Km33 per les glaceres d'Islàndia
Ha arribat el moment del Km33!
Avui a les 21’45 h el canal 33 emet el primer capítol de la tercera temporada del Km33: Viatjar és un desig. Els seguidors del blog ja heu tingut l’oportunitat de veure’l en preestrena exclussiva. Si encara no ho heu fet, només cal que cliqueu en el video del post anterior.
A partir d’ara, cada dimarts a la mateixa hora s’emet un capítol nou del programa de viatges més reconegut de la televisió catalana: Km33. I voleu saber què hi trobareu?


En cada episodi d’aquesta nova temporada, Km33 mostra un bocí de planeta a través dels ulls d’un personatge motivat per aquella destinació. La mirada personal i les seves anècdotes i aventures es barregen amb informacions sobre els indrets i les cultures. Una mescla d’esperit documental i, alhora, ganes d’explicar un conte. Una manera de viatjar des de casa.
Fa uns anys, quan va sorgir la idea del Km 33, va néixer una manera diferent de fer un programa de viatges. Ara que ja han aparegut més propostes d’aquest tipus, el Km33 continua captant l’emoció dels viatgers a l’hora de descobrir el món, amb una realització i un muntatge que el fa especial.
La nova temporada s’abre avui amb un capítol resum, com un aperitiu de les nou destinacions que es visiten aquesta primavera: Las Vegas / Grand Canyon, Islàndia, Vietnam, Finlàndia, Gàmbia, Turquia, Portugal, Tuníssia i Lanzarote. En el blog us anirem penjant fotografies inèdites, la llista de les músiques, informacions útils sobre el destí... Ah, i si voleu, podreu remirar els capítols ja emesos de les anteriors temporades.
Què, doncs? Esteu a punt per viatjar?