Margarita Bussom (4 punts)
19. Montserrat Pallejà (4 punts)
20. Fermí Busquets (4 punts)
21. Cristina Simón (1 punt)Si heu participat i n’heu encertat forces, felicitats!!! Si encara no heu concursat a què espereu???? Hi ha un viatge a Cracòvia que us espera!!!!

Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Benvolguts concursaires! Si ja heu començat a participar en aquest concurs, esperem que hagueu encertat moltes respostes! si encara no heu començat, aquest és un bon moment per "enganxar-se" al concurs! Penseu que hi ha en joc un viatge d'onze dies a Cracòvia!
Anem a per la segona ronda de preguntes!!!
Primera pregunta -La pregunta de la fidelitat!
Comencem amb la pregunta dels més fidels al programa! Com es diu la secció del Mans, on es parla de cultures populars diferents a la catalana?

Us donem tres opcions!

a) Cultura Comparada

b) Tu també pots!

c) A la xina també ballen sardanes
Segona pregunta - La pregunta cultureta
Una d’aquelles de caixa o faixa!!! És veritat o és mentida que la Colla Joves dels Xiquets de Valls tenen la camisa d’un color vermell rosat?


Tercera pregunta - La Pregunta de Cracòvia
Cracòvia, com sabeu, a més del nom d’una ciutat, és el títol d’un programa de TV3 que parodia els personatges del món de l’esport. Sabeu dir-nos quin és el personatge més pessetero de tots els que hi surten??


Quarta pregunta - La pregunta de risc

L’Elena Callén, compagina la seva tasca com a productora i redactora del Mans amb una altra afició. Sabeu quina?
Us donem tres opcions!

a) És dansaire de la colla sardanista Laietants

b) És membre de l’Esbart Comtal i Bastoners de Barcelona

c) És diablessa a la Colla Infernal de Ribes
Cinquena pregunta - La pregunta-prova
Molta Atenció…! Avui us demanem que ens digueu amb un mínim de 40 paraules i un màxim de 60, per què creieu que us mereixeu aquest viatge a Cracòvia. Totes les redaccions que ens envieu i que compleixin els requisits obtindran automàticament els dos punts. Però la que el Mans consideri més original, a més, s’endurà un punt extra! O sigui que ja sabeu!Ja podeu enviar-nos les vostres respostes!

- Ho podeu fer per correu electrònic! Apunteu bé! concursmans@catradio.cat
-Ho podeu fer les 24 hores del dia al contestador del MANS, al 934 144 166
-La fotografia ens la podeu penjar al facebook, ens la podeu enviar per mail o la podeu enviar per correu ordinari a MANS, avinguda diagonal 614 de Barcelona, 08021


I ara, a participar! Que aquestes tour d’onze dies per a dues persones i valorat en 4000 euros pot ser vostre! I és que Aquest any, a Cracòvia s’hi ballaran sardanes!!!

Enllaços patrocinats 
Catalunya Ràdio

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA
Atenció a l'Audiència