KM33 - HomePage
Categoria: 15. Tunísia
Escrit per: Km33
Bona part de la música que constitueix la banda sonora del capítol del Km33: Tunísia, la terra que alegra és cosa dels discos que portaven els mateixos protagonistes, Siscu i Ricard, en el seu 4x4 per fer-se companyia mentre viatjaven pel desert. Ara vosaltres també podeu gaudir-la i transportar-vos als seus ambients, només clicant el següent enllaç per entrar a Spotify. Comença i acaba amb dues bandes catalanes: de Cheb Balowski, Mirant les notícies, i de 08001, Voragine. En marxa!

Escolta la llista del KM. 33 a l'Spotify
El Siscu i el Ricard, protagonistes del KM33: "Tunísia, la terra que alegra", al desert
Categoria: 15. Tunísia
Escrit per: Km33


Aquí teniu un capítol ben diferent als anteriors del Km33: Tunísia: la terra que alegra. Contràriament al que ens assetgen últimament els mitjans, en aquest progroma no sentireu a parlar de revoltes polítiques musulmanes ni de plantejaments sociológics i morals: es tracta d'un viatge alegre per un destí acollidor, amb un poble obert i hospitalari, i facil i barat d'accedir des de Catalunya. A Tunísia el desert i el mar es poden gaudir en una sola setmana! El Ricard i el Siscu, dos viatgers entranyables que es mouen pel món amb un somriure a la cara, són els protagonistes d'una aventura en 4x4 pel Sahara i en bicicleta per la curiosa illa de Djerba. Si cliqueu a la pantalla, us agafaran ganes d'anar-hi, ja ho veureu!

T’has perdut algun capítol del "Km33"? En vols veure escenes inèdites que no han sortit per la tele? Si no has tingut temps d’apuntar-te la ruta que fan els nostres protagonistes, o les adreces d’internet que recomanem, o si, simplement, ets un fan dels viatges, aquest és el teu blog. El fem els del "Km33" i el fas tu: comenta coses, aporta-hi informacions d’interès, explica’ns alguna anècdota o publica-hi imatges dels teus viatges.

No te'n vols perdre cap? Subscriu-te al podcast
(o directament afegeix-lo a l'iTunes)

Viatjar és un desig
Las Vegas Grand Canyon
Islàndia
Vietnam
Finlàndia
Gàmbia
Turquia
Portugal
Tuníssia
Lanzarote
Mèxic
Camerun
Japó
Polinèsia
Canadà
Malàisia

Publicitat

Links Sponsors

TVC no assumeix cap mena de responsabilitat en relació als enllaços publicats com adreçes d'interès dins dels viatges del programa.