Tenim bones notícies per als seguidors de la sèrie. A partir del 12 de març, cada dissabte es farà la ruta de "La Riera".

La Ruta de La Riera

El Consell Comarcal del Maresme i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme posen en funcionament la Ruta de la Riera, un itinerari guiat per aquells espais urbans que formen part del poble fictici de Sant Climent.

La ruta es desenvolupa entre els tres municipis que tenen més protagonisme a la sèrie: Mataró, Arenys de Mar i Sant Pol de Mar, i es complementa amb una visita al Centre d’Acollida Turística de Teià. L’objectiu de la creació d’aquest itinerari és difondre el potencial gastronòmic i paisatgístic del Maresme.

La ruta té una durada de tot el dia i un preu de 36 €. Inclou el trasllat en autobús a les diferents localitzacions, una mostra de "show-cooking" (cuina en directe) d'un plat de Can Riera, el dinar a l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, i un tast de vins de la DO Alella al Centre d'Acollida Turística (CAT) de Teià.

El punt d'origen s'alternarà en funció de la procedència dels usuaris i tindrà com a hora habitual de sortida les 8.30 del matí. El recorregut pot anar variant en funció de les localitzacions que tenen més protagonisme a la sèrie. Cap a les 19.00, aproximadament, començarà la tornada al punt d'origen.

També hi ha la possibilitat de fer la ruta al vostre aire amb la informació que hi ha al web www.rutalariera.cat. I aquí trobareu el programa complet de la ruta.