L'actriu Estel Solé (la Marina a "La Riera") ha guanyat el 47è Premi Amadeu Oller per a Poetes Inèdits menors de 30 anys amb el recull "Dones que somiaven ser altres dones". El premi està convocat per la Parròquia de Sant Medir de Barcelona i es publica a edicions Galerada.

Estel Solé

Estel Solé (Molins de Rei, 1987) ha particiapat en diferents sèries de televisió, en teatre i en cine i ara estrena la seva faceta de poeta amb un poemari carregat d’humor àcid, imatges urbanes i un bestiari que recorda a Pere IV. David Castillo, crític literari i membre del jurat, afirma que “Dones que somiaven ser altres dones”, és un llibre en el qual destaca el caràcter “deshinibit, modern, original i ple de futur” i afegeix “el tractament que fa de la vida quotidiana sorpèn i, a la vegada, se situa dins d’una tradició realista”.

El Premi de Poesia Amadeu Oller per a Poetes Inèdits és un dels més antics en llengua catalana. D’aquest premi n’han sortit poetes que han consolidat la difusió del premi, com Laia Noguera (2002) o Àngels Gregori (2003).

Aquí teniu la notícia al diari "Avui".
I aquí a "El Periódico".

Moltes felicitats, Estel Solé!