KM33 - HomePage
Categoria: 16. Lanzarote
Escrit per: Km33
Ja està penjada a Spotify la banda sonora del capítol Lanzarote: gran reserva, perquè la pogueu escoltar quan vulgueu. La llista comença amb Take On Me, la versió dels Ahà que en fa dolça Anni B Sweet, i acaba amb The Spectator, de The Bravery. Un recull de melodies brutals per viatjar a una illa paradisíaca per als surfistes, ja siguin de les ones marines o les musicals!

Escolta la llista del KM. 33 a l'Spotify
Els protagonistes del Km33 aprenent lliçons de surf a Lanzarote
Categoria: 16. Lanzarote
Escrit per: Km33


Entrem a la recta final de la tercera temporada del Km33. El capítol que s'emet avui a les 21'45h al canal 33 i que –si ho preferiu– podeu veure ara mateix tot clicant a la pantalla, conclou la sèrie d'estrenes de nous destins, i ho fa a les illes Canàries. Un cop més, es demostra que hi ha moltes maneres de descobrir aquest paradís que tenim ben bé a l'abast, com per exemple, la dels germans Jovani.

Els dos protagonistes s’escapen del seu celler per visitar les vinyes volcàniques de Lanzarote. Aquesta és l’excusa perfecte per conèixer poblets autèntics, el Parc Nacional de Timanfaya, l’arquitectura de César Manrique, fer surf i descobrir la petita illa de la Graciosa.

T’has perdut algun capítol del "Km33"? En vols veure escenes inèdites que no han sortit per la tele? Si no has tingut temps d’apuntar-te la ruta que fan els nostres protagonistes, o les adreces d’internet que recomanem, o si, simplement, ets un fan dels viatges, aquest és el teu blog. El fem els del "Km33" i el fas tu: comenta coses, aporta-hi informacions d’interès, explica’ns alguna anècdota o publica-hi imatges dels teus viatges.

No te'n vols perdre cap? Subscriu-te al podcast
(o directament afegeix-lo a l'iTunes)

Viatjar és un desig
Las Vegas Grand Canyon
Islàndia
Vietnam
Finlàndia
Gàmbia
Turquia
Portugal
Tuníssia
Lanzarote
Mèxic
Camerun
Japó
Polinèsia
Canadà
Malàisia

Publicitat

Links Sponsors

TVC no assumeix cap mena de responsabilitat en relació als enllaços publicats com adreçes d'interès dins dels viatges del programa.