El Mercat de les Flors obre temporada. Les retallades es compensen amb il•lusió, ganes i una programació treballada al detall, amb una cura i una passió encomanadissa per part de tot l’equip, encapçalat per tot un entusiasta, el director Francesc Casadesús.
L’estrena és aquest cap de setmana, 28, 29 i 30 de setembre, unes dates que s’aprofiten per celebrar els 10 anys de vida de l’Institut Ramon Llull, dedicat a promocionar la cultura catalana arreu del món.

Cesc Gelabert-Foto Isa Campos

Per obrir foc s’ha escollit un repte complex, ocupar tots els espais del Mercat de manera simultània, una marató que posarà a prova la professionalitat dels equips. Es podrà veu el treball conjunt de diferents creadors, de disciplines variades i d’edats i formacions diverses que han posat en comú la seva creativitat al servei d’uns espectacles, d’unes càpsules d’aproximadament un quart d’hora que, ens alguns casos, seran també la llavor de noves i més fructíferes col•laboracions.

Indisciplines

Tres recorreguts diferents amb dues peces fixes, Tranç, del ballarí Cesc Gelabert i el cineasta Isaki Lacuesta i el treball de la companyia de dansa vertical DelReves i NU2’s. A banda el públic podrà escollir dues de les altres propostes: ZA! + Los Corderos; Pere Faura + Aggetelek; Eulàlia Ayguadé + Joan Català + Jordi Molina; Bradien + Eduard Escoffet; Black Tulip + Sònia Sànchez.

Lidia Azzopardi

Divendres doble sessió, a les 7 i a dos quarts de 10; dissabte a dos quarts de 10 i diumenge a les 7 de la tarda. El preu 12 euros tot i que si es compra l’entrada anticipada a Tiquet Rambles (Palau de la Virreina, La Rambla, 99) s’aplica un descompte del 50% amb motiu de la celebració de la Mercè 2012. Només 6 €, un preu magnífic per assistir a aquesta oportunitat única de gaudir del treball multidisciplinar i original d’un ampli ventall de creadors, un tastet del que serà la temporada 2012-2013 del Mercat de les Flors. Sorpreses, emocions i descobriments del tot garantits.