null


En els tres anys de directes del “Banda Ampla”, la Lídia Heredia ha anat apareixent per pantalla amb multitud d’estilismes.

En funció de “l’aire” que li van voler donar al programa, un debat, de la franja horària en què s’emetia, la nit, i sobretot, sobretot, de la seva presentadora, es va decidir optar per uns estudiats estilismes que no treien a la Lídia el seu esperit jove, hiperactiu i rigorós, que tots hem conegut a través de la pantalla.

Fer un programa en directe cada setmana no és una feina fàcil, com tots podeu imaginar. El “Banda Ampla” requeria que la Lídia es trobés còmoda, fonamental, que no s’hagués de preocupar per res del que portava. Ella ha d’estar concentrada en el programa no en el que porta.

Per aquest motiu, la Montserrat Claramunt, la seva dissenyadora, li va dissenyar un vestuari que apostava per la peça singular, amb complements minimalistes excepte en la presència de collarets llargs, amb tendència a anar amb pantalons, o amb vestit amb identitat i amb talons força alts.


nullAquí teniu una mostra del seu armari i de la varietat de calçat que lluïa la Lídia al “Banda Ampla”. Com us dèiem, la bijuteria era preciosa.


nullSegur que recordeu aquests estilismes...


nullnullPer a que us inspireu...


Lídia Heredia Banda Ampla

Lídia Heredia Banda Ampla by lavestitecatv3


null
null


Diferents colors, estils, sandàlies, botins,... però sempre amb taló.


null