Aquest divendres s’estrena la pel•lícula Los Cachorros. El Código de Marco Polo, la primera versió cinematogràfica de la popular i magnifica sèrie de dibuixos animats Los Cachorros.

Los Cachorros

Es tracta d’una creació dels germans Sergio i Francesco Manfio, del grup italià Alcuni que s’ha associat amb Edebé per tal de portar a bon port aquesta producció audiovisual, la primera d’alta volada que assumeix el grup editorial.
La cronologia arrenca fa dos anys quan comencen a emetre la sèrie a TVE-ClanTV i ben aviat es converteix en una de les més vistes, assolint puntes de 580.000 espectadors i quotes d’un 15%.
Haig de confessar sense cap vergonya que les aventures de Cilindro, SinNombre, Oly, Diva, Portàtil i Pío contra la Bruixa Corneja em tenen captivat. Són brillants, dinàmiques, creen addicció i veure com ara fan el salt a la pantalla gran serà tot un regal.

Un dels llibres de la sèrie Los Cachorros

Aquí cal sumar-hi una col•lecció de llibres que ja té quatre títols i que ara acaba d’arrodonir-se amb El Códice de Marco Polo, el llibre de la pel•lícula, una aventura que els protagonistes viuen a Venècia.

El cartell de la pel·lícula

Aquest projecte encapçalat per Antonio Garrido, Eva Fontanals i Sergio i Francesco Manfio, ha comptat amb un equip tècnic d’alt nivell format per Pep Lladó, responsable de la música; Agustí Llinàs com a director d’animació; Josep Esteve Torres com a director de producció i Javier galan com a muntador, promet ser una de les grans fites de l’any pel que fa a l’animació.Recomanable no deixar-s’ho perdre.