KM33 - HomePage
Categoria: 09. Islàndia
Escrit per: Km33
El capítol dedicat a Islàndia va tenir tant de ressó que alguns espectadors del Km 33 ens han demanat més informació sobre alguns dels llocs que apareixen en el programa.

Els protagonistes del Km 33 a Islàndia es banyen en aigües calentes en plena natura

Us recomanem amb molt de gust aquestes webs:

www.islandia360.com
http://casalislandia.wordpress.com/

Museu d'Art de Reykjavik:
http://www.artmuseum.is/

Museu de fantasmes, elfs i trolls d'Stokkseyri:
http://www.draugasetrid.is

Locals de nit a Reykjavik:
Café Rosenberg, Klapparstígur 25-27
Bar Karamba, Laugavegur 22
Boston, Laugavegur 26
Kaffibarinn Bergsta∂stræti, 1
http://www.kaffibarinn.is/

Tasca de peix:
http://www.saegreifinn.is/

Botigues de roba:
http://www.birna.net
www.mundivondi.net
http://philoboutique.blogspot.com/
Categoria: 09. Islàndia
Escrit per: Km33
Després de veure el capítol del Km33 dedicat a Islàndia, alguns bloggers i teleespectadors ens demanen informació de la ruta que ha seguit l'equip.Us publiquem un parell de videos extra que hem preparat sobre el país: un d'ells us diu algunes de les dades bàsiques que heu de saber sobre el país, i un altre proposa noms d'artistes per estar al dia d'aquesta illa que ara és tan "cool".I per rematar-ho, us proposem unes quantes webs d'allotjaments, transports i agències que va utilitzar l'equip del Km33 en el seu itinerari. Val la pena que les consulteu... segur que trobareu pistes per confeccionar la vostra ruta!

Icelandair
www.icelandair.com
Spanair
www.spanair.com/web/ca-es/
Nordic Visitor
www.nordicvisitor.com
Mountain Guides
www.mountainguides.com
Scuba Iceland
www.scuba.is
Eldhestar
www.eldhestar.is

Categoria: 09. Islàndia
Escrit per: Km33
Després de l’èxit que va tenir l’emissió del capítol del Km33 dedicat a Las Vegas/Grand Canyon, avui us avancem a través del blog el següent programa, dedicat a Islàndia.L’Ignasi i la Mercè visiten aquesta illa del nord d’Europa atrets per la naturalesa extrema i per l’ambient “cool” de la seva capital. La moda i la marxa nocturna de Reykjavik, sumades a les espectaculars glaceres, els paisatges misteriosos, i els banys d’aigües calentes a l’aire lliure, converteixen aquest viatge en una experiència única i inoblidable.

Si ara no teniu temps per veure’l i preferiu fer-ho per televisió, us recordem que aquest capítol s’emet avui a les 21’45 h al canal 33.


T’has perdut algun capítol del "Km33"? En vols veure escenes inèdites que no han sortit per la tele? Si no has tingut temps d’apuntar-te la ruta que fan els nostres protagonistes, o les adreces d’internet que recomanem, o si, simplement, ets un fan dels viatges, aquest és el teu blog. El fem els del "Km33" i el fas tu: comenta coses, aporta-hi informacions d’interès, explica’ns alguna anècdota o publica-hi imatges dels teus viatges.

No te'n vols perdre cap? Subscriu-te al podcast
(o directament afegeix-lo a l'iTunes)

Viatjar és un desig
Las Vegas Grand Canyon
Islàndia
Vietnam
Finlàndia
Gàmbia
Turquia
Portugal
Tuníssia
Lanzarote
Mèxic
Camerun
Japó
Polinèsia
Canadà
Malàisia

Publicitat

Links Sponsors

TVC no assumeix cap mena de responsabilitat en relació als enllaços publicats com adreçes d'interès dins dels viatges del programa.