KM33 - HomePage
Categoria: 01 · Mèxic
Escrit per: Km33
Sabies que els moments més importants de la relació entre Frida Kahlo i Diego de Rivera van estar marcats per un rellotge? Mira el vídeo i descobreix el que va esbrinar el Marc quan visitava la Casa Museu de Frida Kahlo al DF.

Categoria: 01 · Mèxic
Escrit per: Km33
Els capítols ens queden curts i mai ens hi caben totes les imatges que tenim... Sort que a la web hi podem posar seqüències inèdites :) Aquí tens el vídeo sencer del Marc a la platja on van a prondre els ous les tortugues. Val la pena... no te'l perdis ;)

Categoria: 01 · Mèxic
Escrit per: Km33
Ja estan aquí les adreces que demaneu molts dels usuaris i que es van poder veure al capítol de diumenge.

De Mèxic en destaquem...

www.visitmexico.com

I a més a més, en el capítol de Mèxic hem donat molta informació sobre webs i noves maneres de viatjar. Si no has pogut anotar les URL, aquí les tens:

-www.couchsurfing.com
-www.hospitalityclub.org
-www.allostop.com
-www.intercambiodecasa.es
-www.lodgis.com/es/
-www.homeexchange.com/
-www.intervac.com/
-www.compartir.org
-www.viajamosjuntos.com
-www.wwoof.org

Posta de sol

I per acabar... Si mai decideixes viatjar a Mèxic, els següents et poden ser útils ;)

Posada Viena: Un hotel a DF
Hostería de Santo Dominglo: Restaurant de DF
Hotel Alameda. Morelia
Museo Casa Frida Kahlo
Basilica de Guadalupe.
Metro DF

15/06/2008: Mèxic entre amics

Categoria: 01 · Mèxic
Escrit per: Km33
Al capítol de Mèxic coneixem en Marc, que viatja per aquest país amb l’ajuda dels seus amics. Gràcies a ells podràs descobrir la cara més “freaky” del DF, visitar els poblets màgics del Michoacán i alguns paradisos verges de la costa del Pacífic. El Marc acaba integrant-se en l’emocionant dia a dia de Guadalajara...

Mèxic

I a més a més et donem informació sobre Mèxic a la secció “MÈXIC PER A TOTS ELS GUSTOS: Detalls d’un destí variat i exòtic”. Parlem de temes espirituals a “CULTES MEXICANS: llocs espirituals, experiències místiques, sants i celebracions.” I... descobreix noves maneres de moure’s pel món a “NOVES FORMES DE VIATJAR. Els teus viatges poden ser més econòmics. Allotjar-se i moure’s per 0 euros “. Aquest capítol inaugura la nova temporada del “Km33”. Així que no te'l perdis!

T’has perdut algun capítol del "Km33"? En vols veure escenes inèdites que no han sortit per la tele? Si no has tingut temps d’apuntar-te la ruta que fan els nostres protagonistes, o les adreces d’internet que recomanem, o si, simplement, ets un fan dels viatges, aquest és el teu blog. El fem els del "Km33" i el fas tu: comenta coses, aporta-hi informacions d’interès, explica’ns alguna anècdota o publica-hi imatges dels teus viatges.

No te'n vols perdre cap? Subscriu-te al podcast
(o directament afegeix-lo a l'iTunes)

Viatjar és un desig
Las Vegas Grand Canyon
Islàndia
Vietnam
Finlàndia
Gàmbia
Turquia
Portugal
Tuníssia
Lanzarote
Mèxic
Camerun
Japó
Polinèsia
Canadà
Malàisia

Publicitat

Links Sponsors

TVC no assumeix cap mena de responsabilitat en relació als enllaços publicats com adreçes d'interès dins dels viatges del programa.