L’editorial Flamboyant segueix amb la seva tasca en favor de la literatura infantil il•lustrada de qualitat i amb valors i presenta tres novetats en català, “La mare va al galop”, de Jimena Tello, “Això no és una selva”, de Susanna Isern i Rocio Bonilla i “Sóc la Conifanta”, de Luis Amavisca i Mónica Carretero.

“La mare va al galop”, de Jimena Tello

“La mare va al galop” és una història que ret homenatge en clau d’humor a les mares que van tot el dia escopetejades amunt i avall. L’objectiu és ajudar-la a que no pateixi tant i a que es pugui moure encara més ràpid i amb més eficàcia. Jimena Tello, nascuda a Buenos Aires, va estudiar disseny editorial a França abans de tornar a Argentina on ha obert un taller d’il•lustració.

“Això no és una selva”, de Susanna Isern i Rocio Bonilla

“Això no és una selva” arrenca el dia en que la Paula decideix dir no. Però les coses es compliquen i, de cop i volta, casa seva es converteix en una autèntica selva plena de vegetació i d’animals de tota mena. Susanna Isern és psicòloga i mare de tres fills. ha publicat més de 30 llibres infantils i ha rebut premis importants arreu del món mentre que Rocio Bonilla és una de les il•lustradores de moda, premi del Ministeri d’Educació al millor llibre editat l’any 2015 i autora d’alguns llibres d’èxit.

“Sóc la Conifanta”, de Luis Amavisca i Mónica Carretero

“Sóc la Conifanta” ens explica els problemes de la Conifanta, que és filla d’una girafa però no és una girafa a l’hora de descobrir la seva identitat i els seus orígens. Luis Amavisca és musicòleg i artista i, en aquesta ocasió a col•laborat amb Mónica Carretero, una madrilenya que viu a Segovia, que ha treballat com a dissenyadora gràfica, que gaudeix dibuixant i que ha rebut premis a la London Book Fair o a la Book Expo America.
Tres llibres interessants, divertits i ben editats que s’apunten a la presència cada cop més sòlida d’àlbums il•lustrats en l’oferta infantil de llibres amb valors i bellesa.