Aquest s l'ltim post que escric en aquest portal, almenys per un temps. D'aqu a uns dies tamb veureu desaparixer el blog "L'Agulla del Paller" que ha estat en aquest portal des de fa gaireb un any. Els motius pels quals abandono (espero que temporalment) aquest engrescador hbit de publicar sn personals i professionals.

No vull entrar en detalls (perqu tampoc crec que us interessin) per acabo de ser pare i m'acaben d'encarregar una interessant proposta de feina per al curs vinent: coordinar "El mat de Catalunya Rdio". Totes dues coses em fan impossible mantenir la freqncia i la qualitat de publicaci que es mereix un portal com el 3cat24.cat, el millor i ms complet portal informatiu de l'espai comunicacional catal.

Vull agrair-vos a tots els lectors que en un moment o altre heu tingut la curiositat de clicar el blog i encara ms a aquells que heu tingut la pacincia de llegir-ne algun article (b, a tots els lectors no, a l'estudiant anti-Bolonya que em va amenaar de trencar-me les mans perqu no torns a escriure, no). A qui s que vull donar les grcies s al Jordi Lucea, al Manel Laborda, a l'Eva Varas i al Joan Ravents per l'oportunitat que m'han donat aquest temps per poder escriure, amb total llibertat, els textos que peridicament anava publicant.

Espero retrobar-me amb vosaltres en un moment o altre. Una abraada ben forta.