Blog :: Loops!

18/12/2008: L'últim "Loops!"

Categoria: General
Escrit per: administrador
Categoria: General
Escrit per: Equip Loops!
Al llarg d’aquests quatre anys us hem ofert 187 programes, més de 500 reportatges, 133 concerts i més de 1.500 entrevistes. Però més enllà de les xifres, a l’últim programa ens volem acomiadar de tots vosaltres amb imatges, fent memòria dels MOMENTS MÉS ESPECIALS que hem compartit i de tota la gent que hem conegut.

Loops!

Serà un PROGRAMA ESPECIAL de 30 minuts on hi haurà una miqueta de tot el què hem fet durant aquests anys per apropar-vos la música: entrevistes divertides i moments inoblidables compartits amb artistes nacionals i internacionals; reportatges per conèixer més a fons tot el què envolta la música (des dels secrets d’un theremín fins a l’influència de YouTube o MySpace); i viatges que han dut a l’equip del programa a seguir la música fins a la ciutat dels Beatles (Liverpool), el bressol del Tecktònik (Paris) o festivals llunyans com els Transmusicales de Rennes o el Popkomm de Berlín i propers com el Senglar Rock o el PopArb. I A “Loops!” també us hem apropat els nous estils i les escenes musicals més caldejades, així com aquelles iniciatives que han mostrat la cara més solidària del món de la música.

Així doncs, aquest DIMECRES 17 no us perdeu el programa-repàs que hem fet per acomiadar-nos de tots vosaltres i agraïr-vos el vostre suport durant aquests quatre anys.
Categoria: General
Escrit per: administrador
Categoria: General
Escrit per: administrador
Categoria: General
Escrit per: Equip Loops!

Una de les novetats més esperades d’aquest 2009 que s’acosta és el nou disc de FRANZ FERDINAND. “Tonight: Franz Ferdinand” és el títol del que serà el tercer disc del quartet de Glasgow. Els escocesos s’han convertit en poc més de 6 anys, en una de les bandes britàniques més grans d’aquest principi del segle vint-i-u, tot això gràcies a l‘èxit planetari de cançons com “TAKE ME OUT” o “DO YOU WANT TO”. El programa Loops acaba la seva història la setmana que ve, per això, encara queda gairebé un mes per la publicació d’aquest disc, avui us volem oferir una entrevista amb FRANZ FERDINAND.


La revifalla que el soul ha experimentat als darrers anys no comença i acaba a les veus femenines de Amy Winehouse, Duffy o Sharon Jones. Noves veus masculines com Eli Paperboy Reed, Jamie Woon o José James reclamen paritat mediàtica fusionant soul amb elements de rock'n'roll, folk i jazz respectivament. Com va dir el veterà Al Green en la seva última visita a Barcelona: "El soul no morirà mai perquè és la essència de la música".


La Marató 2008 està dedicada a les malalties mentals greus. Al "Loops!" volem descobrir com la música pot ajudar a aquestes persones a superar la seva malaltia. Per això hem parlat amb en PAU GIMENO, un musicoterapeuta que treballa amb malalts del Centre de Salut Mental de Sant Boi. També hem anat a Martorell a conèixer els TRANSGENICSTOP, un grup de 9 músics, 2 dels quals pateixen una malaltia mental.

I com sempre, tancarem el programa repassant el més destacat de l’actualitat musical. L’agenda del “Loops!” d’aquesta setmana la protagonitzen el nou disc de Fall Out Boy, els llibres sobre els Stooges i els Rolling Stones (escrit per Ron Wood), i els concerts de Sisa, The Whip i la Kinky Beat entre altres.

Categoria: General
Escrit per: Equip Loops!

Aquest dimarts, al “Loops! Concert”, The Notwist al Primavera Sound 08; una edició que va destacar sobretot pel retorn de Portishead però també per portar primeres figures potser no tant en boca de tothom però igualment interessants. Entre aquestes figures, hi trobem els protagonistes d’avui, uns alemanys pioners de l’indietrònica i amb una llarga trajectòria. The Notwist van aterrar al Fòrum de Barcelona amb un nou treball sota el braç, The Devil You + Me. I ho feien després de 6 anys de silenci discogràfic, i de tirar endavant nombrosos projectes paral•lels com Lali Puna, Console o Tied + Tickled Trio. El concert del Primavera significava veure una banda veterana que ha deixat empremta i que continua experimentant amb material nou.

Dimarts, “Loops! Concert” amb The Notwist al Primavera Sound 08.
Categoria: General
Escrit per: Equip Loops!


Dimecres, a “Loops!”: El retorn de GUNS N’ROSES després de 15 anys de silenci, la balcanització musical liderada per GOGOL BORDELLO i dues artistes rodamon de pas per Barcelona: TANJA FRINTA i GIULIA TELLARINI.Quan ningú s’ho esperava, Axl Rose ha ressucitat el nom de Guns N’Roses i acaba d’editar “Chinese Democracy”, el disc més car (i més esperat?) de la història. Els nous discos d’AC/DC o Metallica han confirmat que, en temps de crisi, el rock dur és abraçat amb entusiasme pel gran públic; però hi ha lloc al panorama rock actual per un retorn com el seu? Avui a “Loops!” repassem la trajectòria del grup més provocatiu i excessiu de la dècada dels 80.


Gogol Bordello, que tornen a Barcelona aquesta setmana, és un huracà de mestissatge festiu convertit en el grup més cool del moment. Ja sigui per l’exotisme postmodern que desperten o per l’esgotament d’idees del pop actual, la recuperació mediàtica de les músiques de l’est a través de grups com Fanfare Ciocarlia, DeVotchka, Beirut o el grup liderat per Eugene Hutz és motiu de festa pels amants de la música més inquiets.


Tanja Frinta és austríaca. Se’n va anar a viure a Suècia hi allà va creah Lonely Drifter Karen, un grup que ara resideix a Barcelona. Giulia Tellarini és italofrancesa. Després de residir una temporada a Barcelona, actualment viu a Berlin. L’èxit de la banda sonora de “Vicky Cristina Barcelona” ha propiciat el seu retorn temporal a casa nostra. Avui a “Loops!” passem una jornada amb aquestes dues rodamon de la música.


I com sempre, tancarem el programa repassant el més destacat de l’actualitat musical. L’agenda del “Loops!” d’aquesta setmana la protagonitzen el nou disc de Catpeople, el DVD de Standstill i l’inici del festival Primavera Club.
Categoria: General
Escrit per: Equip Loops!

Aquest dimarts, al “Loops! Concert”, una de les actuacions més emotives dels Gossos: la que van fer el 4 d’abril a l’Auditori de Barcelona. Hi celebraven els 15 anys de vida amb un concert cuidat fins a l’últim detall. Una nit especial amb una bona dosi d’emocions, d’amics, de seguidors i també de càmeres. El resultat el podeu trobar en l’últim disc i DVD del grup, “A L’Auditori - 15 anys”, i en el tastet que us n’oferim aquest dimarts. Un “Loops! Concert” doblement emotiu perquè, a banda del directe, en Nacho i en Roger es sinceraran amb nosaltres parlant-nos d’aquella nit però també de les dels últims 15 anys.

Aquest dimarts, “Loops! Concert” amb els 15 anys del Gossos
Categoria: General
Escrit per: administrador
Categoria: General
Escrit per: administrador
Dona't d'alta al butlletí de LOOPS! Contacte
© 2007 CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A.