Escrit per: vestiteca
PUNTOTRES és una empresa catalana que es dedica des del 1991 al disseny i la fabricació de bosses i accessoris de pell i aquesta temporada les noies de La Riera els llueixen!!!

http://blogs.ccma.cat/lavestiteca

Ens van rebre els propietaris, la Sandra Pamias i en Jordi Llavina, amb l’encarregada de la comunicació, la Teresa Barcena.


Vam anar a la fàbrica per conèixer-la i fer una selecció del producte. Aquest primer contacte és especialment important per establir les bases de la futura relació, intercanviar punts de vista i impressions. Fer-ho ajuda perquè quan s’han d’assignar a cada personatge les peces hi hagi entesa per totes dues parts: per un costat, l’empresa coneix molt bé el seu producte i al “target” a qui es dirigeix i, per l’altre, nosaltres coneixem molt bé els personatges i quins rols se’ls assignarà pel futur de les seves trames. Per exemple, ells poden pensar que el personatge X encaixa molt bé per poder portar un dels seus productes que es posiciona en un nivell mitjà alt de la societat. Per altra banda, nosaltres sabem que aquest personatge caurà en desgràcia i acabarà vivint al carrer. És clar que, com a fabricant, a ells no els interessa que aquest personatge porti el seu producte. A més en aquesta trobada nosaltres podem plantejar noves trames i presentar personatges que no coneguin.


Trobem una col•lecció rica en textures, on el pèl llarg o curt i l’animal “print” continuen tenint un paper protagonista. Els eterns negres i marrons per a l’hivern juguen amb els bordeus i cireres. Tot plegat, una col•lecció extensa on poder triar!

http://blogs.ccma.cat/lavestiteca


La Sònia, la Lídia, la Judith, la Cristina, la Mercè, les protagonistes de La Riera, han renovat les bosses amb Punto Tres.

http://blogs.ccma.cat/lavestiteca


null
Escrit per: vestiteca
http://blogs.ccma.cat/lavestiteca


Tercer post dedicat a les corals. En aquest cas, a les últimes eliminades: Vakomvà, Lutiana i MusicVox.
La Maria Reyes, dissenyadora de vestuari de les corals, ens comenta que amb els Vakomvà va voler evocar l’esperit juvenil i desenfadat que per la seva edat projectava tot el grup, i per fer-ho es va recolzar en el texà. A més, el fet que entre les noies hi hagués diverses pèl-roges donava a tot el grup un estil que recorda el contry-folk.
Texà combinat amb texà, botes i cinturons de pell, peces blanques i romàntiques, bruses de flors “vintage” i vestits que ens porten a tot aquest món bucòlic dels prats de l’oest americà. Per actualitzar aquest esperit va escurçar la mida de les faldilles i va introduir el short.

http://blogs.ccma.cat/lavestiteca


Les Lutianes, amb tots els seus incondicionals, també ens van deixar, i ara parlarem també del seu vestuari. Ho farem amb la Maria, que ens comenta que, com sempre, partien de l’uniforme que el grup ja té i van optar per reinventar el seu propi look. Per això van decidir deixar les faldilles i fer-ne un d’estàndard. Volien aconseguir un toc dels cinquanta.
Volum a les faldilles, marcar cintura amb cinturons amples, el negre com a color base, acompanyat del nu i groc.

http://blogs.ccma.cat/lavestiteca


L’últim eliminat abans de la gran final és MusicVox, un cor de gent jove d’Esparreguera. El seu és un vestuari simple basat en la senzillesa de les peces, com ara els pantalons de tub, “pitillo”, i les samarretes. Els colors, els saturats de la paleta: blau Klein, vermell, groc, verd... Vaja, un estil dels vuitanta inspirat en els cinquanta.

http://blogs.ccma.cat/lavestiteca


Continuarem explicant-vos inspiracions, colors i formes de les corals que ens falten.

null

Escrit per: vestiteca
|


Segon post dedicat a les corals, en aquest cas, les dues últimes eliminades: The New Zombis i Tastet de Gospel.
Els Zombis, el cor de gospel de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, van ser eliminats en segon lloc. Joves i amb molta empenta van anar rebent mostres de suport molt originals, la porta del seu camerino apareixia folrada cada en jornada d’eliminacions... tot un misteri per a l’Olga, l’encarregada de gestionar els camerinos.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

La porta del camerino en dues ocasions

El look d’aquest cor està inspirat en el món estudiantil, la comoditat que a tots ens projecten els quadres i la sobrietat combinats amb la gamma de morats que ja és la base del seu propi vestuari, han configurat uns etilismes desenfadats i dinàmics per a cada un dels membres del grup. Vegeu-los

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Primer programa


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Segon programa


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Tercer programa


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Quart programa. Nit de l’eliminació

L’altre cor de què parlarem avui és Tastet de Gospel (http://tastetdegospel.cat/), el tercer a deixar-nos.
Els d’Osona van portar un vestuari inspirat en els cors de gospel clàssics, l’equip de disseny de vestuari va voler fusionar les túniques pròpies del vestuari de gospel amb l’ambient mediterrani i va aconseguir uns vestuaris amb caient per a les noies i uns vestuaris sobris per als nois.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Primer programa


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Segon programa


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Tercer programa


Els complements han jugat un paper important en els estilismes de les de Tastet.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Tot preparat per al quart programa


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Cinquè programa, nit d’eliminació


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Tastet de Gospel ambientant passadissos! El dia de la castanyada es van disfressar de castanyeres...


El concurs segueix i encara hi ha sis cors en joc, sis “looks” per descobrir... continuarem publicant-los.

null


Escrit per: vestiteca
En parlem amb Mònica Cavanillas, dissenyadora del programa

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


- Quan temps vas tenir des que vas saber que tindries una nova col•laboradora al programa fins que vas haver de concretar la seva imatge?
De fet, ho vaig saber el dia que agafava vacances d’estiu, a principis d’agost, quan marxava per la porta i el director del programa em va dir qui era finalment la nova cara de “Divendres”. Vaig parlar amb la Marta per telèfon de seguida i vam quedar d’acord , ja que jo no la veuria fins l’1 de setembre, el primer dia de directe del programa després de l’estiu.
Realment, vaig tenir hores només. Per un primer contacte visual aquell 1 de setembre i el dia següent , ja estava fent recerca i portant mil peces per poder fer una primera prova d’estil.

- Quin és el procés que segueix una dissenyadora de vestuari per plantejar i presentar la imatge que portarà?
Primer de tot, tenir una bona xerrada amb ella. Saber els seus gustos personals: roba, colors, marques que utilitza normalment.
Comentar-li com es treballa al departament de Disseny de Vestuari de TV3. Treure-li les possibles pors (tòpics com: “la tele engreixa”, “la tele fa gran “, etc.), i tenir un “feedback” perquè pugui agafar confiança.
Jo sempre explico que cada un de nosaltres tenim vàries cares del nostre prisma, normalment només ens en veiem una. Com a dissenyadora, he d’introduir peces que mai s’hauria emprovat i he de saber mostrar-li totes les cares bones possibles d’ella mateixa. És un moment màgic perquè molts presentadors mai triarien “looks” com els que els hi proposem i que, molt sovint, amb el temps acaben adquirint-los com a estils personals.
La imatge, l’estil proposat mai ha de ser antagònic a la persona, ha de sumar, i sempre, sempre, fer que la persona estigui còmoda per poder transmetre.

- En aquest cas, el procés t’ha sigut fàcil o has topat amb algun entrebanc?
El procés amb la Marta ha sigut facilíssim. Ella és una persona a qui li agrada molt la moda i ha confiat en nosaltres des del principi. S’ha deixat aconsellar i ens entenem molt bé, i es veu en el resultat del seu “look”, del seu disseny de vestuari. És per a mi molt satisfactori.

- Parla’ns de l’estil de la Marta per a “Divendres”...
La Marta té un estil molt fresc, molt jove, amb un punt sexi. De fet, ella té molt bon físic i crec que li potenciem des d’aquí. Hi ha vàries empreses de moda que ens cedeixen la seva roba a canvi d’agraïments, com “System Action”

Marta Carreras

Marta Carreras by lavestitecatv3 featuring skinny fit jeans


Ben aviat farem passar el nostre test a la Marta, no us el perdeu!
null

06/11/2014: 300: Els personatges

Escrit per: vestiteca
Amb aquest post tanquem la trilogia dels que dediquem al programa “300”, avui ens recrearem en les nostres petites obres: els personatges. Per fer-ho farem un repàs de dalt a baix. Sí, sí de dalt a baix, ja que avui parlarem també de com han treballat a la sèrie les nostres companyes de caracterització per aconseguir que uns actors del segle XXI retrocedeixin, un, dos i fins a tres segles.
Per il•lustrar-ho, us mostrarem una selecció de personatges i col•lectius, esperem que us interessi i admireu la feina que hem fet des de Disseny de Vestuari i Caracterització.
El primer l’hem triat per proximitat de dates, la sèrie comença el 1714 i el nostre personatge és del 1720.
1720 Josep Aparici, geògraf funcionari d’alt rang de Felip V. En aquest cas la documentació, tal com us explicàvem en el primer post, està treta fonamentalment de l’art, de les pintures contemporànies al personatge.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Font de documentació, pintura de l’època a representar.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Actor sense perruca, perruca col•locada i en situació vestit de cap a peus.


1850 Interior casa burgesa, d’aquí ens fixarem en la noia de l’arpa, veieu quin paper juga en la seqüència? Volem que aquesta imatge serveixi per il•lustrar que en una sèrie històrica es cuida fins a l’últim detall.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Font de documentació, gravat i pintura de l’època.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Actriu tal com ve de casa, actriu pentinada i maquillada. Pla de la sequència


1925 Joan Gamper En aquest cas la font de documentació és una foto del personatge.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Fotografia de l’època, actor, caracterització i en situació a la seqüència


1918 Alfons XVIII Com abans, tractant-se de personatges il•lustres, tenim fotografies al nostre abast

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Imatge real, actor, caracterització i vestuari.


1905 i 1931 Francesc Macià. Per fer en Macià caldrà partir d’una imatge d’ell de gran i entendre com seria de més jove. Pel que fa al vestuari de 1905, caldrà recorre a documentació d’uniformes militars de l’època.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Imatge real. Actor. Caracterització 1905. Caracterització 1931. Vestuari de tinent coronel de l’exèrcit de 1905 i vestuari 1931


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


La postisseria és part fonamental de la sèrie. Patilles, bigotis, barbes, perruques, tots aquests elements ajuden les caracteritzadores a donar forma als personatges.
Una altra feina de l’equip de caracterització és donar a la pell la textura que li cal per a l’acció, l’època i la classe social que es vol representar, en aquest cas són una sèrie d’assaltants del 1773.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


Fer personatges amb noms i cognoms és un gran repte, però un dels reptes més laboriosos és fer col•lectius. Trobar vestuari per a més d’una persona és una feina complicada i llarga. La recerca comença pel recurs que tens més a prop, comença per veure què hi ha a la Vestiteca. Quan no ho trobes, el cercle es va ampliant, passa a les cases de lloguer de Barcelona i es pot arribar fins i tot a cases de lloguer de Madrid, Londres o París. Així doncs, trobar batallons d’algun exèrcit, bandes de música, uniformes de policies o simplement roba de carrer per diverses persones va ser una de les feines que va tenir l’equip de Disseny de Vestuari. Un cop aconseguit, el resultat és molt lluït.
El primer exemple és una seqüència del 1810 al Pailebot Santa Eulàlia, a l’època de les guerres napoleòniques. Vam reproduir dos oficials de la Royal Navy anglesa, dos clergues, algun noble i mariners.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

En aquest cas totes les peces que formen aquests estilismes de mariners de l’època els vam llogar a Peris Costumes Co. Un cop les peces arriben a les nostres instal•lacions, s’han de fer els estilismes , posar-les a mida i col•locar-les a cada un dels actors, l’equip de Disseny de Vestuari és l’encarregat de fer-ho.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


D’aquests 300 anys, hem hagut de reproduir diferents ambients familiars, amb més o menys gent, de més o menys recursos. Les famílies aporten una riquesa plàstica a la seqüència que ve donada per la barreja d’edats i sexes.
La que veureu a continuació és la mateixa família en dos moments diferents, el nen gran de la primera foto (1812) és l’avi de la segona (1878).

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Pagès, 1812

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca.php

La mateixa família el 1878


Aquesta altra ens trasllada als ambients més pobres del segle XVIII.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca.php

1716, sense recursos en una barraca la platja


Hem tingut diferents col•leccions d’uniformes

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Una banda militar de l’exèrcit espanyol del 1835


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Carlins 1835


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Banda militar anglesa 1925


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Guàrdies Civils 1899


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca.php
Comissaria de Policia Nacional 1968


Aquests són una mostra dels més de 300 personatges que es van haver de recrear. Si no l’heu vist, us convidem que veieu el programa a TV3 a la carta i descobriu tots els personatges que nosaltres no us hem mostrat.
Us heu fet una idea del que representa fer una sèrie històrica com el 300? Us imagineu el volum de roba que mou? Si teniu algun dubte o us encurioseix alguna cosa, no dubteu a deixar-nos un comentari, us el respondrem segur.

Equip de Disseny de Vestuari
Jou Ceniceros
Isabel Bonilla
Marta Orriols
Teresa Clopés


Equip de Caracterització
Sílvia Arenós
Carmen Mayor


null
Escrit per: vestiteca
http://blogs.tv3.cat/lavestiteca
Aquest mes de novembre he format part de l’equip de vestuari del Super3. El que he viscut durant aquest dies ha estat tota la preparació de la Festa dels Súpers.
Jo no n’era conscient, però darrere d’aquesta festa hi ha una feinada increïble, i ja no només de vestuari, sinó també d’ambientació, organització...
Pel que fa referència al vestuari, hi ha hagut un treball molt meticulós per aconseguir que tot estigués perfecte. En el departament on estic fent les pràctiques es va dissenyar el vestuari de la família del Super3 i la dels SP3, els ballarins.

Una de les coses que més m’ha sorprès és que, tot i ser un espectacle multitudinari, s’havia de tenir en compte fins a l’últim detall. Per exemple: tota la família anava vestida amb colors molt vius i elements brillants i, evidentment, el BiriBiri no podia ser diferent. És per això que li vam posar una samarreta blava amb brillants.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


El cos de ball de la família, format pels SP3, també anava vestit amb un estil molt semblant. En aquest cas, també es va cuidar la seva imatge fins a l’últim detall; les seves esportives estaven decorades a conjunt amb el seu vestuari i elements platejats i brillants.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

En general, el vestuari era molt vistós. El nostre objectiu era ressaltar la presència, en un escenari tan gran i amb tanta gent, de cadascun dels personatges.

El vestuari que més va impressionar va ser el de la Pati Pla quan anava de dolenta. Vestia d’una manera molt còmica i diferent del seu estil habitual.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


Però el que em va sorprendre més de tot va ser la gran quantitat de gent que va anar a l’estadi. Aquí us deixo unes imatges en què es demostra l’èxit de la Festa dels Súpers.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


Finalment, després d’un cap de setmana molt intens però d’allò més enriquidor, la imatge final formada per la família del Super3, la família Pla i els nens i nenes guanyadors del concurs.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


null

Categories: General , Esdeveniments , Programes
Escrit per: vestiteca

Tot procés creatiu té els seus entrellats, però dissenyar un vestit que ha de respondre a tota aquesta sèrie de premisses encapçala el rànquing de dificultats. Mireu com se n’ha sortit la Marta Ventosa i admireu l’espectacular resultat del vestit.
Premisses a tenir en compte a l’hora de dissenyar-lo:
- Ha de ser un vestit amb els cinc colors dels súpers.
- Ha de poder portar el seu vestuari a sota sense que es noti.
- Se l’ha de poder treure en acció.
- Ha de portar incorporat un sistema que sostingui les banderoles dels colors.
http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


Un cop el vestit està dissenyat, passa al taller de sastreria on les sastresses tallaran, plegaran i cosiran el teixit 3D per donar-hi forma.
http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


Alhora, la mateixa Marta resol certs temes que van més enllà de la sastreria, com ara les vares que han d’aguantar les ulleres.
http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Vestit fet. Ara cal portar-lo cap a l’estadi i... bona sort, Aidi!
http://blogs.tv3.cat/lavestiteca
Trasllat del material cap a l’Estadi


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Hora de vestir-se!


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

La Marta Ventosa amb la San, l’Aidi, el Zep i l’Oriol de Fisch & Chips


null


Escrit per: vestiteca

Aquesta temporada la presentadora del Hat trick Espanyol ha entrat renovada i com mai, el grup d’estilistes que li preparen la roba han volgut ensenyar la part més femenina de la presentadora potenciant escots, cames i alçada.
Raquel Mateos

Raquel Mateos by lavestitecatv3 featuring low heel pumps

Des de que va començar l’agost passat, la Raquel ha portat diferents estilismes. Tops, faldilles llapis, vestits cenyits, monos combinats amb uns bons estilets. Hem volgut deixar-vos el recull de les seves intervencions per a que aquelles de vosaltres que us agradaria vestir com ella pugueu inspirar-vos, endavant, és fàcil!

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Vestit blanc de Nougat, estilets nude

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Tot de Zara

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Mono estampat de Filippa K

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Zara



null
Escrit per: vestiteca
Amb la nova temporada arriben nous personatges que posaran més "sal i pebre" a la trama de les cuines de “La Riera”.
Us presentem alguns dels nous personatges de la temporada!

OMAR VILA

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


L’Omar és un periodista vocacional. És un home apassionat i apassionant amb un atractiu irresistible. Ha passat tota la seva vida professional sent corresponsal. Ara, amb trenta-set anys, ha tornat al seu país intentant superar el pànic que des de fa un temps arrossega i que va agafar a causa d’un conflicte bèl•lic. Arriba a Sant Climent buscant tranquil•litat, però no pot estar-se quiet i provoca la Judit fins que la convenç d’obrir una redacció digital traient-li les pors i convencent-la de que segueixi el seu instint.
El seu vestuari serà el d'un "personatge" viscut. Roba còmoda, esportiva, gastada, amb pàtina, teixits encerats i envellits, amb personalitat i roba texana. Braçalets i algun complement, records de vivències, un look "casual" cuidat, com aquell "que no vol la cosa", però que ben segur potenciaran l'atractiu del personatge.

ÀGATA PUIG

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


L’Àgata és una dona atractiva, elegant i amb classe, que ratlla la quarantena. Pel seu físic, per com vesteix i per la seguretat amb què es belluga en qualsevol ambient, de seguida veiem que pertany a la classe alta però, a diferencia del que és habitual, no té aquella fredor lànguida que caracteritza aquestes dones. Al contrari, s’intueix un punt transgressor, pròxim i gairebé sexual, en la seva mirada.
Vesteix de manera sofisticada, cuida cada detall del seu vestuari, però no és mai excessiva. Sap estar i vestir per qualsevol situació. Roba escollida, de qualitat, teixits nobles: rasos, sedes, etc. Vesteix molt bé, però cap de les peces que porta crida més l'atenció que la seva bellesa natural. Hem intentat que la roba no estigui per sobre d'ella, però que ajudi l'actriu a "dibuixar" el personatge.

CHARLIE FUENTES

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


El Charlie és el gran dels stagiers. Ha treballat des de molt jovenet al petit i ranci restaurant familiar i ara malgrat la falta d’ajut familiar, farà pràctiques a la fonda per aprendre-hi tot el que pugui. És un xaval de barri, pencaire per necessitat i per caràcter.
Normalment portarà el look de cuina que el stagiers de “La Riera” porten en les èpoques que passen per aquesta empresa a fer les pràctiques. És molt curós i valora molt aquesta oportunitat. Sempre anirà impecable amb la seva roba de feina. Pel que fa al seu vestuari fora d'hores de feina, va com qualsevol jove. Li agrada cuidar-se i donar el millor de si, tot i que els seus ingressos són petits, com molts dels joves de la seva generació. Sap treure partit del seu físic amb enginy.

BRUNO ALERT

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

El Bruno és el segon stagier que entra a treballar a la fonda. Té 18 anys acabats de fer i encara està vivint el caos adolescent en tots els sentits. La seva màxima aspiració és treballar el menys possible. No li agrada gaire la cuina, ha arribat aquí rebotat d’altres intents de viure fent el mínim esforç.
El Bruno ve d'un entorn benestant. Li agraden les marques, els colors brillants, la roba "pija" com a carta de presentació. Un jove actual pendent del seu aspecte, sense reparar en despeses!

FÈLIX MUNTANER

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


El Fèlix és un home que diu que s’ha fet a sí mateix “amb dos collons” i és el pare del Marçal. Ha passat la cinquantena, és com un ós, gros i entranyable amb els seus, però perillós i mentider amb tothom
Vesteix de manera còmoda, intenta ser elegant en tot el que porta. Camises de cotó amb un quadre especial, pantalons amb butxaques, algun texà de vestir, peces de punt amb algun color amb una mica de llum, portarà roba de "pare de classe mitjana-alta" que vol estar sempre adequat per la situació.

GRÀCIA FUSTER

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

La Gràcia és una dona forta, descendent directa d’una barreja entre el feminisme i el hipisme, reciclat en un ecologisme gairebé fonamentalista. Mare soltera, sàvia en massa coses i especialitzada en gairebé res. Ha passat per molts oficis, però, finalment, la cuina ha estat la seva passió i la seva professió.
La Gràcia és una dona amb ideals, vegana, està en contra de l'explotació animal en tots els àmbits de la vida. El seu fons d'armari el formen roba còmoda, que dura temps, no és gens consumista. Mai porta, ni compra teixits, ni roba que impliquin patiment en els animals per aconseguir-los en el procés de producció. Escull roba de cotó, tints naturals, pells sintètiques: un look còmode i coherent amb la seva ideologia.

ALFRED BANNER



És l’ex de la Tilda. Té gairebé quaranta anys. Tot i haver sigut un home feliç, d’ambicions discretes, que estimava la seva dona i que, amb l’arribada del seu fill, semblava que no podia demanar res més a la vida. Ara és un home dur, trist i amargat, que no confia en ningú i que està desesperat per aconseguir recuperar el seu fill. Es deixarà estimar per la Nora.
L’Alfred és anglès, un professor amb una rica vida intel•lectual. El seu look serà el d'un professional de la docència, sempre impecable i còmode. Li agrada cuidar-se i té un punt de presumit sempre, però no farà mai de la seva aparença la prioritat de la seva vida, acaba resultant un noi "guapo", sense pretendre-ho gaire.

OLEGUER MOLINS

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca.php


L’Oleguer és un jutge de 45 anys elegant i tranquil, un pèl tímid i reflexiu, acostuma a parlar només quan sap molt bé del que parla. En aquests moments està vivint el ressorgiment sentimental amb la Sònia, després d’anys dedicat únicament a la seva feina de manera obsessiva.
El seu fons d'armari serà variat. Un look professional, amb un punt de color, arriscat. Ha de tenir roba per a moltes situacions, en l'entorn professional anirà impecable sempre, però amb un punt de color o risc: camises de quadres de colors intensos, pantalons de colors. Descoordinats de pantalons i americana, que d'alguna manera combinen. Un look mediterrani, més atrevit del que solem veure pels carrers de Barcelona. Ens hem inspirat en el look italià, per crear la imatge d'aquest personatge.

Aquest és només un tast dels nous personatges de “La Riera”, en vindran més. Esperem que us ho passeu bé amb nosaltres!

null

Escrit per: vestiteca
http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Durant aquesta temporada ens hem proposat parlar del vestuari dels cors a mida que els vagin eliminat. Avui parlarem del de Fusions.
Fusions és un cor de Palamós que compta amb 17 cantants, 10 dones i 7 homes.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Primer programa


Quan l’equip de vestuari es va plantejar el “look” d’aquest cor, va buscar la inspiració en el mar que envolta aquesta vila del Baix Empordà. És per això que els blaus i les textures amb caient han estat presents en els seus vestuaris.
Vestir corals no és fàcil, un dels reptes que has que superar quan et planteges el vestuari d’un grup tan heterogeni com Fusions és poder trobar aquelles peces que et serviran per a totes les edats i tipus de cossos, en aquest cas començar per una base negra i afegir-li el color amb la brusa ha estat una bona solució. Els homes acompanyen aquestes sensacions amb els blaus més foscos i el negre.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Diferents moments al camerino


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca



null
)
Categories: General , Programes