Sí, és ell!

Benvolguts amics i benvolgudes amigues, aquest el vostre bloc estarà actiu a partir de dimarts vinent, doncs és la setmana en que comença a emetre's L'hora del lector. Recordeu que aquesta temporada el programa sortirà els dijous al voltant de les 23h 30', i desprès estarà disponible online a aquest mateix bloc i al servei de TV3 a la carta. I així la història passa de lo virtuós a la virtualitat.
Hi haurà, tal com ja vam anunciar, noves seccions al programa i al bloc. Si voleu començar la temporada en participant, podeu fer arribar al programa els comentaris de les vostres lectures, per tal de compartir les vostres opinions amb totes i tots els companys, amics i espectadors. Només cal enregistrar-se amb una webcam, un mòbil, una càmera de vídeo digital... i enviar l'arxiu a aquesta adreça: lhoradellector@gmail.com. Hi ha, això sí, una condició: l'arxiu no pot durar més de 30 segons. Ah, ja hem rebut els primers dels vostres comentaris lectors.
Per cert, a que és molt fàcil reconèixer l'escriptor que s'amaga darrera la seva daurada màscara d'unicorn? Molt bon cap de setmana i millor començament de temporada, amigues i amics!