Arxius

Estas veient: maig 2009
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Ja s’ha acabat!!! Hem arribat a la fi d’un camí que vam iniciar el passat 28 de març i que dos mesos després ja ha concretat els finalistes del “Jo us faré anar a Luxemburg” el concurs del Mans en què Catalunya Ràdio i Viatges Fabra us conviden a viatjar a l’indret on se celebra l’Aplec Internacional de la sardana i Mostra de grups folklòrics!

Agraim les respostes que ens heu enviat al llarg d’aquestes 9 rondes de preguntes sobre sardanes, sobre el programa, sobre cultura popular, sobre Luxemburg i sobre les interioritats dels integrants del Mans!!!
Heu estat vosaltres els que ens heu animat a fer noves qüestions cada vegada més complicades amb la vostra participació enviant-nos correus a l’adreça electrònica, concursmans@catradio.cat, o bé fent-nos trucades al contestador automàtic, el 934 144 166! Sé que esteu desitjant saber quina és la classificació final i quins són els finalistes, però abans, i per última vegada, el que hem de fer és donar un cop d’ull a les respostes correctes a les preguntes de la setmana passada

1. A la pregunta de la fidelitat us demanàvem molt! Moltíssim! Havieu de ser tan i tan fidels com per recordar com vam iniciar el primer programa de la temporada!Exacte, vam iniciar el Mans 2008-2009 provant els micros abans de fer un discurs institucional exposant les nostres intencions de cara al nou curs!

2. La pregunta de la cultura popular era ben enigmàtica!! Us proposàvem la següent endevinalla!
“ Dels romans fou amagada i primitiva esperava ser trobada. Sovint adornada per l’aigua blanca, ella reposa entre estats amb tots els ets i uts. Custodiada i guardada pels més alts, si algú la vol tocar, tothom ho veurà”
Doncs si us diem que segons la llegenda els romans van amagar una talla primitiva que de forma tan primitiva com en una cova va ser trobada, que és adornada per l’aigua blanca, la neu, i reposa entre estats i estatuts. Si a més afegim que és entre els més alts, els Pirineus i que per tocar-la et veu tot el santuari, parlem evidentment de la verge de Núria!

3. La pregunta sardanista era sens dubte la més complicada!!! Us preguntàvem per l’autora de la lletra d’una sardana que ha participat en pel•lícules de Walt Disney, concretament com a dobladora de la Bella de la Bella i la Bestia!
I ella és Inés Moraleda, i la sardana que va escriure va ser de Noia a Dona, premiada al certamen sardana cantada de 1992 de Catalunya Radio.

4. La pregunta sobre Luxemburg atenció perque tenia trampeta…!
Us demanàvem, en un afany d’enginy, quines patates d’una popular marca comercial sembla que siguin de Luxemburg. Doncs com si es tractés d’un anagrama del MArius Serra, les patates a les que ens referíem eren de la marca McDonalds! Ens referíem a les patates Deluxe!!!

5. I finalment la pregunta de risc us convidava a endevinar a quin d’aquests mitjans de comunicació, Televisió de Catalunya, Catalunya musica o Catalunya cultura…!
I exactament, de moment, el mitjà que encara no ha tastat l’Ester Plana ha estat Catalunya MusicaI acabades les respostes, ara el que hem de fer és repassar la classificació dels participants del Jo us Faré Anar a Luxemburg i saber quins seran els dos finalistes!


12. Pepita Berlanga, amb un punt
11. Rosa MAria Angelet amb un punt!
10. MAria Rosa Llimós, amb 2 punts
9. Carme Boixader. 5 punts!
8. Oriol Roger, amb 7 punts
7. Jordi Galimany amb 14 punts
6. Lluís Verd amb 18 punts
5. Antònia Rubió amb 27 punts
4. Montserrat Rubió, amb 28
3. Cristina Simon, amb 33 punts

I els que vindran a la gran final de la setmana que ve a l’estudi 1 de Catalunya Radio i competiran pel viatge a Luxemburg són:

2. Lourdes Torres amb 41 punts

1. Isaac Perez amb 46 punts!!!


Els propers dies ens posarem en contacte amb vosaltres per venir el matí del 6 de juny a la final del Jo us Faré anar a Luxemburg.
A tots, moltissimes gràcies per la vostra participació i arreveure!!
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Sí senyor! Benvinguts a la novena i última ronda de preguntes del Jo us faré anar a Luxemburg, el concurs del Mans en què Catalunya Ràdio i Viatges Fabra us conviden a viatjar a l’indret on se celebra l’Aplec Internacional de la sardana i Mostra de grups folklòrics!

Us demanem molta atenció perquè en aquesta darrera ronda de preguntes només hi poden optar els 10 concursants que heu anat participant aquestes setmanes i que figuren a la classificació del blog del mans.

Cada participant continua acumulant els punts que ha aconseguit aquestes setmanes en el concurs.
En aquesta ronda final farem com cada setmana 5 preguntes, i us avancem que no seran gens fàcils, però compte!!!!
Cada pregunta que encerteu valdrà 3 punts! I cada pregunta que falleu us restarà tres punts. Per tant, si dubteu molt d’alguna resposta, és millor deixar-la en blanc i no arriscar. Tot i que ja sabeu allò de… Qui no arrisca no pisca!!! I hi ha un viatge a Luxemburg en joc, per tant! Aneu a per totes!!!!

Atenció, perque aquesta és la darrera tanda de preguntes!!!


1. La pregunta de la fidelitat!
Una pregunta no per fidels sinó per fidelíssims. El primer programa Mans de la temporada es va fer el dissabte 13 de setembre de 2008. Sabeu com va començar aquest primer espai?
Us donem tres opcions:
a) Connectant amb una unitat mòbil just a davant de l’emisora
b) Saludant als oients dels casals catalans a Amèrica
c) Provant els micros en directe


2. La pregunta de la cultura popular!
Heus aquí una endevinalla a l’estil de les del Codi Da Vinci per esbrinar de quin element de la cultura catalana estem parlant…
“ Dels romans fou amagada i primitiva esperava ser trobada. Sovint adornada per l’aigua blanca, ella reposa entre estats amb tots els ets i uts. Custodiada i guardada pels més alts, si algú la vol tocar, tothom ho veurà”
Sabeu de què parlem?


3. La Pregunta sardanista:
De compositors i compositores de sardanes n’hi ha molts. Moltíssims! Però atenció, ens heu de dir el nom d’una autora que a més d’escriure la lletra d’una sardana premiada, ha participat en pel•lícules de Walt Disney!Ep! Us donem un punt extra si sabeu el nom de la sardana premiada!

4. La pregunta sobre Luxemburg!
Quines patates comercials sembla que siguin de Luxemburg?


5. La pregunta de risc!
La pregunta més íntima del mans: A quin d’aquests mitjans no ha treballat mai la realitzadora del Mans, l’Ester Plana?
a) Televisió de Catalunya
b) Catalunya Cultura
c) Catalunya Música


Ja podeu enviar-nos les respostes que sapigueu a l’adreça electrònica concursmans@catradio.cat o per telèfon al contestador automàtic 934 144 166.

Us recordem que són les darreres preguntes abans de la gran final, que cada resposta correcta suma tres punts i cada resposta incorrecta en resta tres!!! Teniu de temps per a respondre fins a la matinada de dimecres a dijous! El proper cap de setmana us direm les respostes, farem la classificació final i anunciarem els dos participants que vindran a Catalunya Ràdio per competir pel viatge!

I recordeu! Només jo… us faré anar a Luxemburg!
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Benvolguts concursaires!!! S'aprpa la novena i última ronda de preguntes del Jo us faré anar a Luxemburg!!! El concurs del Mans en què Catalunya Ràdio i Viatges Fabra us conviden a viatjar a l’indret on se celebra l’Aplec Internacional de la sardana i Mostra de grups folklòrics!

Agraim les respostes que ens heu enviat tant a l’adreça electrònica, concursmans@catradio.cat, com al contestador automàtic, el 934 144 166!

Aquestes eren les respostes correctes a les preguntes de la setmana passada !

1. A la pregunta de la fidelitat us preguntàvem per l’inici surrealista del darrer programa Mans. En Quim intentava saber què feia la competència…I efectivament va fer pujar l’Elena Callén a la façana de la ràdio per esbrinar-ho!

2. La pregunta de la cultura popular era de caixa o faixa! Ens havieu de verificar si el ball de gitanes tenia els seus origens als casaments dels gitanos!I sí, efectivament els inicis eren justament als balls d’aquestes celebracions.

3. La pregunta sardanista us preguntava per qui manava a la classificació! A la classifiació de colles sardanistes, s’entén. L’ordre per palmarès històric de les tres colles que us demanàvem és el següent:
- Violetes del Bosc, Mare Nostrum i Sa Palomera.

4. La pregunta sobre Luxemburg, en aquest cas era sobre l’activista política Rosa Luxemburg i el país on es va haver d’exiliar! Doncs el més neutral de tots! A Suïssa!

5. I finalment la pregunta de risc us convidava a endevinar l’hora que es lleva en Quim Rutllant per venir a fer el programa…! Doncs, sí recordeu que viu a Blanes i que ha d’ultimar els guions abans de començar, haureu endevinat que s’aixeca a les 3 de la matinada!


I atenció perquè aquesta és la classificació a falta de la última ronda de preguntes!!!!!

1. Lourdes Torres............35 punts
2. Isaac Perez...................34 punts
3. Montserrat Rubió.........31 punts
4. Cristina Simon.............30 punts
5. Antònia Rubió..............30 punts
6. Lluís Verd.....................22 punts
7. Jordi Galimany.............14 punts
8. Oriol Roger.....................7 punts
9. Carme Boixader.............5 punts
10. Maria Rosa Llimós……2 punts

11. Rosa Maria Angelat…....1 punt
12. Pepita Berlanga..............1 punt

Atenció!! Aquesta divisió que hi ha a partir del desè lloc de la classificació té una explicació: A la següent ronda de preguntes (la novena i última) nomès hi podran optar els deu primer classificats en el concurs.A tots vosaltres, gràcies per la vostra participació. A partir d’ara només queda la darrera ronda de preguntes abans de la gran final en directe que farem al mes de juny a l’estudi 1 de Catalunya Ràdio.
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén

Benvolguts concursaires!! Ja fa unes setmanes que participeu en el concurs del Mans! El "Jo us faré anar a Luxemburg!", on Catalunya Ràdio i Viatges Fabra us conviden a viatjar a l’indret on se celebra l’Aplec Internacional de la sardana i Mostra de grups folklòrics!
Agraim les respostes que ens heu enviat tant a l’adreça electrònica, concursmans@catradio.cat, com al contestador automàtic, el 934 144 166!


Atenció! perquè la classificació provisional dels concursants és aquesta!


1. Lourdes Torres...........32 punts

2. Isaac Perez................30 punts

3. Cristina Simon............26 punts

4. Antònia Rubió.............26 punts

5. Montserrat Rubió.........26 punts

6. Lluís Verd..................22 punts

7. Jordi Galimany............14 punts

8. Oriol Roger.................7 punts

9. Carme Boixader............5 punts

10. Pepita Berlanga...........1 punt


Això està interessant! així que ja ho sabeu, si heu participat i n’heu encertat forces, felicitats!!! Si encara no heu concursat només us queden dues tandes de preguntes abans de la prova final. Hi ha un viatge a Luxemburg que us espera!!!!
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Benvolguts concursaires! Si ja heu començat a participar en aquest concurs, esperem que hagueu encertat moltes respostes! Si encara no heu començat, aquest és un bon moment per "enganxar-se" al concurs! Penseu que hi ha en joc un viatge a Luxemburg!

Anem a per la vuitena ronda de preguntes!!!

1. La pregunta de la fidelitat!
El programa Mans del dissabte de la setmana passada va tenir un inici peculiar. En Quim Rutllant intentava saber què feia la competència. Però què va fer per espiar les altres emissores?Us donem tres opcions!
a) Va fer pujar l’Elena Callén a la façana de Catalunya Ràdio
b) Va enviar l’Ester Plana a sobornar els del baròmetre de la Comunicació i la cultura
c) Va fer zapping radiofònic en directe


2. La pregunta de la cultura popular!
Vinga! Una pregunta d’aquelles de caixa o faixa! O de faixa o caixa…! És veritat o és mentida que el ball de gitanes té el seu origen en les ballades dels gitanos quan celebraven els seus casaments?
Veritat o mentida?


3. La Pregunta sardanista:
Ens heu de dir, per ordre de més títols a menys, la classificació d’aquestes tres colles sardanistes. La que més n’ha guanyat de les tres, després la segona, i la tercera.
Aquí teniu les colles!
a) Mare Nostrum
b) Violetes del bosc
c) Sa Palomera


4. La pregunta sobre Luxemburg!
Avui, més que de Luxemburg, parlarem de la política revolucionària Rosa Luxemburg, que malgrat néixer a Polònia porta el cognom que ens ocupa. Sabeu dir-me a quin país va fugir per les seves activitats polítiques? Una pista… no és Luxemburg.


5. La pregunta de risc!
La pregunta més íntima del mans:
Atenció perque ens heu de dir a quina hora creieu que es lleva en Quim Rutllant cada cap de setmana per a realitzar el programa.
a) a les 3 de la matinada
b) a dos quarts de cinc de la matinada
c) a tres quarts i mig de sis del matí


Ja podeu enviar-nos les respostes que sapigueu a l’adreça electrònica concursmans@catradio.cat o per telèfon al contestador automàtic 934 144 166. Hi ha un fantàstic viatge en joc!

I recordeu! Només jo… us faré anar a Luxemburg!
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Atenció concursaires! Ja som a la vuitena i penúltima ronda de preguntes del Concurs del Mans! Acabades les qüestions farem una tria final per esbrinar quins dos concursants arriben a la gran final en directe que tindrà lloc a l’Estudi 1 de Catalunya Ràdio en directe!
I és que el Jo us faré anar a Luxemburg, on Catalunya Ràdio i Viatges Fabra us conviden a viatjar a l’indret on se celebra l’Aplec Internacional de la sardana i Mostra de grups folklòrics!
Agraim les respostes que ens heu enviat tant a l’adreça electrònica, concursmans@catradio.cat, com al contestador automàtic, el 934 144 166!
Aquestes eren les respostes correctes a les preguntes de la setmana passada !

1. A la pregunta de la fidelitat us preguntàvem quina sintonia va fer entrar la por a l’Ester Plana i a en Quim Rutllant només sentir-la, i que ens va servir per explicar la fira transfonterera de Molló!
Es tractava de la sintonia del famós noticiari franquista, el NO-DO! Amb raó els donava tant de iuiu només escoltar-lo…

2. La pregunta de la cultura popular us feia dir el nom de cinc colles castelleres que no fossin de les comarques de Tarragona! Aquí en teniu uns quants dels que ens heu dit! Capgrossos de Mataró, Marrecs de Salt, Castellers de Barcelona, Sagals d’Osona, Colla Castellera de Figueres, Castellers de Sants, Arreplegats de Zona Universitària, Minyons de Terrassa, Tirallongues de Manresa,

3. La pregunta sardanista us feia investigar quina variant de la sardana havia creat el cap d’una tribu!!!No parlàvem d’una tribu india sinó de la tribu del Santi Arisa, per tant ens referíem a...Exacte!!! A la sardanova!

4. La pregunta sobre Luxemburg era de caixa o faixa! Havíeu de mirar el mapa amb una cinta mètrica i calcular quina capital era més a prop de Luxemburg. Barcelona o Belfast! Barcelona és a 978 quilòemtres de Luxemburg i Belfast és a 995. Per tant és la capital de Catalunya la més propera!

5. I finalment la pregunta de risc us convidava a endevinar quina és la veïna de la col•laboradora del MAns, la Núria Balaguer! Doncs, si us dic que la Núria Balaguer és de Súria, sabreu que la resposta era la Beth Rodergas!


Si heu participat i n’heu encertat forces, felicitats!!! Si encara no heu concursat només us queden dues tandes de preguntes abans de la prova final. Hi ha un viatge a Luxemburg que us espera!!!!
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Benvolguts concursaires! Si ja heu començat a participar en aquest concurs, esperem que hagueu encertat moltes respostes! Si encara no heu començat, aquest és un bon moment per "enganxar-se" al concurs! Penseu que hi ha en joc un viatge a Luxemburg!

Anem a per la setena ronda de preguntes!!!

1. La pregunta de la fidelitat!
La setmana passada, als realitzadors del Mans,a l’Ester Plana i en Quim Rutllant els va venir un “iuiu” quan van escoltar una melodia. Recordeu quina era?Us donem tres opcions!
a. El Cara al Sol.
b. La Sintonia del NO-DO.
c. La Sintonia de la COPE.

2. La pregunta de la cultura popular!
Em sabrieu dir el nom de cinc colles castelleres que no siguin de les comarques de Tarragona?

3. La Pregunta sardanista:
Com es deia la variant sardanista que proposava la barreja dels instruments de cobla i altres com la bateria o la guitarra i que va crear un home que toca amb una Tribu?


4. La pregunta sobre Luxemburg!
Una d’aquelles que us agraden! De Caixa o Faixa! Quina d’aquestes dues ciutats està més a prop de Luxemburg? Barcelona, la capital de Catalunya o Belfast, la capital de l’Irlanda del Nord?


5. La pregunta de risc!
La pregunta més íntima del mans: La Núria Balaguer, col•laboradora del Mans, va néixer al mateix poble que una coneguda cantant catalana. No us preguntarem pel poble, però ens heu dir quina cantant és veïna de la Núria Balaguer
a. la Nina.
b. la Núria Feliu.
c. la Beth.


Ja podeu enviar-nos les respostes que sapigueu a l’adreça electrònica concursmans@catradio.cat o per telèfon al contestador automàtic 934 144 166. Hi ha un fantàstic viatge en joc!
Us recordem que podeu consultar les bases del concurs a la web del Mans.

I recordeu! Només jo… us faré anar a Luxemburg!
Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Molta atenció perque ja som a la setena ronda del Concurs del Mans! El Jo us faré anar a Luxemburg, on Catalunya Ràdio i Viatges Fabra us conviden a viatjar a l’indret on se celebra l’Aplec Internacional de la sardana i Mostra de grups folklòrics!
Agraim les respostes que ens heu enviat tant a l’adreça electrònica, concursmans@catradio.cat, com al contestador automàtic, el 934 144 166!

Aquestes eren les respostes correctes a les preguntes de la setmana passada !

1. A la pregunta de la fidelitat us demanàvem més fidelitat que mai! volíem que ens recordessiu quina notícia obria el butlletí de notícies de les set del matí el dissabte de l’anterior programa Mans!Efectivament, Corea del Nord desafiava la comunitat internacional

2. La pregunta de la cultura popular era de caixa o faixa! Us qüestionàvem si era veritat o mentida l’origen eròtic de la canço dels segadors!Doncs és cert! O almenys, això diuen entre d’altres coses al llibre Explica’m una cançó, de Jaume Ayats…

3. A la pregunta sardanista us demàvem què diferencia la sardana empordanesa de la sardana selvatana! Docns que la selvatana s’inicia i s’acaba amb el peu dret a diferencia de la empordanesa que ho fa amb l’esquerre!

4. La pregunta sobre Luxemburg no era gaire complicada! Us feiem investigar com s’anomena la unió d’Holanda, Bèlgica i Luxemburg…! Que no és cap altre que el BENELUX!

5. I finalment la pregunta de risc us convidava a endevinar de quin altre programa ja havia estat tècnic el nostre expert a les vies de so! En Toni Martin! Doncs era aquest! El sardanes a Catalunya Cultura!


I per ara, aquesta és la classificació dels concursants:


1. Lourdes Torres..........27 punts
2. Isaac Perez..............25 punts
3. Cristina Simon..........21 punts
4. Antònia Rubió...........21 punts
5. Montserrat Rubió.......21 punts
6. Lluís Verd................18 punts
7. Jordi Galimany..........14 punts
8. Oriol Roger................7 punts
9. Pepita Berlanga...........1 punt
Si heu participat i n’heu encertat forces, felicitats!!! Si encara no heu concursat comenceu a anar tard però ànims!! Hi ha un viatge a Luxemburg que us espera!!!!

Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Benvolguts concursaires! Si ja heu començat a participar en aquest concurs, esperem que hagueu encertat moltes respostes! Si encara no heu començat, aquest és un bon moment per "enganxar-se" al concurs! Penseu que hi ha en joc un viatge a Luxemburg!

Anem a per la sisena ronda de preguntes!!!


1. La pregunta de la fidelitat:
Avui una pregunta pels fidels que no desconecten del Mans ni quan fem una pausa pels butlletins informatius!El dissabte de la setmana passada, amb quina notícia obria el butlletí de les set del matí?
a. Corea del Nord desafia la comunitat internacional.
b. Es detecta la grip porcina a Mèxic.
c. La sardana serà dansa oficial de Catalunya.

2. La pregunta de la cultura popular:
Una de caixa o faixa! És veritat o és mentida que l'Himne dels Segadors té els origens en una cançó eròtica? Veritat o mentida?
3. La Pregunta sardanista:
Què diferencia la sardana Empordanesa de la sardana Selvatana?

4. La pregunta sobre Luxemburg!
Em sabeu dir com es diu la federació que uneix Luxemburg als seus països veïns (Holanda i Bèlgica), i que als seus inicis era una unió econòmica i duanera?
5. La pregunta de risc!
La pregunta més íntima del Mans! El Toni Martín, el tècnic de so més tècnic i amb més so del Mans, anteriorment va ser el tècnic d'un d'aquest tres programes. Em sabeu dir quin?

a. So de Cobla.
b. El cafè de la República.
c. Sardanes a catalunya Cultura.


Ja podeu enviar-nos les respostes que sapigueu a l’adreça electrònica concursmans@catradio.cat o per telèfon al contestador automàtic 934 144 166. Hi ha un fantàstic viatge en joc!
Us recordem que podeu consultar les bases del concurs a la web del Mans.I recordeu! Només jo… us faré anar a Luxemburg!

Categoria: General
Escrit per: Elena Callén
Salut!

Ja som a la sisena ronda del Concurs del Mans! El Jo us faré anar a Luxemburg, on Catalunya Ràdio i Viatges Fabra us conviden a viatjar a l’indret on se celebra l’Aplec Internacional de la sardana i Mostra de grups folklòrics!
Agraim les respostes que ens heu enviat tant a l’adreça electrònica, concursmans@catradio.cat, com al contestador automàtic, el 934 144 166!

Aquestes eren les respostes correctes a les preguntes de la setmana passada !

1. A la pregunta de la fidelitat volíem que ens recordessiu a quina ciutat europea actuava el 23 d’abril un grup català que vam anunciar al Mans.Efectivament, parlàvem del concert dels Ara Mateix a la capital d’Alemanya, Berlín!

2. La pregunta de la cultura popular era d’aquelles torredaixonses… Havieu de trobar indrets catalans, on corri la llegenda que hi ha hagut mai dracs. Se n’ha vista a Sant Llorenç del Munt, a Sant Celoni, a Vallfogona, a Llívia, a Soriguera, a Montblanc, a l’Alcoi, a l’Estany de Banyoles… Si d’aquests n’heu dit cinc, premi!

3. La pregunta sardanista era de Caixa o faixa! Era veritat o mentida que el guanyador de la Sardana de l’any 2007 va ser Carles Santiago? Mentida!!! El guanyador va ser Joan Segura! Amb la sardana cinquanta anys junts!

4. Sobre Luxemburg us preguntàvem quin és el seu nom en luxemburguès… i és Letzebuerg!

5. I finalment la pregunta de risc us retava a endevinar la localitat on viu la Nostra estimada Ester Plana. I no és altra que Terrassa!

I per ara, aquesta és la classificació dels concursants:


1. Lourdes Torres............23 punts.
2. Isaac Pérez.................22 punts.
3. Cristina Simon..............17 punts.
4. Antonia Rubió...............17 punts.
5. Montserrat Rubió..........17 punts.
6. Jordi Galimany............14 punts.
7. Lluís Verd.....................14 punts.
8. Oriol Roger..................7 punts.

ATENCIÓ!!
Recordem als participants que el límit per enviar les respostes són les 00.00 hores del dijous. És a dir, la matinada del dimecres al dijous. No s'admetran respostes que ens arribin més enllà d'aquest termini. Ni el mateix dijous ni el divendres


Si heu participat i n’heu encertat forces, felicitats!!! Si encara no heu concursat a què espereu???? Hi ha un viatge a Luxemburg que us espera!!!!

Enllaços patrocinats 
Catalunya Ràdio

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA
Atenció a l'Audiència