KM33 - HomePage
Categoria: 13. Turquia
Escrit per: Km33


Després de veure el capítol del Km33 dedicat a Turquia, de ben segur venen ganes de viatjar-hi. I és prou assequible! Tot i que és un destí del qual n'és fàcil aconseguir informació, no us vindrà de més clicar aquest video per saber-ne algunes dades generals i de pas us proposem algunes recomanacions culturals per preparar-vos el viatge.

A continuació, us passem les webs oficials d'informació turística i una d'especialitzada en viatjar a la Capadócia en globus. És la millor manera perquè pogueu veure tota la regió des de l'aire, tal com ho hem retratat al Km33. Impressionant, oi?

Turisme de Turquia
www.turismodeturquia.com
Turisme de Turquia
www.pasionturca.net
Kapadokya Balloons
www.kapadokyaballoons.com

Categoria: 13. Turquia
Escrit per: Km33
Música, música i música. A Turquia la joventut aposta pel pop i la modernitat, mentre als mercats s'escolten els ritmes tradicionals. El Km33 no ha volgut entrar en els tòpics d'aquesta mixtura, sinó barrejar-la amb el caràcter musical dels protagonistes. Aquesta és la marca de la casa, i una de les claus de l'èxit del programa. Amb bon gust i contemporaneïtat. Per això cada dia hi ha més espectadors que ens demanen la banda sonora! Doncs tan fàcil com anar a buscar la llista de spotify del 33.

Des de Broken Monitors, de B. Fleischmann, fins a Fools, de The Temper Trap, teniu una bona estona per escoltar i viatjar...

Escolta la llista del KM. 33 a l'Spotify
Categoria: 13. Turquia
Escrit per: Km33


El Km33 torna cap a l'Àsia! Per molt que sigui un clàssic de vacances, sempre hi ha detalls que s'escapen en un viatge a Turquia. Ho podeu comprovar tan sols clicant en aquest video, o si ho preferiu, espereu a les 21'45h d'avui mateix per plantar-vos al davant de la televisió i connectar el canal 33.
La sinopsi del programa és la següent: el Gonçal, que és tècnic de so, no pot viatjar a Turquia i no conèixer els seus instruments musicals. Amb la Míriam es passejarà per les botigues i els bazars d'Istambul. A la Capadòcia es perdran per les roques i les esglésies rupestres. I no marxaran sense relaxar-se en un hammam i cruspir-se un quants plats típics.
Des de l'Estambul fins a la Capadòcia, una ruta per Turquia segueix sent, malgrat l'explotació turística, una autèntica meravella. No us ho perdeu!

T’has perdut algun capítol del "Km33"? En vols veure escenes inèdites que no han sortit per la tele? Si no has tingut temps d’apuntar-te la ruta que fan els nostres protagonistes, o les adreces d’internet que recomanem, o si, simplement, ets un fan dels viatges, aquest és el teu blog. El fem els del "Km33" i el fas tu: comenta coses, aporta-hi informacions d’interès, explica’ns alguna anècdota o publica-hi imatges dels teus viatges.

No te'n vols perdre cap? Subscriu-te al podcast
(o directament afegeix-lo a l'iTunes)

Viatjar és un desig
Las Vegas Grand Canyon
Islàndia
Vietnam
Finlàndia
Gàmbia
Turquia
Portugal
Tuníssia
Lanzarote
Mèxic
Camerun
Japó
Polinèsia
Canadà
Malàisia

Publicitat

Links Sponsors

TVC no assumeix cap mena de responsabilitat en relació als enllaços publicats com adreçes d'interès dins dels viatges del programa.