Club Editor publica dins la col•lecció Club dels Novel•listes "El Garrell", una magnífica novel•la de l'escriptor occità Loís Delluc.
La simbiosi entre Josep Cots i Maria Bohigas, la néta de Joan Sales, un dels fundadors de l'editorial, segueix donant magnífics fruits pel que fa a recuperar de manera digna i professional una part necessària i imprescindible del nostre passat literari. Un dels últims regals que ens ofereixen és "El Garrell", de l'occità Loís Delluc en traducció catalana del mateix Sales, que es va publicar per primera vegada en la nostra llengua l'any 1963.


L'edició original del llibre“El Garrell", de Loís Delluc

Nascut l'any 1894 a la Dordonya, Deluc va ser voluntari a la Primera Guerra Mundial, va fer de mestre i va aprofitar la jubilació per escriure. Aquesta història del Garrell, el fill de la Bruixa, és una delicada i ben treballada recreació històrica del segle XVI. Les peripècies del noi per guanyar diners i pagar el rescat de la seva mare, empresonada a Sarlat, es converteixen en un mosaic poderós que ens permet la recreació d'un passat llunyà que es fa proper i, a més, dóna el pols d'una novel•la que enganxa i captiva. Una recuperació que és tot un descobriment.
“El Garrell", de Loís Delluc en traducció de Joan Sales. Publica Club Editor.