KM33 - HomePage
Categoria: 02 · Camerun
Escrit per: Km33
Algunes de les músiques que hem fet servir al capítol del Camerun les ha fet el Xumo, un músic d'origen camerunès que actualment viu entre Barcelona i París. La seva combinació de sons tradicionals i electrònica valen molt la pena, aquí te'n posem una cançó. És del disc Nzi Dada Rituals

Cries and Shapes 2 (MP3)

Si t'interessa la seva música i t’hi vols posar en contacte, aquí va el seu mail: xumoxumo@mac.com (vinga a fer publicitat :D)

26/06/2008: Camerun: el vídeo

Categoria: 02 · Camerun
Escrit per: Km33

25/06/2008: Hi ha imatges que...

Categoria: 02 · Camerun
Escrit per: Km33
... valen més que mil paraules. Aquesta nena ens va robar el cor ;)


25/06/2008: Camerun a internet

Categoria: 02 · Camerun
Escrit per: Km33
Per fer cada capítol tirem de veta d’associacions, llibreries, agències de viatges i companyies aèries que creiem que us poden ser útils.

La web destacada del Camerun:
www.royalairmaroc.com

I a més a més...

-Agermanament: una ONG catalana amb gairebé mig segle de trajectòria dedicada al Camerun
www.agermanament.org

-Temps d'Oci Viatges, una agència de viatges especialitzada en el Camerun
www.viajescamerun.com

-Llibreria la Ploma, especialitzada en llibres de l'Àfrica Negra
www.laploma.org

-Afrol, una agència de notícies independent dedicada exclusivament a l'Àfrica, amb un espai dedicat al Camerun
www.afrol.com/es/paises/camerun/noticias

-Cameroon-info: en francès però molt útil per saber les notícies d'última hora i aprofundir en la informació política i social
www.cameroon-info.net

I també en francès, http://site.voila.fr/cameroon_pics/, amb àmplies informacions sobre el país, amb apartats interessants sobre la gastronomia i la cultura contemporània:

-Qadar: Agència de viatges amb rutes per l’Àfrica Occidental
www.qadar.cat
Categoria: 02 · Camerun
Escrit per: Km33
Avui a les 22.00 en Flip busca pel Camerun els llocs on es van conèixer els seus pares. Marxa amb el Paco, un amic que també és cuiner. Junts descobreixen mercats, menjars exòtics i receptes. Recorren la selva i la sabana, i acaben remullant-se a la platja. Descobreix en el programa d'avui que el Camerun és un país per anar descobrint poc a poc.

Camerun

I a més a més: et donem informacions útils per planificar un viatge al Camerun a El Camerun en dades, et descobrim una nova manera d'allotjar-t'hi a través d'allotjaments de religiosos, llocs econòmics on només dormir o també viure-hi experiències. I per acabar, moure's per l'Àfrica Occidental, els vols d’avió com a alternativa a les carreteres precàries i les llargues distàncies.T’has perdut algun capítol del "Km33"? En vols veure escenes inèdites que no han sortit per la tele? Si no has tingut temps d’apuntar-te la ruta que fan els nostres protagonistes, o les adreces d’internet que recomanem, o si, simplement, ets un fan dels viatges, aquest és el teu blog. El fem els del "Km33" i el fas tu: comenta coses, aporta-hi informacions d’interès, explica’ns alguna anècdota o publica-hi imatges dels teus viatges.

No te'n vols perdre cap? Subscriu-te al podcast
(o directament afegeix-lo a l'iTunes)

Viatjar és un desig
Las Vegas Grand Canyon
Islàndia
Vietnam
Finlàndia
Gàmbia
Turquia
Portugal
Tuníssia
Lanzarote
Mèxic
Camerun
Japó
Polinèsia
Canadà
Malàisia

Publicitat

Links Sponsors

TVC no assumeix cap mena de responsabilitat en relació als enllaços publicats com adreçes d'interès dins dels viatges del programa.