Dues noves i interessants propostes del Mercat de les Flors: El festival Sâlmon, de joves talents europeus en moviment que posa damunt l’escenari les figures més interessants i emergents de la dansa europea gràcies a un projecte que busca fer surar les noves generacions de ballarins.

LOST DOG Home for Broken Turns2 Foto: Benedict Johnson

Els artistes espanyols han estat seleccionats a partir de les residències realitzades al Graner i la resta a partir de les diferents propostes dels directors de les cases de dansa europees dins del projecte global Modul-dance que lidera el Mercat de les Flors amb el suport del Programa Cultura de la Unió Europea. (del 31 d’octubre a l’11 de novembre).

Mizar - Foto Guillermina Cardó

També podeu assistir al cicle de Joves Coreògrafs de la CND, una altra de les línies de treball del Mercat destinades a potenciar nous valors, a facilitar la seva entrada als circuits nacionals i internacionals a la vegada que s’acosten al públic noves maneres d’interpretar i d’escenificar la dansa.

The secrets of my pocket - Foto Fernando Marcos

I si veniu d’aquest blog tindreu un descompte del 50% a l’hora de comprar les entrades del cicle si utilitzeu aquest codi promocional a l'hora de comprar per internet.
JOVESCND.
Llegir aquest bloc us estalviarà 8 euros, així de senzill. No ho desaprofiteu, val la pena.