KM33 - HomePage
Escrit per: Km33
Alguns bloggers volen saber com dormir en un hogan, com els protagonistes del capítol del Km33 dedicat a Las Vegas. D'altres volen saber més informació sobre la ruta, perquè des que han vist el programa es moren de ganes de perdre's a l'oest americà.En aquest video extra us expliquem quatre dades bàsiques per saber sobre els parcs nacionals dels estats d'Utah, Nevada i Arizona. I a continuació us afegim una llista de les webs d'allotjaments, transports i agències que l'equip del Km33 i els protagonistes del programa van utilitzar per seguir la ruta. Consulteu-les, hi trobareu bones idees i orientacions!

» Veure més

Escrit per: administrador
Ara sí! Aquí teniu el primer viatge de la primera temporada: Las Vegas/Grand Canyon. Una ruta que conté els dos extrems: el paisatge més natural i la ciutat més artificial.Si no voleu esperar a veure l'emissió d'avui a les 21'45 h al canal 33, el podeu veure aquí mateix.Els protagonistes de "La gran aposta" són l’Anna i l’Adrià, que fugen als Estats Units en busca de contrastos. Amb un 4x4 recorren els impressionants parcs naturals de Zion, Bryce i el Grand Canyon, una ruta plena de moments màgics i amb unes imatges espectaculars. El viatge acaba a Las Vegas, la ciutat del joc on tot és possible.

T’has perdut algun capítol del "Km33"? En vols veure escenes inèdites que no han sortit per la tele? Si no has tingut temps d’apuntar-te la ruta que fan els nostres protagonistes, o les adreces d’internet que recomanem, o si, simplement, ets un fan dels viatges, aquest és el teu blog. El fem els del "Km33" i el fas tu: comenta coses, aporta-hi informacions d’interès, explica’ns alguna anècdota o publica-hi imatges dels teus viatges.

No te'n vols perdre cap? Subscriu-te al podcast
(o directament afegeix-lo a l'iTunes)

Viatjar és un desig
Las Vegas Grand Canyon
Islàndia
Vietnam
Finlàndia
Gàmbia
Turquia
Portugal
Tuníssia
Lanzarote
Mèxic
Camerun
Japó
Polinèsia
Canadà
Malàisia

Publicitat

Links Sponsors

TVC no assumeix cap mena de responsabilitat en relació als enllaços publicats com adreçes d'interès dins dels viatges del programa.