Arxius

Estas veient: octubre 2009
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Salut!

Avui, al tema del dia us preguntàvem què en pensàveu del fet que s'hagi proposat canviar els noms de les festivitats: Festes d'hivern, i no Nadal; el dia del Llibre i la Rosa, i no Sant Jordi...

Sou molts els oients que heu participat, i això ens encanta!

Aquí deixem el llistat amb el número de sorteig de tots els oients que ens heu trucat, enviat missatge de text o escrit via correu electrònic. Moltes gràcies per participar, i enhorabona als guanyadors!

1. Joan, de Cadaqués.
2. Joan Josep, de Matadepera.
3. Joana, de Barcelona.
4. Montserrat, de Martorell.
5. Mercè, de Barcelona.
6. MªÀngels, de Berga.
7. Dolors, de Berga.
8. Josep, de Barcelona (mail).
9. Ignasi, des de Staffordshire (mail).
10. Marc, de la Garriga (sms).
11. Telèfon acabat en -68 (sms).
12. Montserrat, de Manresa.
13. Josep, de Barcelona.
14. Rosa Maria (mail).
15. Jana, de Santa Coloma de Gramenet.
16. Xavier (mail).
17. Júlia (mail).
18. Eugeni, de Barcelona.
19. Rosa, de Barcelona.
20. Joana, de Gelida.
21. Marina, de Barcelona.
22. Victòria, de Barcelona.
23. Ricard, d'Igualada.
24. Roser, de Juneda (sms).
25. Carles, de Piera (mail).
26. Montse (mail).
27. Joan (mail).
28. Eduard (sms).
29. Ramon (sms).
30. Eduard (mail).
31. Jaume, d'Igualada.
32. Carme, de Barcelona.
33. Àngel, de Girona (mail).
34. Neus (sms).
35. Albert (mail).
36. Eduard (sms).


Moltes gràcies per la vostra participació, i fins la propera!
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
El Mans ha estrenat la temporada amb moltes novetats! Seguim fent-nos ressò de la cultura popular i tradicional de casa nostra, i seguim descobrint la nostra música d’arrel amb totes les seves vessants! Això sí, ho fem renovats, i amb propostes noves! Us presentem les noves seccions del programa!

A la Xina també ballen sardanes?
Ja que al programa parlem sobradament de la nostra cultura popular, en aquesta secció ens fixarem que fan a fora dels Països Catalans. Cada quinze dies, descriurem la cultura popular d’arreu del món. Redactarem una fitxa tècnica de cadascuna d’elles, compararem les seves tradicions amb les nostres, esbrinarem si la cultura fa les persones o si les persones fan la cultura i tot plegat amb un punt de vista humorístic, informatiu i surrealista.

Festa Favorita dels Països Catalans.
Ens ha agradat tant el paisatge favorit de Catalunya que hem decidit començar a cercar també la festa favorita dels catalans. Cada quinze dies, mostrarem dues festes populars ben conegudes, analitzant pros i contres, parlant amb alguns dels seus protagonistes, escoltant les seves músiques i els seus sons característics. Al finalitzar cada espai, l’audiència decidirà quina de les dues festes ha de passar a la final, on decidirem quina és la festa preferida per tot el país.

Tu també pots!
Aquest espai demostra que tothom pot participar de qualsevol de les activitats de cultura popular i tradicional que es fan al nostre país! Si sentiu curiositat per les danses, els castells, el cant improvisat, la música...el que sigui! En aquest espai no s’hi val tenir por! Cada setmana us presentem una activitat o entitat diferent que ens explicarà què és el que fan, on els podeu trobar, què necessiteu si hi voleu participar i com els podeu trobar. Totes les facilitats del món, al Tu també pots!

Josep Pasqual.
Un cop al mes, en Josep ens porta la seva opinió sobre alguna de les activitats del món de la música de cobla. Sempre, sota la seva visió de crític i periodista musical.

Núria Balaguer.
Aquesta és la secció mensual més folklòrica del Mans. La Núria ens porta els seus reportatges al voltant de les novetats discogràfiques de la música folk.

Marc Timón.
En Marc, compositor i periodista, cada mes fa l’anàlisi d’una obra per a cobla del llegat històric i contemporani.

Xevi Capdevila.
Un cop al mes, en Xevi ens porta la seva particular visió, reflexions, i provatures al voltant de la música i músics del nostre país. En aquesta secció no hi falta mai el riure i el bon humor.

Enllaços patrocinats



 
Catalunya Ràdio

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA
Atenció a l'Audiència