KM33 - HomePage
Categoria: 06 · Malàisia
Escrit per: Km33
Kuala Lumpur dóna per molt i els guiris més atrevits poden llençar-se amb una tirolina des de la Torre de comunicacions de la ciutat. La Carla ho va fer... aquí tens les imatges.
Categoria: 06 · Malàisia
Escrit per: Km33
La Carla i l’Albert fa 5 anys que no poden fer vacances junts. Ara que per fi coincideixen, faran una ruta pel sud-est asiàtic. Des del “Km33” els seguim en l'inici d'aquest viatge, que comença a Malàisia. En aquest viatge descobriran la vibrant Kuala Lumpur, l’autèntic Borneo i també ho aprofitaran per visitar illes paradisíaques i selves ancestrals. Avui a les 22.00 pel 33... No te’l perdis!

Malàisia

I, a més a més:

-Malàisia, informació general: dades bàsiques, informació pràctica i curiositats.

-Sud-est asiàtic: una zona que guanya adeptes pel seu exotisme i varietat.

26/04/2008: Capítol Malàisia

Categoria: 06 · Malàisia
Escrit per: Km33
Viatja a Malàisia el 13 de juliol a les 22.00 pel 33!

T’has perdut algun capítol del "Km33"? En vols veure escenes inèdites que no han sortit per la tele? Si no has tingut temps d’apuntar-te la ruta que fan els nostres protagonistes, o les adreces d’internet que recomanem, o si, simplement, ets un fan dels viatges, aquest és el teu blog. El fem els del "Km33" i el fas tu: comenta coses, aporta-hi informacions d’interès, explica’ns alguna anècdota o publica-hi imatges dels teus viatges.

No te'n vols perdre cap? Subscriu-te al podcast
(o directament afegeix-lo a l'iTunes)

Viatjar és un desig
Las Vegas Grand Canyon
Islàndia
Vietnam
Finlàndia
Gàmbia
Turquia
Portugal
Tuníssia
Lanzarote
Mèxic
Camerun
Japó
Polinèsia
Canadà
Malàisia

Publicitat

Links Sponsors

TVC no assumeix cap mena de responsabilitat en relació als enllaços publicats com adreçes d'interès dins dels viatges del programa.