KM33 - HomePage
Categoria: 14. Portugal
Escrit per: Km33
El Km33 dedicat a Portugal ha despertat tant d'interès per la ruta com per la seva música. Ara la banda sonora del capítol Portugal: tan proper, tan captivador la podeu trobar a Spotify. Comença amb una curiosa versió de Boa sorte, de Vanessa Mata i Ben Harper, i acaba amb Maria la Portuguesa, interpretada per les catalanes Las Migas. Cliqueu i viatgeu!

Escolta la llista del KM. 33 a l'Spotify
Susana, protagonista i bailaora a Portugal
Categoria: 14. Portugal
Escrit per: Km33


Arriba un nou capítol del Km33, aquest cop dedicat a Portugal. Per molt pròxim que sigui, sempre hi ha racons captivadors que només descobreixen els viatgers que fugen dels tòpics, com la insòlita regió de l'Alentejo. En aquest programa les protagonistes són una artista i dissenyadora de moda, la Susana, i la seva amiga Mariona, que treballa com a guia turística a Barcelona. La Susana, que s'inspira en els temes folklòrics per donar un aire de modernitat a la seva roba, trobará a Lisboa una ciutat que combina a la perfecció arrels i modernitat, sense perdre el seu autèntic sabor popular. Després recorreran la costa espectacular de l'Alentejo, i es perdran pels poblets blancs de l'interior i les "heredades" rurals, on la pau i la gastronomia són una delícia.

Si ara no us va bé i preferiu esperar a l'emissió de pantalla, us recordem que el Km33 "Portugal: tan proper, tan captivador" s'emet avui al canal 33 a partir de les 21'45 h.

T’has perdut algun capítol del "Km33"? En vols veure escenes inèdites que no han sortit per la tele? Si no has tingut temps d’apuntar-te la ruta que fan els nostres protagonistes, o les adreces d’internet que recomanem, o si, simplement, ets un fan dels viatges, aquest és el teu blog. El fem els del "Km33" i el fas tu: comenta coses, aporta-hi informacions d’interès, explica’ns alguna anècdota o publica-hi imatges dels teus viatges.

No te'n vols perdre cap? Subscriu-te al podcast
(o directament afegeix-lo a l'iTunes)

Viatjar és un desig
Las Vegas Grand Canyon
Islàndia
Vietnam
Finlàndia
Gàmbia
Turquia
Portugal
Tuníssia
Lanzarote
Mèxic
Camerun
Japó
Polinèsia
Canadà
Malàisia

Publicitat

Links Sponsors

TVC no assumeix cap mena de responsabilitat en relació als enllaços publicats com adreçes d'interès dins dels viatges del programa.