Salut concursaires!

Ja som a la Final del "Jo us faré anar a Luxemburg!" !!! Ja s’ha acabat!!! Hem arribat a la fi d’un camí que vam iniciar el passat 28 de març i que dos mesos després ja ha concretat els finalistes del “Jo us faré anar a Luxemburg” el concurs del Mans en què Catalunya Ràdio i Viatges Fabra us conviden a viatjar a l’indret on se celebra l’Aplec Internacional de la sardana i Mostra de grups folklòrics!

Agraim les respostes que ens heu enviat al llarg d’aquestes 9 rondes de preguntes sobre sardanes, sobre el programa, sobre cultura popular, sobre Luxemburg i sobre les interioritats dels integrants del Mans!!!
Heu estat vosaltres els que ens heu animat a fer noves qüestions cada vegada més complicades amb la vostra participació enviant-nos correus a l’adreça electrònica, concursmans@catradio.cat, o bé fent-nos trucades al contestador automàtic, el 934 144 166!
Aquest dissabte farem la Gran Final del Concurs! Ho farem amb els dos finalistes: la Lourdes Torres i l'Isaac Perez, concursant en directe des de l'estudi 1 de Catalunya Ràdio. Tambè ens acompanyarà en directe Claudi Monguillod, responsable de Viatges Fabra.

A tots els que no heu arribat a la final, molte sgràcies per haver participat en el "jo us faré anar a Luxemburg!" esperem que hagueu gaudit del concurs! I als dos finalistes...prepareu-vos per la gran FInal!!! i molta sort!!!