Francesc Soler, director i presentador de 'Les bones notícies'

Amb els temps que corren, és bo fer un lloc per a 'Les bones notícies'. A Catalunya Ràdio, ho tenim clar des del setembre passat, i per això fem una secció només amb bones notícies cada dissabte al programa 'Catalunya Matí'.

Però aquest estiu volem més bones notícies que mai. Per això, l'espai es converteix en un programa d'una hora, que s'emetrà cada diumenge a les 15 h.

Francesc Soler dirigeix i presenta el programa. Xavi Rosiñol hi porta les bones notícies. I Jordi Tenas hi acosta la veu del carrer.

Com que no totes les bones notícies són iguals, hi haurà un “top ten” amb les millors, i cada setmana un convidat les comentarà i en donarà la seva opinió. La setmana que ve, s'estrena el president d'Aministia Internacional, Pep Parés, conegut també per haver interpretat el personatge de Capità Enciam a TV3 i per dirigir la cursa de trineus Pirena. També passaran per l'estudi de 'Les bones notícies' l'actor Jordi Díaz, el mag Lari, la cuinera Ada Parellada i el meteoròleg Francesc Mauri, entre d'altres.

El programa descobrirà que (oh, sorpresa!), de països com l’Iraq, l’Afganistan o Corea del Nord també en poden arribar bones notícies. I que en tenim també ben a prop de casa.

Serà una hora de ràdio en què no es vol sentir la paraula crisi.

Si us agraden les bones notícies, ja us podeu fer fans de la nostra pàgina al Facebook.