La nostra companya, Elisabet Pedrosa ha publicat a Ara Llibres, El meu amor sikh. Després de Criatures d’un altre planeta, on alertava les consciències sobra la síndrome de Rett, una greu i desconeguda malaltia que afecta a la seva filla Gina, ara ens porta una història on la ficció es fa realitat i la realitat es va tornant ficció per posar damunt la taula el tema dels immigrants, de la seva vida, dels seus anhels i també de l’amor. De fons la seva història personal d’amor que va començar mirant a l’altra banda del carrer i s’ha acabat convertint en literatura. De fet, des d’ahir, el nou llibre de l’Elisabet és un dels seleccionats en les votacions populars de La llança de Sant Jordi que promou Òmnium Cultural.


El meu amor sikh - Elisabet Pedrosa

Aquí teniu l’aproximació de l’Elisabet a la seva història.

‘El meu amor sikh’ és simplement un llibre viscut, un document del nostre temps, un fragment de vida. Sobretot al principi tenia la impressió que el que ens estava passant era com una pel•lícula, i que ho havia d’explicar, i vaig començar a escriure sense saber massa bé on ens portaria la història. Segurament el llibre mostra la realitat de tants i tants immigrants il•legals que són a casa nostra, les traves amb les que es troben, i també la riquesa que suposa obrir-los les portes de casa. Nosaltres vam obrir les portes al “Rubi”, i a poc a poc ens va guanyar el cor amb una perspectiva de vida del tot sorprenent, i amb un valors de pes. Crec que la immigració, ben gestionada suma, no resta; aquesta ha estat la nostra experiència. Som uns privilegiats i sovint no ens adonem, fins que coneixem històries com les del “Rubi”.

Elisabet Pedrosa

Però a més ‘El meu amor sikh’ és una història d’amor, més enllà dels prejudicis i les dificultats, i en els temps de crisi que corren penso que és bo reivindicar les històries d’amor!


Gràcies Elisabet i felicitats pel llibre, pels èxits i per la història d’amor.


Compartir: fresqui delicious digg technorati yahoo meneame latafanera (Què és això?)