Com que molts de vosaltres ens pregunteu sobre els estilismes de l’Helena Garcia Melero, i aprofitant que la Mònica Cavanillas i la Isabel Bonilla, de l’equip de disseny de vestuari del Divendres estaven de shopping, ens hem tornat a colar dins el seu l’armari.
El look de l’Helena és més sobri que en la seva etapa “matinera”, ja que ara ha de compartir l’hora de la migdiada amb l’actualitat política.
Per als seus estilismes s’intenta evitar el color vermell, que és el que predomina en el fons del decorat on es fa la taula de política, i s’aposta pels colors neutres, que són els que ressaltaran molt més.
També és un look molt versàtil, ja que està envoltada d’una àmplia gamma de col•laboradors tant ha d’entrevistar un polític, presentar el nou CD del cantant de moda com parlar de style of life i coses quotidianes .
Amb l’espontaneïtat que la caracteritza, l’Helena, que és una dona tot terreny, tot això ho fa sobre uns talons impossibles.
I per acomiadar la setmana, l’Helena es reserva per als divendres els looks més frescos i informals.


Karen Millen, Lebor Gabala, Sita Murt, Civit i l’última incorporació de Twin-set són algunes de les marques que l'Helena llueix aquesta temporada.


null