Com heu pogut sentir en el programa del passat dissabte dia , hem regalat ja el Viatge a Tallinn. Per problemes entre tècnics i personals no hem pogut actualitzar fins avui el bloc, però aquí van els resultats:

384 punts Jesús Soro
374 punts Sílvia Gaspar
354 punts M. Assumpció Cabot
354 punts Pere Lladó
324 punts Eusebi Matiñó
284 punts Isaac Pérez
184 punts Teresa Capdevila
176 punts Antoni Aguadé
172 punts Neus Pinart
154 punts Pere Artigas
50 punts Emma Piera
18 punts Vicenç Marin
6 punts Júlia Arza
6 punts Sergio Rivas

En primer lloc, volem felicitar a tots els participants i, sobretot, als que a la recta final s'han apuntat a la prova de les fotografies. Van fer una meritòria gincana per tot el país buscant activitats de cultura popular i tradicional. Però el regal bé s'ho val.

Finalment van arribar a la gran final en Jesús Soro i la Sílvia Gaspar. El premi ofert per viatges Viatges Fabra, recordeu que és un viatge, amb tot pagat per a dues persones, a l’aplec internacional i mostra de grups folklòrics a Tallinn, i que surt el dia 30 de juliol de Barcelona i torna el 7 d’agost. Fareu estada, a més de Tallinn, a Sant Petersburg. Tot plegat, valorat amb més de 3000 Euros. Aquest premi va ser per en Jesús Soro.

La sorpresa va ser que, ja fora d'antena, en Claudi Monguillod, de Viatges Fabra, va regalar a la finalista, la Sílvia Gaspar, un viatge de consolació (que Déu n'hi do) per anar a Tallinn dels dies 1 al 4 d'agost a participar a l'Aplec.

Felicitats, a tots dos i esperem que s'ho puguin passar molt bé!

Un viatge amb Adifolk i gentilesa de Viatges Fabra.