null


Com es fa la tria per canviar les ulleres a un presentador?


La Roser Rebull, estilista del programa “Valor afegit”, va pensar en Étnia per a les ulleres que necessitava per a l’Albert Closas, el presentador.
Étnia Barcelona és una marca independent d`ulleres que dissenya les seves pròpies formes i colors.
Són un equip jove que va començar fa deu anys. El seu compromís amb la qualitat ha estat des del principi molt alt amb l`únic objectiu de satisfer el client. El seu desig els impulsa dia a dia a millorar i presentar unes ulleres més perfectes.
Es van posar en contacte amb nosaltres perquè volien col•laborar amb TV3 cedint ulleres a canvi d’agraïments. Per a nosaltres és una gran notícia perquè és una manera de promocionar la marca i que el presentador vagi a l’última tendència.


El primer pas:
Consisteix a preseleccionar muntures i colors. Vam visitar la seva fàbrica-showroom a Esplugues. Un cop allà, ens ho van posar molt fàcil. Entre la gran varietat de muntures, la tria s’ha de fer tenint en compte el color de la pell, el dels ulls i el dels cabells del presentador, perquè són molt importants i ens marquen molt. També es va considerar el tipus de programa i la seva personalitat.


null
La Roser amb el Cesc, d’Étnia, pensant en colors i formes...

null
Aquí, amb la tria feta.


Segon pas:
Ens emportem unes vuit ulleres per fer les proves a l’Albert directament a plató.


null

El showroom és ple d’esbossos, proves, muntures, feina..., expositors, panells... i d’ulleres!!!


Un cop tenim les muntures...

L’ Albert i la Roser, la seva estilista, estan emprovant les ulleres al plató, que, com podeu observar, és virtual i amb croma blau. És molt important fer aquestes proves, perquè els colors de les muntures poden variar un cop incrustin el decorat virtual. També s’ha de valorar el possible reflex dels vidres i les ombres que poden provocar en els ulls.

En la seqüència d’imatges veureu el resultat des del moment que fa les proves de vestuari fins que surt per pantalla.


null

null

null


I aquí el presentador lluint les seves ulleres noves al programa “Valor afegit”

null

null

nullnull