KM33 - HomePage
Categoria: 11. Finlàndia
Escrit per: Km33
Si en el vostre horitzó ronda la possibilitat de viatjar al nord d'Europa, aquest diumenge a les 18:49 h teniu una bona excusa per reunir-vos a la vora de la televisió amb els vostres amics: una nova emissió del capítol "Finlàndia: un viatge sota zero", al canal 33. Si preferiu l'ordinador, en aquest blog podeu veure el programa clicant en un post anterior.

A continuaci{o us proposem un video d'informació general imprescindible del país, i, si voleu recollir més informació, us proposem un llistat de webs que l'equip del Km33 va utilitzar per dur a terme la ruta del programa. Feu-los-hi una ullada, segur que hi trobareu idees!Finnair
http://www.finnair.com/finnaircom/wps/portal/travel/es_ES
Mar International
http://www.marinternational.fi/
Sampo
http://www.sampotours.com/pages/kielet/catala/trencaglac.php
Visit Rovaniemi
http://www.visitrovaniemi.fi/En_Español.iw3
Ruka Safaris
http://www.rukasafaris.fi/
Helsinki Tourist Board
http://www.visithelsinki.fi/other_languages/Español.iw3

Categoria: 11. Finlàndia
Escrit per: Km33
Ja estan penjats a la llista de spotify del Km33 els temes que es van utilitzar per crear la banda sonora del capítol "Finlàndia: un viatge sota zero". Des de "Sleep Alone" de Bat For Lashes fins a "Jupiter Approach", de Digitalism.

Escolteu-la, i disfruteu del vostre propi viatge musical. Només cal que cliqueu a aquest enllaç:

http://open.spotify.com/user/tv3alaxarxa/playlist/07N1SuYhsl1pYMoNnssv2MEl Sergi i la Laia, protagonistes de "Finlàndia: un viatge sota zero", immersos en els gels


Categoria: 11. Finlàndia
Escrit per: Km33


El tercer viatge del Km33 d’aquesta nova temporada ens transporta al nord d’Europa, sense caure en els tòpics de Suècia i dels fiords noruegs: descobrim Finlàndia. Un país que no només es pot conèixer caminant, sinó amb moto de neu, amb trineu o raquetes.

Així és com s’han creat la seva pròpia aventura el Sergi i la Laia, germans i companys de viatge. Ells s’hi s’escapen quan encara és hivern, però no els fa mandra. Bona part de l’any les temperatures no arriben al zero, i és vivint el fred com millor es comprèn la vida i la cultura d’Hèlsinki, i la natura increïble que ofereix la regió de Lapònia.

Si no voleu esperar a l'emissió pel canal 33 (avui, 21'45h), podeu gaudir del programa amb un simple clic al video i comprovareu que, amb el Km33, viatjar és un espectacle.

T’has perdut algun capítol del "Km33"? En vols veure escenes inèdites que no han sortit per la tele? Si no has tingut temps d’apuntar-te la ruta que fan els nostres protagonistes, o les adreces d’internet que recomanem, o si, simplement, ets un fan dels viatges, aquest és el teu blog. El fem els del "Km33" i el fas tu: comenta coses, aporta-hi informacions d’interès, explica’ns alguna anècdota o publica-hi imatges dels teus viatges.

No te'n vols perdre cap? Subscriu-te al podcast
(o directament afegeix-lo a l'iTunes)

Viatjar és un desig
Las Vegas Grand Canyon
Islàndia
Vietnam
Finlàndia
Gàmbia
Turquia
Portugal
Tuníssia
Lanzarote
Mèxic
Camerun
Japó
Polinèsia
Canadà
Malàisia

Publicitat

Links Sponsors

TVC no assumeix cap mena de responsabilitat en relació als enllaços publicats com adreçes d'interès dins dels viatges del programa.