La sessió es celebrarà el 24 de novembre del 2015 a Paris


El periodista de TV3 Jordi Vilardell participarà a la Projecció-Debat “Paris 2015. la derniere chance pour eviter la catastrophe?“ que forma part de l’agenda cultural ARTCOP21 de la Conferència de Nacions Unides sobre canvi climàtic COP21La sessió l’organitza la Delegació del Govern de la Generalitat a França i Suïssa, i es projectarà el capítol de Latituds “2015: en transició climàtica”, del qual Vilardell és l’autor, i en el que participen alguns dels especialistes en la matèria més destacats de Catalunya.

La sessió es celebrarà el 24 de novembre a Paris i serà seguida d’una taula rodona en la que també participaran: Bastien Alex, investigador a l’Institut de Relations Internationales et Stratégiques i especialista en els impactes geopolítics del canvi climàtic; i Jesús A. Prieto, autor del curtmetratge “Els tres últim refugis”, que també es projectarà a la sessió.

El capítol de Latituds “2015: en transició climàtica” es va estrenar al febrer del 2015 i es reemetrà el 3 de desembre, dins la programació especial del 33 per la Conferència de Nacions Unides sobre canvi climàtic. Prèviament, dijous 26 novembre, Latituds estrenarà: “Alimentació i canvi climàtic” i el 10 de desembre reemetrà “Afrontant el canvi climàtic” dels quals també és autor Jordi Vilardell.Més informació:

Paris 2015. La dernière chance pour éviter la catastrophe? - Projection Debat

2015: en transició climàtica