Estrena dijous 26 de novembre del 2015 a les 22.35 al 33


Cada vegada serà més necessari un sistema alimentari que no depengui de subministraments de llarga distància, que no emeti gasos d’efecte hivernacle i que resisteixi els episodis de meteorologia extrema.



És el que s’aconsegueix amb les tècniques agroecològiques més avançades, que en els últims anys es desenvolupen a un ritme accelerat amb l’intercanvi d’experiències de pagesos i de científics d’arreu del món, sovint sobre la fertilitat del sòl, un element clau per aconseguir cultius productius.






Enllaços

Escola Agrària de Manresa

Associació l’Era, espai de recursos agroecològics

Agrocultura”, revista de producció ecològica i agroecologia

Postgrau en Dinamització Local Agroecològica, UAB

Càtedra en Agroecologia i Sistemes Alimentaris, Universitat de Vic






Altres capítols de "Latituds" complementaris a “Alimentació i clima"

2015: en Transició Climàtica (2015)

Afrontant el canvi climàtic (2012)



latituds@tv3.cat